2024 Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.870
2.661
yıllık 2024a.jpg
 

2024'ün En Şanslı Burçları​

a1 (4).jpg


Koç burcu 2024

İlahi adaletin gerçekleşeceği ve beklemediğiniz fırsatların altın tepside sunulacağı bir yıl olacak. O yüzden geçmişi bir kenara bırakıp geleceği planlamaya başlamalısınız. Zira attığınız her adımda arkanızda ilahi bir güç hissedeceksiniz.

Boğa burcu 2024

Kariyer hayatınızda beklediğiniz ve hak ettiğiniz gelişmelerin yaşanacağı yıl olacaktır. Bu nedenle kariyer hayatımızda ki hedeflerinizi gerçekleştirmek için adım atınız. Kariyerinizde ki olumlu gelişmeler elbette ki maddi açıdan da yüzünü güldürecek size bolluk ve bereket getirecektir.

İkizler burcu 2024

Hayatınızda ki otoriter konumunda ki insanlarla olan mücadelenizin son bulacağı bir yıl olacaktır. Çevrenizde ki bu insanlara karşı kendinizi daha iyi ifade edecek ve hedeflerinize doğru ilerleyeceksiniz. Ayrıca uluslararası işler, ticaret, hukuk ve eğitim konularında da bir hayli şanslı olacaksınız.

Yengeç burcu 2024

İlişkiler açısından olumlu bir yıl olacak. Fakat ne yazık ki ağzınızdan çıkacak her kelimenin geleceğiniz değiştirme etkisinin olacak. Bu nedenle iletişim açısından şanslı olduğunuz bu yılı hayatınızda ki bazı sorunları çözmekte kullanmanızı tavsiye ederim.

Aslan burcu 2024

Hayata dair gerçekçi planlarınız var ise onları gerçekleştirmek için güzel bir yıl sizleri bekliyor. Kariyer, eğitim ve seyahat konularında ki planlarınız da gezegenler bir hayli sizleri destekliyor.

Başak burcu 2024

Kariyer ve seyahatler konusunda bir hayli şanslı olduğunuz bir yıl sizler için başlıyor. Bu yıl sizlere hayallerinizi gerçekleştirmek için birçok fırsat sunacak.

Terazi burcu 2024

Sağlık konusunda bu yıl bir hayli şanslı olacaksınız. Gerek sizin gerekse de çevrenizdeki insanların sağlıkları hakkında güzel haberler alabilirsiniz.

Akrep burcu 2024

Aile bireylerinizle yaşadığınız her sorunu bu yıl çözme imkanı bulacaksınız. Bu sorunlar çözüldüğünde ise onlardan maddi ve manevi destek alarak hayata daha güvenli bakacaksınız.

Yay burcu 2024

Bu yıl sosyal çevrenizde bir hayli büyüme olacak ve bu büyüme sayesinde yeni arkadaşlar ve dostluklar kurabilirsiniz. Hatta bu genişleme sayesinde yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

Oğlak burcu 2024

Sizler için bu yıl size sorun çıkaran ve yük olan birçok insandan ve sorunda kurtulma yılı olacaktır. Bu yıl geçen yılın aksine kararlarınızı kalbinizle değil aklınızla alacaksınız.

Kova burcu 2024

Bu yıl cesur adımlar atacak ve birçoğunuz hepimizi şaşırtacaksınız. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için her türlü radikal kararı alabilirsiniz.

Balık Burcu 2024

Maddi ve manevi açıdan çevrenizdeki insanlardan destek alabilirsiniz. İletişiminizin kuvvetli olacağı bir yıl sizleri bekliyor. Bu sayede geleceğinize yön verecek anlaşmalara imza atabilirsiniz.





Hakan Kalkan - Onedio Üyesi
 
topr.jpg


2024 YILI BURÇ YORUMLARI

(TOPRAK BURÇLARI: BOĞA& BAŞAK& OĞLAK)


BOĞA & YÜKSELEN BOĞA

Yıla 3 Ocak tarihine dek sürecek Merkür retrosu ile başlıyoruz. 11 Ocak tarihi itibariyle eğitim, seyahat, hukuk, ticaret gibi alanlara dair tüm planlamalarınızı kalıcı ve istikrarlı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Ancak öncesinde bu alanlarda gecikmeler söz konusu olabilir.

Şubat ayında ise 2023 Ekim – Kasım aylarında iş, sağlık ve yaşam düzeninize dair başlattığınız konuların sonuçlarını görmeye başlayabilirsiniz.

Bu yıl 26 Mayıs tarihine dek; attığınız her adımda şansla desteklendiğiniz çok özel zamanlarda olacaksınız. Yıl boyunca kendinizle ve yeteneklerinizle öne çıkabilirsiniz. Ertelediğiniz tüm başlangıç ve girişimleri yapabilirsiniz. Özellikle 21 Nisan tarihi etrafında kalıplarınızı kırarak beklenmedik güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

26 Mayıs’tan yıl sonuna dek; kaynaklarınızın, bolluk bereketinizin çoğalacağı, fikirleriniz, eğitim, seyahat veya ticaret bağlantılarınızla kazançlarınızı arttıracağınız, belki de iki işten kazanç sağlayacağınız etkilerde olacaksınız. Bu etkileri en çok 6 Haziran tarihinden itibaren 1 ay boyunca görebilirsiniz.

2023 Şubat ayında başlayan etkilerle hayallerinizi hayata geçirmeye dair deneyimlerden geçiyorsunuz. Bu yıl da hayallerinizi gerçekleştirmek için doğru planlamalar yapmanız gerekecek, aynı zamanda sizi gerçekten destekleyen, yükselten gerçek dostlarınızı fark ederek bir sadeleşme sürecinden geçeceksiniz.

Bu yıl 25 Mart ve 18 Eylül tarihlerinde Ay, 8 Nisan ve 2 Ekim tarihlerinde Güneş Tutulmaları yaşayacağız. 25 Mart tarihinde yaşanacak tutulma ile birlikte yaşam ve iş düzeninizi ruhsal ve bedensel olarak kendinize iyi gelecek şekilde düzenleyeceksiniz.

8 Nisan Güneş Tutulması ile içe dönerek kendinizi bulacağınız, size iyi gelmeyen rutin ve işlerden uzaklaşma cesareti göstereceğiniz, maneviyatınızı genişleteceğiniz etkilerde olacaksınız. Taşınma, uzaklaşma, atanma gibi gündemleri bu dönemde yaşayabilirsiniz. Ancak bu süreçte gerçekleşecek Merkür Retrosu sebebiyle ani ve dürtüsel çıkışlar yapmadan, planlı ilerlemelisiniz.

18 Eylül tarihinde yaşanacak Ay Tutulması, 9 yıllık bir döngüyü kapatacak. Aşk ve arkadaşlıklara dair hareketli gündemler yaşayacaksınız. Bu dönemde hayallerinizi gerçekleştirmek için çevreniz tarafından size şans kapıları açılacak. 2 Ekim tarihinde yaşanacak Güneş Tutulması ile 2023 Ekim ayında başlayan iş ve yaşam düzeninize dair konularla alakalı bir tamamlanma ve yeniden başlama sürecine gireceksiniz. Sağlığınızla ilgili bir probleminiz varsa şifalanıp iyileşme fırsatları bulacaksınız.

4 Ağustos sonrası yaşanacak Merkür Retrosu ile; ev, aile, yaşam alanlarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İç dünyanıza iyi gelmek, içinizdeki çocuğu iyileştirip mutlu etmek için ihtiyaçlarınızı görebilirsiniz.

7 Aralık tarihinde başlayacak Mars Retrosu ile gündeminiz; aile, yakın çevre veya sosyal medyada iletişim şeklinizi yenilemeye dair olacak. Bu dönemde sözlü tartışmalara girmemeli, trafikte dikkatli olmalısınız. Zihninize iyi gelen çalışmalar yapmalısınız. Bu süreçte Eylül 2024’te başlatacağınız eylemleri gözden geçireceksiniz.

Yıl boyu Ay Düğümleri iç dünyanıza ışık tutarken; ruhunuza iyi geldikçe, durup dinlenmeye izin verdikçe yaşamınızın güzelleştiğini fark edeceksiniz. Yaşamın anlamının sizde saklı olduğunu fark ettiğiniz bir yıl geçiriyor olacaksınız.



BAŞAK & YÜKSELEN BAŞAK

Yıla 3 Ocak tarihine dek sürecek Merkür retrosu ile başlıyoruz. 11 Ocak tarihi itibariyle aşk, ilişkiler, çocuklarınız, yatırımlarınız ve hobilerinize dair tüm planlamalarınızı kalıcı ve istikrarlı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Ancak öncesinde kendi merkezinizde olmak ve hayattan daha çok keyif almak için ihtiyacınız olanı göreceksiniz.

Şubat ayında ise özellikle mali kazançlarınız ile ilgili 2023 Ekim – Kasım aylarında başlatılan konuların sonuçlarını görmeye başlayabilirsiniz.

