• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2024/2025 İrenbe de tüp bebek tedavisi görenler

Süper 💝 Sağlıkla tamamına ersin inşallah , doktorunuz kimdi acaba? merkezden mi dışarıdan mı 😇

Amin canım benim çok teşekkür ederim. Doktorum dışarıdandı merkezden değil. Tüp bebek sürecini bu merkezde yapıyorduk. ☺️ 6 yıl sonra çift çizgi görmek oldukça tuhaftı. Hala daha öyle 😅
Tahmin edebiliyorum olursa Allah kısmet ederse benim de 6 sene sonra ilk çizgim olacak 🥹 Sizde infertelite sebebi neydi acaba ? ben asılama falan denemden direk tüpe giriştim sürem uzun olunca inşallah emeklerimiz boşa gitmesin 🙏

Umarım Rabbim en kısa zamanda çift çizgi görmeyi ve miniğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım 🙏🏻❤️ Bende polikistikover vardı. Ama sorun oluşturacak gibi değildi. Tüplerim tıkalı çıkmıştı ameliyat oldum. Bu süre zarfında normal denedik eşimde problem yoktu ama olmadı. Sonra tüp bebek tedavisine geçtik. İlk denemem 5.gün emriyosuydu taze transfer oldu ama kimyasal gebelikler sonuçlanmıştı. Sonra 2 ay ara verdik . 29 Mayısta dondurulmuş denedik. 10 haziranda da sonucu öğrendim işte. Bunda çok rahattım transfer olduğumu umursamamıştım Rabbim nasip etti. Psikoloji gerçekten önemli. Haftaya çarşamba doktor kontrolü var umarım herşey yolunda gider. Değerim biraz düşük gibi sanki ama 3. Gün embriyoları 5.gün embriyosuna göre bıraz daha nazlı gibi 😅 Hepimizin hakkından hayırlısı olur inşallah 🙏🏻

Merhaba kızlar ❤️ Ben tavmergen de tedavi görüyorum ama yakın arkadaşım İrenbe de tüp bebek tedavisi görmüştü. O da Alper beyin hastasıydı. Alper beyden çok memnun kalmıştı. İlk denemesinde olumlu sonuç almıştı. Şuan 1 yaşında oğlu var. Umarım Hayırlı sonuçlar alırsınız. Rabbim en yakın zamanda sabretmenizin karşılığını verir 🙏🏻
Merhaba ondaki sorun neydi acaba yaşı kaçtı

Canım Merhaba yaşı 33 tü çikolata kisti vardı onda onun için tedaviye başlamıştı normal yolla olmadı. Sonra çikolata kisti için tedavi gördü arkasından tüp bebek transferi oldu.
Yaa çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Allahım bu yolda savaş veren herkesin gönlüne göre versin inşallah

Yaa çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Allahım bu yolda savaş veren herkesin gönlüne göre versin inşallah
Ne demek canım benimm tabiki cevap vericem 😘 ben 6 yıldır uğraşıyorum buradaki herkesin birbirini çok iyi anladığını biliyorum çünkü dediğiniz gibi hepimiz bir savaş veriyoruz bizi bizden başka kimse anlamaz. Rabbim bu yolda savaş veren herkese Hayırlı evlatlar nasip etsin. Evlat hasreti nedir hepimiz biliyoruz. Rabbim kucaklarımızı miniklerle doldursun inşallah 🙏🏻 Sizin durumunuz nedir peki ? Tüp bebek yaptırdınız mı canım ? 🤗

Evet birinden biri etkilemiştir belki ama ikisi de sebep olmayabilir. Hayırlısı böyleymiş diyelim. Kaç embriyonuz var suan? sanırım tekrar opu olmayacak direk transfer yapıcaksınız. Valla olsa bu sefer devam edecek mi diye yeni bir telaş. Cidden Allah yardımcımız olsun hepimizin :dua:
İki tane embriyom var hiç beklemeden ilk reglde denencek bakalım. Büyük konusmayayim ama bidaha deneyemem herhalde hem maddi hem manevi olarak çok zor bir süreç. Şuan birde çalışmıyorum bu süreçte işsiz kaldım geldi mi üst üste geliyor

Back
X