- 12 Ocak 2021
- 161
- 682
- 53
- 32
Selam canımselaamumarım olumlu sonuçlanmıştır tedavin , hepimiz güzel , sağlıklı be olumlu sonuçlar alalım..
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canımselaamumarım olumlu sonuçlanmıştır tedavin , hepimiz güzel , sağlıklı be olumlu sonuçlar alalım..
![]()
Amin canım benim çok teşekkür ederim. Doktorum dışarıdandı merkezden değil. Tüp bebek sürecini bu merkezde yapıyorduk.SüperSağlıkla tamamına ersin inşallah , doktorunuz kimdi acaba? merkezden mi dışarıdan mı
![]()
Tahmin edebiliyorum olursa Allah kısmet ederse benim de 6 sene sonra ilk çizgim olacakAmin canım benim çok teşekkür ederim. Doktorum dışarıdandı merkezden değil. Tüp bebek sürecini bu merkezde yapıyorduk.6 yıl sonra çift çizgi görmek oldukça tuhaftı. Hala daha öyle
![]()
Merhaba ondaki sorun neydi acaba yaşı kaçtıMerhaba kızlarBen tavmergen de tedavi görüyorum ama yakın arkadaşım İrenbe de tüp bebek tedavisi görmüştü. O da Alper beyin hastasıydı. Alper beyden çok memnun kalmıştı. İlk denemesinde olumlu sonuç almıştı. Şuan 1 yaşında oğlu var. Umarım Hayırlı sonuçlar alırsınız. Rabbim en yakın zamanda sabretmenizin karşılığını verir
![]()
Canım Merhaba yaşı 33 tü çikolata kisti vardı onda onun için tedaviye başlamıştı normal yolla olmadı. Sonra çikolata kisti için tedavi gördü arkasından tüp bebek transferi oldu.Merhaba ondaki sorun neydi acaba yaşı kaçtı
Ayy hadi inşallah dualarım sizinleKesinlikle haklısınızBen 29 Mayısta 2 tane 3.gün embriyo transferi oldum. 12.gün beta hcg 78.15 çıktı. Umarım herşey yolunda gider. Haftaya çarşamba doktor kontrolüm var. Hayırlısı olur inşallah
![]()
Çok teşekkür ederim canım benimAyy hadi inşallah dualarım sizinle![]()
Yaa çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Allahım bu yolda savaş veren herkesin gönlüne göre versin inşallahCanım Merhaba yaşı 33 tü çikolata kisti vardı onda onun için tedaviye başlamıştı normal yolla olmadı. Sonra çikolata kisti için tedavi gördü arkasından tüp bebek transferi oldu.
Ne demek canım benimm tabiki cevap vericemYaa çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Allahım bu yolda savaş veren herkesin gönlüne göre versin inşallah
İki tane embriyom var hiç beklemeden ilk reglde denencek bakalım. Büyük konusmayayim ama bidaha deneyemem herhalde hem maddi hem manevi olarak çok zor bir süreç. Şuan birde çalışmıyorum bu süreçte işsiz kaldım geldi mi üst üste geliyorEvet birinden biri etkilemiştir belki ama ikisi de sebep olmayabilir. Hayırlısı böyleymiş diyelim. Kaç embriyonuz var suan? sanırım tekrar opu olmayacak direk transfer yapıcaksınız. Valla olsa bu sefer devam edecek mi diye yeni bir telaş. Cidden Allah yardımcımız olsun hepimizin![]()