Bu yıl 26 Mayıs tarihine dek; sınırlarınızı aştıkça destekleneceğiniz, hayata bakış açınızı genişleteceğiniz, gelecek planları yapacağınız etkilerde olacaksınız. Eğitim, hukuk, yurt dışı bağlantıları, ticaret, seyahatler alanlarında şanslı olacaksınız. Hayatınıza ufkunuzu genişletecek renkli insanlarla tanışabilirsiniz. Özellikle 21 Nisan tarihi etrafında bu konulara dair beklenmedik güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

26 Mayıs’tan yıl sonuna dek; öncesinde edindiğiniz bilgilerle kariyerinizde parlayacak, bildiklerinizle görünür olacak, başarılar ve yükselişler yaşayacaksınız. Bu süreçte terfi alabilir, evlenebilir, daha çok tanınabilirsiniz. Bu etkileri en çok 6 Haziran tarihinden itibaren 1 ay boyunca görebilirsiniz.

2023 Şubat ayında başlayan etkilerle; kendinizi ilişkiler aracılığıyla tanıyor ve daha çok kendiniz olabilmeyi deneyimliyorsunuz. Bu yıl da deneyim alanınız evlilik, ortaklık ve ikili ilişkilere dair olabilir, evlenebilir veya bu alanlarda daha gerçekçi bakmayı öğreneceğiniz sorumluluklar alabilirsiniz.

Bu yıl 25 Mart ve 18 Eylül tarihlerinde Ay, 8 Nisan ve 2 Ekim tarihlerinde Güneş Tutulmaları yaşayacağız. 25 Mart tarihinde yaşanacak tutulma ile birlikte; alma verme dengenizi doğru kurmayı öğrenecek, mali konulara dair bakış açınızı yenileyerek bolluk bereket alanınızı iyileştireceksiniz.

8 Nisan Güneş Tutulması ile; mali konularda bir tamamlanma yaşayabilir, eş, ortak kazançları veya mahkemeden, bankadan gelecek kazançlarla alakalı bir dönemi kapatabilirsiniz. Destek almaya, yatırımlar yapmaya açık oldukça yeni kazançlar elde edebilirsiniz. Ancak aynı anda gerçekleşecek Merkür Retrosu sebebiyle ani ve dürtüsel çıkışlar yapmadan, planlı ilerlemelisiniz.

18 Eylül tarihinde yaşanacak Ay Tutulması, 9 yıllık bir döngüyü kapatacak. İlişkileriniz veya evliliğinize dair yeni bir kadersel yola giriyor olacaksınız.

2 Ekim tarihinde yaşanacak Güneş Tutulması ise 2023 Ekim ayında başlayan konularla alakalı bir tamamlanma ve yeniden başlamayı getirecek. Bu dönemde önünüzde yeni gelir kapıları açılabilir, ortaklıklarda bitiş veya başlangıçlar yaşayabilir, aynı zamanda eş kazancına dair hareketli gündemlere başlayabilirsiniz.

4 Ağustos sonrası yaşanacak Merkür Retrosu ile; içe dönmeye, durup dinlenmeye davet edileceksiniz. Bu dönemde uzaklaşmak, tatile çıkmak, ruhsal ve manevi dünyanıza yönelmek size iyi gelecektir. Geçmişin size katkılarını görebilir, rüya ve sezgilerinizin rehberliği ile ilerleyebilirsiniz.

7 Aralık tarihinde başlayacak Mars Retrosu ile gündeminiz; hayalleriniz için attığınız adımları gözden geçirmek, sizi destekleyen doğru arkadaşlık ilişkileri ile yola devam edebilmek olacak. Bu süreçte Eylül 2024’te başlatacağınız eylemleri gözden geçireceksiniz.

Yıl boyu Ay Düğümleri; kendi ruhunuzun derinliklerine korkusuzca inmenizi, arınmanızı, hafiflemenizi, yenilenmenizi destekleyecek. Böylece yaşamınızda yepyeni güzelliklere ve mucizelere yer açacak, hayatı yeniden keşfediyor olacaksınız.



OĞLAK & YÜKSELEN OĞLAK

Yıla 3 Ocak tarihine dek sürecek Merkür retrosu ile başlıyoruz. 11 Ocak tarihi itibariyle kendinizle ilgili tüm başlangıç ve girişimleri kalıcı ve istikrarlı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Burcunuzda gerçekleşecek retro ile radikal kararlar alabilirsiniz.

Şubat ayında ise özellikle ev ve kariyerinize dair konularla ilgili 2023 Ekim – Kasım aylarında başlatılan konuların sonuçlarını görmeye başlayabilirsiniz.

Bu yıl 26 Mayıs tarihine dek; hayat sahnenizde parıl parıl parladığınız, yeteneklerinizin daha çok görünür olabileceği, aşk dolu zamanlarda olacaksınız. Bu dönemde içinizdeki çocuğu mutlu ve güvende hissettirecek ilişkilere başlayabilir, eğer istiyorsanız çocuk sahibi olabilirsiniz. Özellikle 21 Nisan tarihi etrafında aşk veya çocuklarınıza dair beklenmedik güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

26 Mayıs’tan yıl sonuna dek; yaşam düzeninizin hareketleneceği, iş yaşamınızda çifter çifter fırsatlar elde edebileceğiniz, kişisel gelişiminize önem verdikçe, iletişim halinde ve aktif oldukça destekleneceğiniz etkilerde olacaksınız. Bu süreçte sağlığınızı da şifalandırabilirsiniz. Bu etkileri en çok 6 Haziran tarihinden itibaren 1 ay boyunca görebilirsiniz.

2023 Şubat ayında başlayan etkilerle; günlük yaşam düzeninizi neye ayırdığınızı, zihninizi nelerin meşgul ettiğini, yakın çevre ve kardeşlerinizle olan iletişim şeklinizi gözden geçiriyor, doğru sınırlar koymayı öğreniyorsunuz. Bu yıl da bu etkiler devrede olacak. Bildiklerinizi kalıcı hale getirmek ve aktarmak için destekleniyor olacaksınız.

Bu yıl 25 Mart ve 18 Eylül tarihlerinde Ay, 8 Nisan ve 2 Ekim tarihlerinde Güneş Tutulmaları yaşayacağız. 25 Mart tarihinde yaşanacak tutulma ile birlikte; kariyer ve ev yaşamınız arasında doğru dengeleri kurmayı öğrenecek, yükselmenin anahtarının iç dünyanızı iyileştirmek ve bulunduğunuz yere ait hissetmek olduğunu fark edeceksiniz.

8 Nisan Güneş Tutulması ile; daha fazla içe dönebilir, evde zaman geçirebilir, ev ve yaşam alanınıza dair değişimler yapabilirsiniz. Aileniz veya evliliğinize dair kararlar aldığınız bir dönem yaşayabilirsiniz. Ancak aynı anda gerçekleşecek Merkür Retrosu sebebiyle ani ve dürtüsel çıkışlar yapmadan, planlı ilerlemelisiniz.

18 Eylül tarihinde yaşanacak Ay Tutulması, 9 yıllık bir döngüyü kapatacak. Bu süreçte fikirlerinizi daha çok paylaşabilir, sözlerinizle daha çok etki yaratabilirsiniz. Yakın çevre, kardeş ve komşuluk ilişkilerinizde kadersel değişimler yaşayabilirsiniz. Sezgileriniz güçlü biçimde size yol gösteriyor olacak.

2 Ekim tarihinde yaşanacak Güneş Tutulması ise 2023 Ekim ayında başlayan kariyer ve ailenize dair konularla alakalı bir tamamlanma ve yeniden başlamayı getirecek.

4 Ağustos sonrası yaşanacak Merkür Retrosu ile; mali konular, eş veya ortak kazancı, borçlar, vergiler gibi alanlarda değerlendirme ve planlamalar yapabilirsiniz.

7 Aralık tarihinde başlayacak Mars Retrosu ile gündeminiz; evliliğiniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınızla ilgili olabilir. Bu konularda eylemlerinizi gözden geçirdiğiniz kadersel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eylül 2024’ten itibaren başlayan konular yeniden gündeme gelebilir.

Yıl boyu Ay Düğümleri; aidiyet hissettiğiniz yerde çiçek açmayı destekliyor. Bu yıl dünyayla, ailenizle, kendinizle olan ilişkinizi güzelleştirecek, sevdiklerinize daha çok zaman ayıracak, kendi halinizde daha mutlu bir dünya yaratacaksınız.




İnci Gücen
Altair Astroloji
 
su.jpg


2024 YILI BURÇ YORUMLARI

(SU BURÇLARI: YENGEÇ & AKREP & BALIK)


YENGEÇ & YÜKSELEN YENGEÇ

Yıla 3 Ocak tarihine dek sürecek Merkür retrosu ile başlıyoruz. 11 Ocak tarihi itibariyle evlilik, ilişkiler, eşinizin alacağı önemli kararlar, hukuksal konular veya ortaklıklar gibi alanlara dair tüm planlamalarınızı kalıcı ve istikrarlı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Ancak öncesinde bu alanlarda gecikmeler söz konusu olabilir.

