- 3 Şubat 2025
- 312
- 109
- 18
- 38
Çok şükür bugün keseyi gördük herşey normal 2 hafta sonra kalp sesi için çağırdıHayırlı olsun nasılsın oldu şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür bugün keseyi gördük herşey normal 2 hafta sonra kalp sesi için çağırdıHayırlı olsun nasılsın oldu şimdi
Saglıkla kucağjna aldırsın Allah ccÇok şükür bugün keseyi gördük herşey normal 2 hafta sonra kalp sesi için çağırdı
Amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin AllahımSaglıkla kucağjna aldırsın Allah cc
Eveet canım 1 ay oldu bugün çok şükür
Ay maşallah kız mı oğlan mı. Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.Eveet canım 1 ay oldu bugün çok şükür![]()
Erkek canım çok teşekkür ederimAy maşallah kız mı oğlan mı. Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.
Ay ne güzel. Bende yarın 31 haftalik oluyorum. Bende Erkek bekliyorum inşallahErkek canım çok teşekkür ederimsen naptıınn
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim İnşallaaahhAy ne güzel. Bende yarın 31 haftalik oluyorum. Bende Erkek bekliyorum inşallah
Merhaba canim.Unutmamissin çok teşekkür ederim.Iyiyim ben.Ben 3.bebisi erteledim senesi olacak neredeyse.Şimdi de kararsızım.Yaş 38 e doğru koşuyor.Hayirlisi.Sen nasılsın gebe kaldın mı?
Hayırlısı olsun canım. Evet nerdeyse 5 6 haftaya doğum olacak inşallah. 32 haftalık olduk bir erkek bebeğimiz olacak inşallah.Merhaba canim.Unutmamissin çok teşekkür ederim.Iyiyim ben.Ben 3.bebisi erteledim senesi olacak neredeyse.Şimdi de kararsızım.Yaş 38 e doğru koşuyor.Hayirlisi.Sen nasılsın gebe kaldın mı?
Çok sevindim canım.Hayırlı kolay bir doğumla oğluna saglikla kavuşmanı dilerim.Sen de oğlanları ciftliyorsun benim gibi.Saglikla anneli babalı mutlu buyusunler miniklerinHayırlısı olsun canım. Evet nerdeyse 5 6 haftaya doğum olacak inşallah. 32 haftalık olduk bir erkek bebeğimiz olacak inşallah.
Amin inşallahÇok sevindim canım.Hayırlı kolay bir doğumla oğluna saglikla kavuşmanı dilerim.Sen de oğlanları ciftliyorsun benim gibi.Saglikla anneli babalı mutlu buyusunler miniklerin![]()