Tüp Bebek Merkezleri 2024/2025 İrenbe de tüp bebek tedavisi görenler

Irenbede icsi teknolojisi kullaniliyormu erkek faktorlu tüp bebekte bu uygulamayi öneriyolar sanirm

İnşallah sizin de amh düşüktü değil mi Alper bey 5.gune embriyo taşımaya çalışıyor bu beni tedirgin ediyor açıkçası
Burda sanki bir kişi daha 5.güne götürmeye çalıştı falan demişti ama benimle konuştuğunda da duruma göre hastaya bağlı denemelere bağlı olarak karar veriyorz dedi

Burda sanki bir kişi daha 5.güne götürmeye çalıştı falan demişti ama benimle konuştuğunda da duruma göre hastaya bağlı denemelere bağlı olarak karar veriyorz dedi
Evet Alper bey in hastasıydı fazla embriyo elde ettiğinde en iyisini seçmek için yapıyor sanırım ben bu konuyu görüşeceğim elde edilen embriyo sayısına göre

Selam kızlar, benim de serüvenim Alper beyde haftaya baslayacak kismetse. Ne olacak be bitecek hiç bir fikrim yok, heyecan dorukta.

Evet Alper bey in hastasıydı fazla embriyo elde ettiğinde en iyisini seçmek için yapıyor sanırım ben bu konuyu görüşeceğim elde edilen embriyo sayısına göre
Bu açıkcası beni de endişelendiriyor çünkü 5.güne gelmesi biraz zor gibi hissediyorum

Back
X