Şubat ayında ise 2023 Ekim – Kasım aylarında aile, ev veya kariyerinize dair başlattığınız konuların sonuçlarını görmeye başlayabilirsiniz.

Bu yıl 26 Mayıs tarihine dek; hayallerinizi gerçekleştirme fırsatları bulacaksınız. Bu yıl uzun zamandır dilediğiniz dilekleriniz, niyetleriniz gerçek olabilir! Aynı zamanda sosyalleştikçe şans elde edeceğiniz bir yıl olduğu için bol bol dış dünyada olmalı, buluşma, davet ve organizasyonlara katılmalısınız. Yepyeni sosyal çevrelere gireceğiniz, çevreniz tarafından destekleneceğiniz bir yılda olacaksınız. Kariyer hayatınızda başarılarınızın ve kaynaklarınızın arttığını göreceksiniz. Özellikle 21 Nisan tarihi etrafında hayallerinize veya sosyal çevrenize dair beklenmedik güzel uyanışlar yaşayabilirsiniz.

26 Mayıs’tan yıl sonuna dek; içe dönmek, dinlenmek, kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Maneviyatınız genişleyebilir, sezgileriniz artabilir, karşınıza çıkan bilge insanlardan destekler görebilirsiniz. Uzaklaşmak, tatillere çıkmak, yurt dışına gitmek size yeni bir hayat felsefesi katabilir. Rüyalarınız ve yaşamın işaretleri size rehber olurken, ilahi olarak korunduğunuzu hissedebilirsiniz. Bu etkileri en çok 6 Haziran tarihinden itibaren 1 ay boyunca görebilirsiniz.

2023 Şubat ayında başlayan etkilerle hayat felsefenizi ve bildiklerinizi yenilediğiniz, yargılarınızı kırdığınız bir döngüdesiniz. Bu döngüde; eğitim, ticaret, seyahat, hukuk veya yurt dışı bağlantılı konularda yavaşlamalar veya gecikmeler yaşamış olabilirsiniz. Bu etkiler bu yıl da devam ederken öğrenmeye, anlamaya ve kendinizi genişletmeye açık oldukça; kalıcı, sağlam bir hayat bir hayat felsefesi edinebilirsiniz. Bu yıl kendinizi geliştirdiğiniz konular ve edindiğiniz bilgiler, bir sonraki yıllarda kariyerinize katkı olacaktır.

Bu yıl 25 Mart ve 18 Eylül tarihlerinde Ay, 8 Nisan ve 2 Ekim tarihlerinde Güneş Tutulmaları yaşayacağız. 25 Mart tarihinde yaşanacak tutulma ile birlikte iç huzurunuzu sağlamak, yaşadığınız alana ait hissetmek, köklerinizle barışmak için ihtiyacınız olanı göreceksiniz. Ev, aile veya yaşam alanlarınızda sonuçlanmalar, tamamlanmalar yaşayacaksınız.

8 Nisan Güneş Tutulması ile onay alma çabasından özgürleşerek, konfor alanınızdan çıkarak kendiniz olacağınız bir kariyer hedefi belirleyebilir, kendi işinizi kurabilir, yükselebilir, uzun zamandır geleceğinize dair istediğiniz bir konuda radikal kararlar vererek daha özgür hissedebilirsiniz. Ancak bu süreçte gerçekleşecek Merkür Retrosu sebebiyle ani ve dürtüsel çıkışlar yapmadan, planlı ilerlemelisiniz.

18 Eylül tarihinde yaşanacak Ay Tutulması, 9 yıllık bir döngüyü kapatacak. Bu süreçte eğitim, yurt dışı bağlantıları, hukuksal konular, uzaklarla olan bağlantılarınız, ticaret veya yayıncılık alanlarında bir değişim sürecine girebilirsiniz. Sezgilerinizi dinlemek size yol gösterecektir.

2 Ekim tarihinde yaşanacak Güneş Tutulması ile 2023 Ekim ayında başlayan ev veya ailenize dair konularla alakalı bir değişim veya tamamlanma sürecine gireceksiniz.

4 Ağustos sonrası yaşanacak Merkür Retrosu ile; kaynaklarınızı yönetmeye, birikimler yapmaya, yeteneklerinizi keşfetmeye, yeteneklerinizle kazanç sağlamaya dair planlamalar yapabilirsiniz. Lüks harcamalarınızı dengelemeniz gerekebilir.

7 Aralık tarihinde başlayacak Mars Retrosu ile gündeminiz; sağlığınızı korumak, takviyeler almak, enerjinizi doğru yönetmeyi ve doğru kullanmayı öğrenmek, kararlarınızı duygularınızın yoğun biçimde etkilemesine izin vermeden adımlar atabilmek olacak.

Yıl boyu Ay Düğümleri geleceğinizi işaret ederken; kendinize mutlu bir gelecek hediye etmek ve hayat yolunuzu açmak adına kendiniz olabildiğiniz yerlerde kalmalı, cesur kararlar almalı, ait olduğunuz ve size iyi gelenlerle yola devam etmelisiniz.



AKREP & YÜKSELEN AKREP

Yıla 3 Ocak tarihine dek sürecek Merkür retrosu ile başlıyoruz. 11 Ocak tarihi itibariyle iletişim, haberleşme, yazışma, anlaşma, seyahat veya ticarete dair tüm planlamalarınızı kalıcı ve istikrarlı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz.

Şubat ayında ise özellikle iş, yaşam düzeni, sağlık veya ruhsal konular ile ilgili 2023 Ekim – Kasım aylarında başlatılan konuların sonuçlarını görmeye başlayabilirsiniz.

Bu yıl 26 Mayıs tarihine dek; aşk, ilişkiler ve evlilik alanlarında en şanslı dönemlerinizi geçiriyor olacaksınız. Bu süreçte evlenebilir, evleneceğiniz kişi ile tanışabilir, evliliğinizde ise güven dolu güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda ortaklıklar ve hukuksal konularda da destekleneceksiniz. Özellikle 21 Nisan tarihi etrafında aşk yaşamınıza dair beklenmedik güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

26 Mayıs’tan yıl sonuna dek; korkularınızı aşarak yükseldiğiniz, hayatınızdaki krizleri kolaylıkla çözdüğünüz, ruhsal olarak daha derin hissettiğiniz etkilerde olacaksınız. Bu dönemde toplu kazançlar elde edebilir, evlilik veya ortaklıklarınızda kaynaklarınız çoğalabilir, banka, yatırım, kredi gibi konularda şanslı olabilirsiniz. Bu etkileri en çok 6 Haziran tarihinden itibaren 1 ay boyunca görebilirsiniz.

2023 Şubat ayında başlayan etkilerle; kendiniz olmak, koşulsuzca sevebilmek, fedakarlıklarınızı dengelemek, hayattan daha çok keyif almak, risk alabilmek, uzun ilişkiler kurmak gibi konularda deneyimler yaşıyorsunuz. Bu yıl da bu etkiler devam ederken var olan ilişkiniz ciddileşebilir, hobilerinizde daha disiplinli ilerleyebilir, çocuğunuza dair sorumluluklar alabilirsiniz.

Bu yıl 25 Mart ve 18 Eylül tarihlerinde Ay, 8 Nisan ve 2 Ekim tarihlerinde Güneş Tutulmaları yaşayacağız. 25 Mart tarihinde yaşanacak tutulma etkileri ile ruhsal ihtiyaçlarınızı fark etmek üzere durup dinlenmeye davet edileceksiniz. Alışkanlıklarınızı yenileyecek, olanların iç yüzünü fark edecek, iç dünyanıza iyi geldikçe hayattan da daha çok keyif alacak, iş ve yaşam düzeninizi dengeleyeceksiniz.

8 Nisan Güneş Tutulması ile; yaşam düzeninizi yenileyecek, alışkanlıklarınız, sağlığınız ve iş hayatınıza dair radikal kararlar alarak daha sağlıklı ve keyifli bir hayat yaratacaksınız. Ancak aynı anda gerçekleşecek Merkür Retrosu sebebiyle ani ve dürtüsel çıkışlar yapmadan, planlı ilerlemelisiniz.

18 Eylül tarihinde yaşanacak Ay Tutulması, 9 yıllık bir döngüyü kapatacak. Kendinizi güvenle göstermek, kendinizi merkeze almak, markalaşmak veya aşk, hobileriniz, çocuklarınızla ilgili önemli kararlar alacaksınız.

2 Ekim tarihinde yaşanacak Güneş Tutulması ise 2023 Ekim ayında iç dünyanızda başlayan konularla alakalı bir tamamlanma ve yeniden başlamayı getirecek. Ruhsal anlamda açılımlar yaşayacak, geleceğe dair önemli kadersel adımlar atacaksınız.

