2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Doğum iyi geçti benimki de haftasını beklemeden geldi ama iyi şimdi çok şükür ben 1 ay önce ameliyat oldum falan üst üste geldi biraz ama bu güne de şükür
Canım çok geçmiş olsun ameliyat ciddi bir ameliyat mıydı? Şu an iyisindir inşallah 🤲🏻
Hep öyleyiz😅 benimki biraz biraz alıştı gece uykusuna..ama gaz sancıları kötü..2.5 ay oldu bebişim
Canım gaz sancılarına birçok şey denedim, en iyisi bana göre ayak ve karın masajı bir de bebeğin büyüdükçe haliylen gazları daha rahat çıkıyor. Çok şükür her halimize zaman çok hızlı geçiyor.

Canım çok geçmiş olsun ameliyat ciddi bir ameliyat mıydı? Şu an iyisindir inşallah 🤲🏻

Canım gaz sancılarına birçok şey denedim, en iyisi bana göre ayak ve karın masajı bir de bebeğin büyüdükçe haliylen gazları daha rahat çıkıyor. Çok şükür her halimize zaman çok hızlı geçiyor.
Canım safra kesem alındı bayram zehir oldu bir hafta hastanede yattım bebeğim evde kaldı çok kötüydü.

[/QUOTE]
Fufuka Woman Fufuka Woman Çok şükür çığlık nöbetleri azaldı..karın masajı yaptım ama ayaklarına asla tutturmadı 😅

Back
X