Popüler Konu 2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    79
Canım duyulduğunda kaçtı kese bilmiyorum ama ben 7+5ti kürtaja gittiğimde duydum kalp atışını 🥹 16 mm iken 6+5te görünmemişti. Yoll kesesi göründü mü peki sizin?
Canim 7+5 kendi adet tarihine goremi yoksa ultrasonda mi 7+5di.Benimde 2,hafta adete göre geriden geliyor. Ultrasonda kese 6+5 adete göre 9haftalikdi kalp atışı duyamadik.Gec döllenme olabilir bekliycez dedi doktor
 
Hayırlı olsun canım 🌸🌼Bende de görmüştü ama bir hafta sonra iyice netleşir demişti ben ikinci kontrolde apaçık gördüm zaten hatta eşim ilk kontrolde doktordan önce ben gördüm demişti 😂😂, suya dikkat et canım mutlaka suyu az içersek bebişin suyu da azalıyormuş
Ay evet suya dikkat etmem lazım canım sağol 😌 ben baya net gördüm bu sefer bile ama doktor net olsun istiyor😊
 
Evet bu sene almamanın sebebini merak ettim yani bebek arabası hemen kullanılıyor sanmıştım o yüzden sormak istedim teşekkür ederim.
Hastaneye falan pusetle gider zaten minnacık 🥰 Yürüyüşe kanguruda çıkar ki öyle bir yürüyüş de olmaz hava çok soğuk olacak. Ben Doğu Anadolu'da yaşıyorum hani siz daha ılıman iklime sahip bir yerdeyseniz kışın da kullanırsınız tabii ki.
 
X