4 Ağustos sonrası yaşanacak Merkür Retrosu ile; kariyerinizi, gelecek planlarınızı, statünüzü, hedeflerinizi gözden geçiriyor olacaksınız. Bu dönemde evlilik veya kariyerinize dair planlamalar yapabilirsiniz.

7 Aralık tarihinde başlayacak Mars Retrosu ile gündeminiz; kariyer, eğitim, hukuk, seyahat veya ticaret alanlarında yavaşlamak, daha temkinli adımlar atmakla ilgili olacak. Sürecin ipuçlarını Eylül 2024 itibariyle görmeye başlayabilirsiniz.

Yıl boyu Ay Düğümleri; hayata karışmanızı, yaşamdan zevk almanızı, size iyi gelen bir hayat düzeni yaratmanızı işaret ederken; hayal ve istekleriniz için geri planda kalmamalı, kariyer ve aşkta güzel bir hazırlık evresinde olduğunuzu bilmelisiniz.



BALIK & YÜKSELEN BALIK

Yıla 3 Ocak tarihine dek sürecek Merkür retrosu ile başlıyoruz. 11 Ocak tarihi itibariyle hayalleriniz, idealleriniz, sosyal çevreniz ve organizasyonlara tüm başlangıç ve girişimleri kalıcı ve istikrarlı bir şekilde hayata geçirebileceksiniz.

Şubat ayında ise özellikle mali alanlara dair konularla ilgili 2023 Ekim – Kasım aylarında başlatılan konuların sonuçlarını görmeye başlayabilirsiniz.

Bu yıl 26 Mayıs tarihine dek; eğitim, reklam, iletişim, sosyal, medya, haberleşme, yazışma, anlaşmalar, seyahatler, ticaret, kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili konularda şanslı etkilerle destekleniyor olacaksınız. Bu dönemde sözlerinizle daha fazla güven verebilir, etki yaratabilirsiniz. Özellikle 21 Nisan tarihi etrafında beklenmedik güzel haberler alabilirsiniz.

26 Mayıs’tan yıl sonuna dek; yaşam alanınız, aileniz, evinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Daha büyük bir eve çıkabilir, taşınabilir, daha kalabalık bir ev yaşamına geçebilirsiniz. Evlenmek, çocuk sahibi olmak veya kardeşinizin çocuk sahibi olması söz konusu olabilir. Bu etkileri en çok 6 Haziran tarihinden itibaren 1 ay boyunca görebilirsiniz.

2023 Şubat ayında başlayan etkilerle; kendinizi tanıdığınız, kişiliğinizi yeniden yapılandırdığınız, hayatınızın otoritesini ele aldığınız etkilerden geçiyorsunuz. Bu yıl da isteklerinizden vazgeçmemek, disiplinli ve sabırlı olmak, kendinize güvenmek, kendiniz olmak, sınırlarınızı doğru çizmek sizi kalıcı başarılara götürecek. Yıl boyu olgunluğunuz ve saygınlığınızı güçlendirmek sizi yükseltiyor olacak.

Bu yıl 25 Mart ve 18 Eylül tarihlerinde Ay, 8 Nisan ve 2 Ekim tarihlerinde Güneş Tutulmaları yaşayacağız. 25 Mart tarihinde yaşanacak tutulma ile birlikte; mali alanlar, kaynaklarınız, alacaklar veya borçlarınızla alakalı bir süreci tamamlayarak yeni bir döneme geçiyor olacaksınız.

8 Nisan Güneş Tutulması ile; öz değerinizi güçlendirmek, kendi kazanç ve değerlerinizi kazanmak, kendi ayaklarınızın üstünde durmak, kendi kendinize yetebilmekle alakalı radikal kararlar alabilir, önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Ancak aynı anda gerçekleşecek Merkür Retrosu sebebiyle ani ve dürtüsel çıkışlar yapmadan, planlı ilerlemelisiniz.

18 Eylül tarihinde yaşanacak Ay Tutulması, 9 yıllık bir döngüyü kapatacak. Bu tutulma ile birlikte kendinizi iyileştirecek, şifalandıracak, kendinizi öncelik yapmaya başlayacak, kimliğinizi ve imajınızı yeniliyor olacaksınız.

2 Ekim tarihinde yaşanacak Güneş Tutulması ise 2023 Ekim ayında başlayan mali alanlara dair konularla alakalı bir tamamlanma ve yeniden başlamayı getirecektir. Özellikle ortaklar ve iş birliklerinden elde edilen gelirler ya da eş kazancınız gündeme gelebilir.

4 Ağustos sonrası yaşanacak Merkür Retrosu ile; iş, yaşam düzeniniz, sağlığınız ve rutinlerinizle alakalı bir planlama sürecine girebilir, yeni bir düzen kurabilir, eski eşyalardan veya bağımlılıklardan arınarak hafifleyebilirsiniz.

7 Aralık tarihinde başlayacak Mars Retrosu ile gündeminiz; ilişkiler veya çocuklarınızla alakalı kadersel gündemleri gözden geçirmeye dair olacak. Bu dönemde kendi merkezinizde kalmalı, hayattan daha çok keyif almak için harekete geçmeli, spor yapmalı, bir şeyleri içinize atmak yerine daha çok dile getirmelisiniz. Sürecin etkilerine dair ipuçlarını Eylül 2024’ten itibaren almaya başlayabilirsiniz.

Yıl boyu Ay Düğümleri; kendinizi daha çok tanımanız, kendinize güvenmeniz, yeteneklerinizi açığa çıkartmanızla alakalı alanları işaret ediyor. Bu yıl kendinize inandıkça parlayabilir, kendinizi keşfetmenin hazzını yaşayabilir, sağlam ve güzel bir gelecek inşa edebilirsiniz.




İnci Gücen
Altair Astroloji
 
hava.jpg


2024 YILI BURÇ YORUMLARI

(HAVA BURÇLARI: İKİZLER& TERAZİ& KOVA)


İKİZLER & YÜKSELEN İKİZLER

Yıla 3 Ocak tarihine dek sürecek Merkür retrosu ile başlıyoruz. 11 Ocak tarihi itibariyle bütçe planlaması, ortak kazançlar, eş kazancı, kredi ve vergiler gibi alanlara dair tüm planlamalarınızı kalıcı ve istikrarlı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Ancak öncesinde bu alanlarda gecikmeler söz konusu olabilir.

Şubat ayında ise 2023 Ekim – Kasım aylarında idealleriniz, aşk ve arkadaşlık ilişkilerinize dair başlattığınız konuların sonuçlarını görmeye başlayabilirsiniz.

Bu yıl 26 Mayıs tarihine dek; iç dünyanızın ve maneviyatınızın genişlediği, yaşam tarafından korunduğunuzu hissettiğiniz, yurt dışı bağlantılarında desteklendiğiniz, rüyalar ve sezgilerinizin size rehberlik ettiği bir süreçtesiniz. Bu dönemde kaos alanlarından uzaklaşarak ruhunuza iyi gelecek deneyimler yaşayabilir, gelecek hazırlıkları yapabilirsiniz. Özellikle 21 Nisan tarihi etrafında iç dünyanızda beklenmedik güzel uyanışlar yaşayabilirsiniz.

26 Mayıs’tan yıl sonuna dek; adeta yeniden doğduğunuz, sahneye çıktığınız, parladığınız, şansın sizinle olduğu zamanlara başlayacaksınız. Dış dünyada bildiklerinizle, kimliğinizle daha çok etki yaratacak, sağlığınızı iyileştirecek, ilerleme motivasyonunu ve desteğini bulacaksınız. Bu etkileri en çok 6 Haziran tarihinden itibaren 1 ay boyunca görebilirsiniz.

2023 Şubat ayında başlayan etkilerle kariyer yaşamınızda yeni sorumluluklar almak, kendi yaşamınızın otoritesi olmak, sınırlarınızı doğru belirlemek, doğru kariyeri seçmekle ilgili deneyimler yaşıyorsunuz. Bu deneyimleri bu yıl da yaşamaya devam ederek kariyerinizi, statünüzü ve yaşamınızdaki otorite figürlerle olan ilişkilerinizi yeniden düzenleyebilirsiniz.

Bu yıl 25 Mart ve 18 Eylül tarihlerinde Ay, 8 Nisan ve 2 Ekim tarihlerinde Güneş Tutulmaları yaşayacağız. 25 Mart tarihinde yaşanacak tutulma ile birlikte hedef ve hayallerinize giden yolda bir dönemi tamamlayabilirsiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde doğru dengeleri kurmak üzere farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

8 Nisan Güneş Tutulması ile hayalleriniz için cesur adımlar atabilir, daha görünür olabilir, yepyeni sosyal çevrelere girebilir ve toplum tarafından destek görebilirsiniz. Ancak bu süreçte gerçekleşecek Merkür Retrosu sebebiyle ani ve dürtüsel çıkışlar yapmadan, planlı ilerlemelisiniz.

18 Eylül tarihinde yaşanacak Ay Tutulması, 9 yıllık bir döngüyü kapatacak. Kariyeriniz veya hayattaki statünüzle ilgili kadersel değişimler yaşayacaksınız. Bu dönemde iş değişikliği, evlenme, boşanma veya ebeveyn olma gibi gündemler yaşamınızda söz konusu olabilir.

2 Ekim tarihinde yaşanacak Güneş Tutulması ile 2023 Ekim ayında başlayan aşk ilişkileriniz veya çocuklarınıza dair konularla alakalı bir değişim veya tamamlanma sürecine gireceksiniz. Kendinizi ve yeteneklerinizi daha fazla gösterme fırsatı bulacaksınız.

4 Ağustos sonrası yaşanacak Merkür Retrosu ile; iletişim şeklinizi, yakın çevre ve kardeş ilişkilerinizi, sosyal medyanızı, seyahatlerinizi, ticari bağlantılarınızı gözden geçirebilir, bu alanlarda daha çok kendiniz olmak üzere planlar yapabilirsiniz.

7 Aralık tarihinde başlayacak Mars Retrosu ile gündeminiz; mali alanlarda attığınız adımları gözden geçirmek ve kaynaklarınızı doğru yönetmek olacak. Bu süreçte Eylül 2024’te başlatacağınız eylemler yeniden gündeminize gelebilir.

Yıl boyu Ay Düğümleri hayallerinizi gerçekleştirmeye işaret ediyor. Yaşamın sihrine güvenin, hayallerinize doğru cesur adımlar atın, doğallığınızı yaşayın ve kendiniz olabildiğiniz ilişkileri seçerek yükselmeyi unutmayın.



TERAZİ & YÜKSELEN TERAZİ

Yıla 3 Ocak tarihine dek sürecek Merkür retrosu ile başlıyoruz. 11 Ocak tarihi itibariyle aile, ev ve yaşam alanınıza dair tüm planlamalarınızı kalıcı ve istikrarlı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz.

Şubat ayında ise özellikle kendiniz, ilişkileriniz veya evliliğiniz ile ilgili 2023 Ekim – Kasım aylarında başlatılan konuların sonuçlarını görmeye başlayabilirsiniz.

Bu yıl 26 Mayıs tarihine dek; mali kaynaklarınız, ortak veya eş kazancınız, yatırımlar, alacaklara dair meselelerde oldukça şanslı etkilerde olacaksınız. Bu dönemde yaşamınızdaki krizleri kolaylıkla çözebilir, ruhsal olarak daha derin hissedebilir, ilişkilerinizde çok daha tutkulu ve derin zamanlar geçirebilirsiniz. Özellikle 21 Nisan tarihi etrafında mali konulara dair beklenmedik güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

26 Mayıs’tan yıl sonuna dek; sınırlarınızı aştığınız, ufkunuzu genişlettiğiniz, geleceğe dair umut dolu planlar yaptığınız zamanlarda olacaksınız. Bu dönemde hayatınız oldukça renklenebilir, hayattan çok fazla şey öğrenebilir, yeni dünyalar keşfedebilirsiniz. Yurt dışı bağlantıları, seyahatler, eğitimler, ticaret gibi alanlarda çok şanslı olacaksınız. Bu etkileri en çok 6 Haziran tarihinden itibaren 1 ay boyunca görebilirsiniz.

2023 Şubat ayında başlayan etkilerle; iş, yaşam ve sağlık düzeninizi gözden geçiriyorsunuz. Bu yıl da bu alanlarda bir yapılandırma döneminde olabilirsiniz. Size iyi gelmeyen her şeyi yaşamınızdan çıkartarak daha sağlıklı rutinler ve iş döngüsü yaratabilirsiniz.

Bu yıl 25 Mart ve 18 Eylül tarihlerinde Ay, 8 Nisan ve 2 Ekim tarihlerinde Güneş Tutulmaları yaşayacağız. 25 Mart tarihinde burcunuzda yaşanacak tutulma ile birlikte; kendinizle ilgili önemli fark edişler, yüzleşmeler, imaj değişimleri yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz bu dönemde oldukça aydınlatıcı olabilir ve hayatınızda yepyeni bir sen – ben dengesi kurabilirsiniz.

8 Nisan Güneş Tutulması ile; ilişkileriniz, evliliğiniz veya ortaklıklarınızla ilgili yeni önemli başlangıçlar yapabilir, yalnızsanız evlilik kararı alabilirsiniz. Diğerlerinden destek almak, kendinizi yalnızlaştırmamak bu dönemde önemli olacaktır. Aynı zamanda hukuksal konularda şanslı etkilerde olacaksınız. Ancak aynı anda gerçekleşecek Merkür Retrosu sebebiyle ani ve dürtüsel çıkışlar yapmadan, planlı ilerlemelisiniz.

18 Eylül tarihinde yaşanacak Ay Tutulması, 9 yıllık bir döngüyü kapatacak. Yaşam düzeninize dair yepyeni bir döneme gireceksiniz. Akışta olmayı, zamana güvenmeyi öğrenecek, arınacak, ruhunuza iyi gelen iş ve yaşam alışkanlıklarınızı seçeceksiniz. Sağlığınızı şifalandıran gündemler sizinle olacak.

2 Ekim tarihinde yaşanacak Güneş Tutulması ise 2023 Ekim ayında başlayan konularla alakalı bir tamamlanma ve yeniden başlamayı getirecek. Tutulma burcunuzda gerçekleşirken, kendinizle ilgili radikal kararlar alıyor ve yenileniyor olacaksınız.

4 Ağustos sonrası yaşanacak Merkür Retrosu ile; hayallerinizi, ideallerinizi ve sosyal çevre ilişkilerinizi, toplum önündeki iletişim şeklinizi gözden geçiriyor, yeniliyor olacaksınız.

7 Aralık tarihinde başlayacak Mars Retrosu ile gündeminiz; kariyeriniz, statünüz ve gelecek planlarınızla ilgili adımlarınızı gözden geçirmek olacak. Bu süreçte Eylül 2024’te başlayan konuların yeniden yaşamınıza geldiğini görebilirsiniz.

Yıl boyu Ay Düğümleri; kendinizle olan ilişkinizi güzelleştirdikçe diğerleri ile olan ilişkilerinizi iyileştirmeyi işaret ediyor. Kendi içinizde dengeyi ve huzuru sağladıkça, yaşamın da size sizdeki güzellikleri yansıttığını göreceksiniz.



KOVA & YÜKSELEN KOVA

Yıla 3 Ocak tarihine dek sürecek Merkür retrosu ile başlıyoruz. 11 Ocak tarihi itibariyle durağan bir dönemi geride bırakacak, içe dönerek planladığınız tüm başlangıç ve girişimleri kalıcı ve istikrarlı bir şekilde hayata geçirebileceksiniz.

Şubat ayında ise özellikle iletişim, eğitim, yakın çevre ilişkilerine dair konularla ilgili 2023 Ekim – Kasım aylarında başlatılan konuların sonuçlarını görmeye başlayabilirsiniz.

Bu yıl 26 Mayıs tarihine dek; iç huzurunuzu sağladıkça, şans ve fırsatları yaşamınıza çekeceksiniz. Yıl boyunca; ev, aile ve yaşam alanlarınıza dair konularda şanslı olacak, ait hissettiğiniz yerlerde zaman geçirerek güven ve rahatlığa kavuşacaksınız. Özellikle 21 Nisan tarihi etrafında ev veya ailenize dair beklenmedik güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

26 Mayıs’tan yıl sonuna dek; hayattan keyif aldığınız, daha yaratıcı ve pozitif hissettiğiniz, kendinize daha çok güvendiğiniz, aşk dolu zamanlara başlayacaksınız. Bu dönemde heyecanlı ilişkilere başlayabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak için de destekleniyor olacaksınız. Bu etkileri en çok 6 Haziran tarihinden itibaren 1 ay boyunca görebilirsiniz.

2023 Şubat ayında başlayan etkilerle; emeklerinize, zamanınıza, ürettiklerinize, kaynaklarınıza değer vermek, kazançlarınızı doğru yönetmekle ilgili deneyimlere başladınız. Bu yıl da bu etkiler devam ederken, kendi ayaklarınızın üstünde durmak, başarmak, kendinize yetebilmek, birikimler yapmakla ilgili destekleniyor olacaksınız.

Bu yıl 25 Mart ve 18 Eylül tarihlerinde Ay, 8 Nisan ve 2 Ekim tarihlerinde Güneş Tutulmaları yaşayacağız. 25 Mart tarihinde yaşanacak tutulma ile birlikte; eğitim, iletişim, uzaklarla olan bağlantılar veya hukuksal konularla ilgili bir tamamlanma yaşayabilirsiniz.

8 Nisan Güneş Tutulması ile; önemli haberler ve kararlar alabilir, kendinizi daha cesur ve güçlü ifade edebilirsiniz. Eğitim, seyahat, yazarlık, sosyal medya veya ticaret alanlarında çıkışlar yapabilir ve adım attıkça kadersel olarak desteklenebilirsiniz. Aynı zamanda kardeş ve yakın çevre ilişkileriniz de gündemde olabilir. Ancak aynı anda gerçekleşecek Merkür Retrosu sebebiyle ani ve dürtüsel çıkışlar yapmadan, planlı ilerlemelisiniz.

18 Eylül tarihinde yaşanacak Ay Tutulması, 9 yıllık bir döngüyü kapatacak. Bu süreçte mali alanlarda kadersel değişimler ve tamamlanmalar yaşayabilir, kazançlarınıza dair yeni bir sürece girebilirsiniz.

2 Ekim tarihinde yaşanacak Güneş Tutulması ise 2023 Ekim ayında başlayan iletişim, haberleşme, eğitim veya yakın çevreye dair konularla alakalı bir tamamlanma ve yeniden başlamayı getirecektir.

4 Ağustos sonrası yaşanacak Merkür Retrosu ile; ilişkiler, evlilik veya ortaklık ilişkilerinizi gözden geçirerek yenileyebilirsiniz.

7 Aralık tarihinde başlayacak Mars Retrosu ile gündeminiz; sağlığınıza iyi gelecek alışkanlıklar edinmek ve kendinize iyi bakmak olacak. Bu dönemde çok çalışmaktan veya sorumluluklar almaktan kendinizi ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. Sürecin etkilerine dair ipuçlarını Eylül 2024’ten itibaren almaya başlayabilirsiniz.

Yıl boyu Ay Düğümleri; anlayarak, anlaşılarak, konuşarak kendinizi beslemeyi ve ilişkilerinizi güzelleştirmeyi işaret ediyor. Bu yıl bildiklerinizi yenilediğiniz, hayata bambaşka pençelerden bakmayı öğrendiğiniz, sözlerinizle öne çıktığınız bir yılda olacaksınız.





İnci Gücen
Altair Astroloji
 
ates.jpg


2024 YILI BURÇ YORUMLARI

(ATEŞ BURÇLARI: KOÇ & ASLAN & YAY)


KOÇ & YÜKSELEN KOÇ

Yıla 3 Ocak tarihine dek sürecek Merkür retrosu ile başlıyoruz. 11 Ocak tarihi itibariyle geleceğe dair tüm planlamalarınızı kalıcı ve istikrarlı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz.

Şubat ayında ise 2023 Ekim – Kasım aylarında başlattığınız konuların sonuçlarını görmeye başlayabilirsiniz.

Bu yıl 26 Mayıs tarihine dek; ürettikçe şanslı olduğunuz, kendi kendinize yetebildiğiniz, bolluk bereket akışınızın çoğaldığı, birikimler yapmak için desteklendiğiniz, yeteneklerinizin daha görünür olacağı zamanlardasınız. Özellikle 21 Nisan tarihi etrafında beklenmedik güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

26 Mayıs’tan yıl sonuna dek; bildiklerinizle parlayacak, sözlerinizle daha fazla etki yaratacak, sosyal ve iletişim halinde oldukça şansı yaşamınıza çekeceksiniz. Eğitim, sosyal medya, yayıncılık, ticaret, seyahatler, kardeş ve yakın çevre ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşayabileceksiniz. Bu etkileri en çok 6 Haziran tarihinden itibaren 1 ay boyunca görebilirsiniz.

2023 Şubat ayında başlayan etkilerle içe dönmeye ve kendinizi daha çok görmeye başladınız. Bu yıl boyunca da ruhunuza ve kendinize iyi gelmeyi, sınırlarınızı çizmeyi, fedakarlık dengesini doğru kurmayı öğreneceksiniz. Size iyi gelmeyen kişi ve yerleri kalıcı olarak geride bırakacaksınız.

Bu yıl 25 Mart ve 18 Eylül tarihlerinde Ay, 8 Nisan ve 2 Ekim tarihlerinde Güneş Tutulmaları yaşayacağız. 25 Mart tarihinde yaşanacak tutulma ile birlikte yaşamınızda doğru ilişki dengelerini kurmak üzere yeni ve cesur kararlar alabilirsiniz. 8 Nisan Güneş Tutulması ile fark ettiklerinizle birlikte kendinizi merkeze alabilir, ilerleme cesareti gösterebilirsiniz. Ancak burcunuzda gerçekleşecek Merkür Retrosu sebebiyle ani ve dürtüsel çıkışlar yapmadan, planlı ilerlemelisiniz.

18 Eylül tarihinde yaşanacak Ay Tutulması, 9 yıllık bir döngüyü kapatacak. İç dünyanıza, iş, sağlık ve yaşam düzeninize iyileşmek üzere ışık tutacak. 2 Ekim tarihinde yaşanacak Güneş Tutulması ise 2023 Ekim ayında başlayan konularla alakalı bir tamamlanma ve yeniden başlamayı getirecek.

4 Ağustos sonrası yaşanacak Merkür Retrosu ile; hayattan keyif aldığınız konuları gözden geçirecek, ilişkiler, çocuklarınız veya sanatsal alanlarda planlamalar yapacaksınız.

7 Aralık tarihinde başlayacak Mars Retrosu ile gündeminiz; aile, ev yaşamı ve ilişkilerde karmik deneyimlerle ilgili olacak. Eylül 2024’te başlatacağınız eylemleri gözden geçireceksiniz.

Yıl boyu Ay Düğümleri ‘ben’ alanınıza işaret ederken, bu yıl kendiniz olma cesaretini gösterin. Yıl bittiğinde ruhsal ve fiziksel olarak kendinize iyi gelenleri seçmiş, kendinizi yeniden keşfetmiş olacaksınız.



ASLAN & YÜKSELEN ASLAN

Yıla 3 Ocak tarihine dek sürecek Merkür retrosu ile başlıyoruz. 11 Ocak tarihi itibariyle iş, yaşam ve sağlık düzeninize dair tüm planlamalarınızı kalıcı ve istikrarlı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz.

Şubat ayında ise özellikle ilişkiler ve eşinizle ilgili 2023 Ekim – Kasım aylarında başlatılan konuların sonuçlarını görmeye başlayabilirsiniz.

Bu yıl 26 Mayıs tarihine dek; kariyer, gelecek hedefleri, evlilik veya ebeveynliğe dair şanslı etkilerde olacak, kendinizi ve yeteneklerinizi gösterdikçe şansla destekleneceksiniz. Özellikle 21 Nisan tarihi etrafında statünüze dair beklenmedik güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

26 Mayıs’tan yıl sonuna dek; sosyal oldukça şansla desteklenecek, aktif, eğlenceli, sizi yükselten ve size iyi gelen çevrelerle dolu, ışığınızla daha çok görüldüğünüz bir sürece başlayacaksınız. Bu dönemde hayallerinize yaklaşabilir, gelirlerinizi arttırabilir, vizyon dolu hissedebilirsiniz. Bu etkileri en çok 6 Haziran tarihinden itibaren 1 ay boyunca görebilirsiniz.

2023 Şubat ayında başlayan etkilerle; iç dünyanızı kimlerle paylaştığınızın, kendinizi kime açtığınızın önem kazandığı bir döneme başladınız. Aynı zamanda eş veya ortak kazançlarını yönetmek, alacaklar, krediler, vergi veya miras gibi konularla ilgili deneyimler yaşadığınız bir dönem başladı. Bu yıl bu etkiler devam edecektir. Korku ve kaygı bilincinden çıkarak, bereket ve bolluğunuzu arttırmayı deneyimliyorsunuz.

Bu yıl 25 Mart ve 18 Eylül tarihlerinde Ay, 8 Nisan ve 2 Ekim tarihlerinde Güneş Tutulmaları yaşayacağız. 25 Mart tarihinde yaşanacak tutulma ile birlikte; bildiklerinizi yenileyebilir, eğitim, sosyal medya, kardeş ilişkileri gibi alanlarda kadersel değişimler yaşayabilir, beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Onay alma çabasından özgürleşeceğiniz gelişmeler söz konusu olabilir.

8 Nisan Güneş Tutulması ile; sınırlarınızı aşma, özgürleşme cesareti göstereceğiniz, eğitim, yurt dışı, medya, hukuk alanlarında kadersel gelişmeler yaşayacağınız bir dönemde olacaksınız. Ancak aynı anda gerçekleşecek Merkür Retrosu sebebiyle ani ve dürtüsel çıkışlar yapmadan, planlı ilerlemelisiniz.

18 Eylül tarihinde yaşanacak Ay Tutulması, 9 yıllık bir döngüyü kapatacak. Bolluk bereket bilincinizi yeniledikçe, akışa güvendikçe, kazançlarınızı çoğaltacaksınız.

2 Ekim tarihinde yaşanacak Güneş Tutulması ise 2023 Ekim ayında başlayan konularla alakalı bir tamamlanma ve yeniden başlamayı getirecek. Konfor alanınızdan çıkmanın, sınırlarınızı aşmanın güzelliklerini yaşayacaksınız.

4 Ağustos sonrası yaşanacak Merkür Retrosu ile; kendinizi ve fikirlerinizi nasıl ortaya koyduğunuzu gözden geçirecek, ertelediğiniz başlangıçlar için yaratıcı planlamalar yapacaksınız.

7 Aralık tarihinde başlayacak Mars Retrosu ile gündeminiz; uzakta yaşayan sevdikleriniz, eğitimler, seyahatler, hukuksal konular ile ilgili yavaşlama, gecikmeler ve gözden geçirmeye dair olacak. Bu dönemde yaşadıklarınız size yeni bir hayat felsefesi kazandıracak. Eylül 2024’te başlatacağınız eylemleri gözden geçireceksiniz.

Yıl boyu Ay Düğümleri; bilgeliğe, özgürlüğe, kendinizi aşmaya işaret ederken bu yıl yaşamın getireceği her şey hayatınıza renk katacak, cesur oldukça ruhunuzu yeniliyor olacaksınız.



YAY & YÜKSELEN YAY


Yıla 3 Ocak tarihine dek sürecek Merkür retrosu ile başlıyoruz. 11 Ocak tarihi itibariyle bütçenizi düzenleme ve kaynaklarınızı yönetmeye dair tüm planlamalarınızı kalıcı ve istikrarlı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz.

Şubat ayında ise özellikle aile ve kariyer konuları ilgili 2023 Ekim – Kasım aylarında başlatılan konuların sonuçlarını görmeye başlayabilirsiniz.

Bu yıl 26 Mayıs tarihine dek; kişisel gelişime önem verdikçe şansı yaşama davet edeceğiniz, sağlık ve yaşam düzeninizi iyileştirmek konusunda desteklendiğiniz bir döngüde olacaksınız. Bu dönemde beden farkındalığı edinebilir, kendinize daha iyi gelebilirsiniz. İşinizde daha yaratıcı, ait ve üretken hissedebilirsiniz. Özellikle 21 Nisan tarihi etrafında iş ve yaşam düzeninize dair beklenmedik güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

26 Mayıs’tan yıl sonuna dek; evlilik, ortaklık, iş birlikleri, danışmanlıklar konusunda şanslı etkilerde olacaksınız. Kendinizi uyum, destek ve birliğin güzelliklerine açmalısınız. Partnerinizle hayatı keşfedebilir, güzel seyahatlere çıkabilirsiniz. Bu etkileri en çok 6 Haziran tarihinden itibaren 1 ay boyunca görebilirsiniz.

2023 Şubat ayında başlayan etkilerle; kendinizi ifade ediş şeklinizi, bildiklerinizi sunma şeklinizi yenilemeye dair deneyimlerden geçiyorsunuz. Bu yıl da eğitimler, seyahatler, aile ilişkileri veya evliliğe dair aldığınız sorumluluklar vesilesiyle hayata bakış açınızı ve iletişim şeklinizi yenileyebilirsiniz. İç dünyanıza iyi gelmek başarınızın anahtarı olacak.

Bu yıl 25 Mart ve 18 Eylül tarihlerinde Ay, 8 Nisan ve 2 Ekim tarihlerinde Güneş Tutulmaları yaşayacağız. 25 Mart tarihinde yaşanacak tutulma ile birlikte; sosyal çevrenizi yenileyeceğiniz, kendinize iyi gelen çevrelere gireceğiniz, doğru arkadaşlık dengeleri kuracağınız deneyimler yaşayabilirsiniz.

8 Nisan Güneş Tutulması ile; aşk hayatınız hareketlenebilir, ilişkinize heyecan katabilirsiniz. Daha fazla öne çıkmak, çocuk sahibi olmak ve hobilerinizde başarılar yakalamak için destekleniyorsunuz. Ancak aynı anda gerçekleşecek Merkür Retrosu sebebiyle ani ve dürtüsel çıkışlar yapmadan, planlı ilerlemelisiniz.

18 Eylül tarihinde yaşanacak Ay Tutulması, 9 yıllık bir döngüyü kapatacak. Bu süreçte ev ve ailenize dair sorumluluklar alabilir, konfor alanınızdan çıkma cesaretini gösterebilir, evlenebilir, kendi evinize taşınabilirsiniz.

2 Ekim tarihinde yaşanacak Güneş Tutulması ise 2023 Ekim ayında başlayan ilişki ve arkadaşlıklara dair konularla alakalı bir tamamlanma ve yeniden başlamayı getirecek.

4 Ağustos sonrası yaşanacak Merkür Retrosu ile; hayata bakış açınızı gözden geçirecek, geçmişte yaşadıklarınızı anlamlandırıyor olacaksınız. Seyahat, eğitim, taşınma planlamalarınızı bu tarihten önce yapmalısınız.

7 Aralık tarihinde başlayacak Mars Retrosu ile gündeminiz; kazançlarınız, eş ve ortak kazançları, ruhsal dünyanız ve aile sağlığınıza dair kadersel gelişmelerle ilgili olabilir. Eylül 2024’te başlatacağınız eylemleri gözden geçireceksiniz.

Yıl boyu Ay Düğümleri; hayat sahnenizi, aşkla parlamayı işaret ediyor. Kendinize güvendikçe ışıldayacak, içinizdeki aşkı ilişkilerinize, yaratıcılığınıza, işlerinize yansıtacaksınız.





İnci Gücen
Altair Astroloji
 
2024 yilinda sans

Koç & yükselen Koç Burcu: Yılın ilk yarısında parasal konularda şanslar sizinle, genişleme, işinizi büyütmek veya işten çok para kazanmak mümkün! Yepyeni parasal kapılar açılabilir ve bu alanda büyük değişimler, gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zaten 2024 yılı burcunuzda yaşanacak tutulmalar ile sizin değişim ve dönüşüm yılınız olacak!

Mayıs sonrasında ise iletişim, yeni işbirlikleri, yeni grupların içinde olmak ve işlere başlamak için iyi bir dönem olacak. Yine yeni bir eğitime başlamak, kısa seyahatler ve kardeşler – kuzenler gibi akrabalardan yana şanslarda mümkün!




Boğa & Yükselen Boğa Burcu: Hayata ve kendinize bakış açınızı değiştirirseniz, bu yıl büyük genişleme, öğrenme ve bilgeleşme yılı olacak. Kendi şansınıza inanmanız ve adım atmanız önemli! Tabi ki Boğaların en önemli olayı geçmişi geçmişte bırakabilmek, eskiyle kapanış yapmak, konfor alanından çıkıp yeniye adım atmak olacak. Mayıs ayından sonra ise parasal konularda genişleme, yeni iş fırsatları, bolluk – bereket zamanı olacak ama bu etki parayı çok harcamayı da getirebilir! Yine de finans konularında başarılı olan Boğalar hesabını bilecek ve iyi yatırımlar yapabilecektir.




İkizler & Yükselen İkizler: Yılın en şanslı burcu sizsiniz ama hemen değil yılın ikinci yarısında aktive olacak bu şans!
Sizin için şans yılın ilk yarısında beklenmedik alanlardan gelecek, hem bir iyileşme, hem de korkularınızdan arınma zamanı olacak! Beklemediğiniz yerden açılacak kapılar ama bazı kapanış yapma gereklilikleri de olacak… Mayıs ayı sonrasında ise yılın en şanslı burcu siz olacaksınız! 12 yılda bir gelen şans sizinle olacak ve tam bir iyileşme, yenilenme, fırsatlar elde etme, genişleme ve hayata karşı bakış açınızı değiştirme zamanı olacak.

Yeni bir iş, eş, ilişki, görünüm, yer hepsi sizinle olabilecek 2024 yılında, bu ender gelen şansı görmek, inanmak ve harekete geçmek önemli olacak




Yengeç & Yükselen Yengeç: Hayalleriniz yolunda adım atabileceğiniz şanslı bir yıl!
2024 yılının ilk yarısında hayalleriniz yolunda adımlar atabilir veya attığınız adımların sonuçlarını görerek gelişmeler elde edebilirsiniz! Yeni bir sosyal çevreye girmek ve arkadaşlar edinmek mümkün! Yine bir dernekte çalışmak veya bir kulübe üye olmak size iyi gelebilir hem de güzel kapılar açabilir. Mayıs ayından sonra ise bir arınma ve değişim sürecine gireceksiniz. Kendi şansınızı kendinizin yaratabileceği, beklenmedik yerlerden sürprizli ve hiç düşünmediğiniz şanslı gelişmelerin gelebileceği bir dönem olacak! Bu aslında size gelecek en büyük şanslı dönem öncesi bir hazırlık dönemi olacak onun zamanı da 2025 yılı olacak, hayatınız bu yılda tamamen değişecek!




Aslan & Yükselen Aslan: Parlama yılındasınız!
Aslanlar için şans 2024 yılının ilk yarısında daha çok kariyer, görünür olma, evlilik ve ortaklık konularında olacak! Yıldızınız parlayacak ve görünür olmaya başlayacaksınız. Yaptığınız işte parlayabilir, güzel terfiler alabilir ve yöneticilik kabiliyetlerinizi gösterebilirsiniz!

Mayıs ayından sonra ise yepyeni bir arkadaş çevresine girebilir, yeni bağlantılar kurabilir, birçok kişinin desteğini alabilir ve ön plana çıkabilirsiniz! Yine üye olacağınız derneklerde yöneticilik, bu kontaklarla tanınır olma ve güzel işbirlikleri yapmak mümkün! Sosyal çevreden aşk veya birçok alanda şans konusu da gündemde olacak.




Başak & Yükselen Başak: Para & Yurtdışı konularında şans sizinle!
2024 Yılının ilk yarısında Başaklar ve yükselen Başaklar için şans daha çok uzaklarda, yurtdışı konularında, yabancı firmalarla ilgili konularda ve işlerde olacak. Çok seyahat yapmak, yeni insanları ve kültürleri tanımak ve yepyeni şeyler öğrenmek mümkün olacak! Tam bir hayata bakış açınızın yenilenme zamanı olurken, kendinize ve şansınıza inansanız iyi olur! Hayata tam gerçekçi şekilde bakan Başaklar bazen hayatı kendi kendilerine zorlaştırabilir, işte bu yıl başkalarına ve onların fikirlerine bakar ve şansınıza inanırsanız parlarsınız!

Mayıs sonrasında ise şansınız iyice artacak ve özellikle yükseleni Başak olanlar için tam bir ön plana çıkma, kariyerde güzel gelişmeler elde etme ve yükselme yılı olacak. Kariyer, evlilik ve ortaklık konularında şans sizinle ve yükselebilir, daha tanınır olabilirsiniz!




Terazi & Yükselen Terazi: Sizin yılınız, hayallerinizin gerçek olma yılı!
Sevgili Teraziler şimdiden istek listenizi yapın, ne isterseniz gerçekleşebilir, yeter ki isteyin, inanın ve adım atın!
Yılın ilk yarısında parasal konularda güzel gelişmeler ve şanslar olabilir. Bir yatırımdan güzel dönüş almak, miraslar ve ortak parasal konularda şanslar elde etmek mümkün! Mayıs ayından sonra ise şansınız daha çok uzaklar, seyahatler, yurtdışı ile yapılan işler ve yabancı firmalarla ilgili olacak. Yurtdışına gidebilir ve burada harika insanlarla tanışıp çeşitli fırsatlar elde edebilirsiniz!

2024 – 2025 yıllarında burcunuzda olacak tutulmalar hayatınızda büyük değişim ve dönüşüm yaşayacağınızı söylüyor.




Akrep & Yükselen Akrep Burcu: İkili ilişkiler ve parasal konularda şans sizinle!
Size hiç beklemediğiniz yerden para geldi mi? Bu yıl gelebilir!
2024 yılının ilk yarısında şans konuları daha çok ikili ilişkiler alanında ve başkalarından size doğru olacak. Güzel bir ilişkiye ve ortaklığa başlamak mümkün. Birinden çok güzel destekler alarak güzel adımlar atmakta!

Mayıs ayından sonra ise ortak finans, bankalar, borsa, ortak işler ve miraslardan yana şanslar sizinle olacak. Beklemediğiniz bir para gelebilir bu aileden veya bir yatırımdan olabilir, yine hiç hayal etmediğiniz kadar para sizi bulabilir ama tabii bunların olacağına ya da olabileceğine inanmanız lazım! Akrepler daha sorgulayıcı modda olduklarından bu yazdıklarıma nasıl olacak yahu diyor olabilirler ama unutmayın iyi şeyler inananlara gelir! Tabi ki en doğru yorum bireysel haritanızdan olur çünkü eğer para konuları ile ilgili alanda zorlu bir etki varsa veya aileden gelen bir karma önce onu çözmek gerekir bu yüzden aslolan bireysel haritadır ve en doğru yorum sizin haritanızdandır.




Yay & Yükselen Yaylar: Hayalleriniz gerçek olabilir ve güzel bir ilişki veya ortaklık hayatınıza girebilir!
2024 yılında güzel şanslar elde edebilirsiniz! İlk yarısında daha çok bu şanslar iş, çalışma, üretme alanında olacak. Özellikle bir rahatsızlığınız varsa güzel bir iyileşme dönemi olacak!

2024 yılının ikinci yarısında ise hem ilişkiler, evlilik hem de ortak yapılacak işler alanında şanslar sizinle olacak. Hayallerinizin ne olduğunu şimdiden yazın ve saklayın 2024 yılında lazım olacak! Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz, geçmişinizden ve eski ilişkilerden özgürleşebilirsiniz! Ortak bir iş kurabilir, danışmanlık yapabilir ve bu konulardan güzel şanslar elde edebilirsiniz!




Oğlak & Yükselen Oğlaklar: Hobileriniz size şans getirebilir!
2024 yılının ilk yarısında Oğlaklar için şans aşk, hobiler ve proje bazında yapılan işler alanında olacak. Yine çocuklarınıza olabilecek bazı şanslı – güzel gelişmeler size de iyi gelebilir. Bir hobi edinebilir ve sonra bunu işe çevirip güzel sonuçlar ve parasal gelişmeler elde edebilirsiniz.

Mayıs ayından sonra ise sağlık anlamında daha iyi bir dönem, iş alanında çeşitli şanslar sizinle olacak! 2025 yılı şansınızın daha yüksek olacağı bir dönem olacak.




Kova & Yükselen Kova: Ev ve aşk konuları şanslı alanlar!
2024 yılının ilk yarısında ev, aile, yaşadığınız yerde bir iyileşme, çok istediğiniz bir evi satın alma konuları ön planda olacak! Yine ailenizden de güzel destekler alabilirsiniz.

Mayıs ayından sonra ise aşk, çocuklar, hobi gibi yapılan işler şans ve genişleme alanınız olacak. Yepyeni bir işe başlamak, bir projeye başlamak, sanatsal bir yeteneğiniz varsa o konularda gelişmeler elde etmek, tanınmak ve görünür olmak mümkün! Hobi gibi olan bir şeyi işe dönüştürebilirsiniz. Aşk isteyenlere aşk, çocuk isteyenlere çocuk gelebilir ve bu çocuk şansı ile de gelebilir.



Balık & Yükselen Balık: İşbirlikleri ve alım – satım konularında şanslar var!
Balıklar için 2024 yılının ilk yarısında iletişim kuracakları veya beraber çalışacakları kişilerden yana şanslar olabilecek! Birisi hayatınızda dokunabilir ve yepyeni kapılar açılabilir!

Mayıs ayından sonra ise size 12 yılda bir gelen şans ile ev, aile, alım – satım konularında şanslar gelecek! Ailenizden bir miras gelebilir, gelecek bir para ile yatırım yapabilir ve yeni bir ev veya mülk alabilirsiniz. Yaşadığınız yerden memnun değilseniz özgürleşebilir ve yepyeni bir yerde yaşamaya başlayabilirsiniz!
 
x

2024 yılı Tutulma & Gezegen gerilemesi tarihleri!​

2024 yılında hangi gezegen ne zaman gerileyecek ve en çok hangi burçlar etkilenecek?

Merkür gerilemeleri
  • 13 Aralık 2023’te Oğlak burcunda gerileme başlıyor, 23 Aralık”ta Yay burcunda devam ediyor, 3 Ocak 2024’te düze dönüyor! (İkizler, Başaklar, Oğlak & Yaylar yoğun olarak etkilenecek)

  • 1 Nisan – 26 Nisan Koç burcunda gerileyecek! (Koç, İkizler & Başaklar yoğun etkilenecek)

  • 5 Ağustos Merkür Retro Başak burcunda – 15 Ağustos Aslan – 30 Ağustosta kadar devam edecek!

  • 25 Kasım 2024’te Merkür Yay burcunda gerilemeye başlayacak, 16 Aralık tarihine kadar devam edecek! (Yay & İkizler burcu en çok etkilenecek)


Satürn Retrosu 30 Haziran’da Balık Burcunda başlayacak, 15 Kasım 2024’e kadar devam edecek! Karmanın Lordu karmik etkileri de getirecek ve bu dönemde bazı hesaplaşmalar yaşanabilecek!



Jüpiter İkizler Retrosu 10 Ekimde başlayacak 4 Şubat 2025’e kadar devam edecek! (En yoğun Yay & İkizler, Balık burçları etkilenecek)




2024 Yılı Tutulma tarihleri

25 03 2024 – 5 derece Terazi burcunda Ay tutulması dolunay
08 04 2024 – 19 derece Koç burcunda Güneş tutulması – yeni ay
18 09 2024 – 25 derece Balık burcunda parçalı Ay tutulması
02 10 2024 – 10 derece Terazi burcunda Güneş tutulması
 
X