• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    259
Cidden aynı hisler. En azından yalnız değilim 🥲 Belki de yanlarında olmamız bile onlara yetiyordur ama bilmiyorum analık zor işmiş yani hele ki çalışan anne olmaz daha da zormuş . Keşke anne olduktan sonra çalışmasak hep çocuklarımızın yanında olsak
Belki de bizimle gurur duyarlar büyüyünce, bak hem çalışmış hem annelik yapmış diye..

Hanımlar ilk oğlumla kıyaslıyorum da her bebe kendine has orası ayrı ama 1yaşına gelmeden kelimesi coktu bunda tık yok bazen garga garga gak allah allah bunun dışında ağzından kelime alamıyorum anne baba dede gel mem derdi demiyo eğitici oyunlar ilgisini cekmiyo sizde durumlar nasıl 😬

Hanımlar ilk oğlumla kıyaslıyorum da her bebe kendine has orası ayrı ama 1yaşına gelmeden kelimesi coktu bunda tık yok bazen garga garga gak allah allah bunun dışında ağzından kelime alamıyorum anne baba dede gel mem derdi demiyo eğitici oyunlar ilgisini cekmiyo sizde durumlar nasıl 😬
Bizde de durum aynı, sadece baba diyor baska kelimesi yok.

Benzer durum bizde de. Karga deyince gaklıyor sadece 😂 bi kac ay once gel gel gitti baba dede mama diyordu onlari da kaybettik 😂

O kadar konuşuyorum anlatıyorum doğru düzgün kelime yok anlamada sıkıntı yok kafama takıldı 😌
Benim de kafama takılıyor ama 1 yas kontrolünde doktorumuz cok üzerinde durmadı. İletişim kuruyor mu sizinle onemli olan o dedi. Yani dediğinizi anlıyor komutları yerine getiriyorsa endişelenmeyin dedi.

O kadar konuşuyorum anlatıyorum doğru düzgün kelime yok anlamada sıkıntı yok kafama takıldı 😌
Her alanda birden gelişemiyorlar, çok karmaşık bi büyüme şekilleri var 😅Konuşmada duraklamalar ya da gerilemeler olur; bu sırada fiziksel olarak gelişmeler olur, mesela yürümeye hazırlanır, yürümede gelişir, sonra yürümede bi duraksama olur, bu sırada atıyorum ince motor becerilerinde gelişmeler olur, mesela kule yapar, bul tak oyununu oynar vs vs. Büyümek sihir gibi bir şey gerçekten

Her alanda birden gelişemiyorlar, çok karmaşık bi büyüme şekilleri var 😅Konuşmada duraklamalar ya da gerilemeler olur; bu sırada fiziksel olarak gelişmeler olur, mesela yürümeye hazırlanır, yürümede gelişir, sonra yürümede bi duraksama olur, bu sırada atıyorum ince motor becerilerinde gelişmeler olur, mesela kule yapar, bul tak oyununu oynar vs vs. Büyümek sihir gibi bir şey gerçekten
Ne guzel anlatmissiniz

Kızlar size icımi dökmem lazim .
Eşimle şiddetli geçimsizlik içerisindeyiz. Evde sürekli bana çatıyor, bağırarak, hakaret ederek tartışıyor. Bunun dışında dogum sonrasi şişko, koca g..tlü oldun cümlelerini sık sık diyor, en ufak hareketim batıyor. sürekli beni azarlıyor ve bunu yaptığını asla kabul etmiyor söyleyince ,ortak sohbetimiz yok denecek kadar az. Birlikte güzel vakit geçirmek için dışarı çıktığımızda mutlaka bi şeylerden kavga çıkarıyor. Cinsellik yok denecek düzeyde.
Maddi olarak gücüm var ve boşanmayi düşünüyorum. 1 yaşında oldu bebeğimiz, ona haksızlık yapmis olur muyum sizce? Babasına çok düşkün

Eşimle şiddetli geçimsizlik içerisindeyiz. Evde sürekli bana çatıyor, bağırarak, hakaret ederek tartışıyor. Bunun dışında dogum sonrasi şişko, koca g..tlü oldun cümlelerini sık sık diyor, en ufak hareketim batıyor. sürekli beni azarlıyor ve bunu yaptığını asla kabul etmiyor söyleyince ,ortak sohbetimiz yok denecek kadar az. Birlikte güzel vakit geçirmek için dışarı çıktığımızda mutlaka bi şeylerden kavga çıkarıyor. Cinsellik yok denecek düzeyde.
Maddi olarak gücüm var ve boşanmayi düşünüyorum. 1 yaşında oldu bebeğimiz, ona haksızlık yapmis olur muyum sizce? Babasına çok düşkün
Çok üzüldüm ya. Çocuktan önce nasıldı? Yani bebekle mi değiştiğini düşünüyorsunuz yoksa hep böyle miydi?

Çok üzüldüm inanın, çok hassas bi konu olduğu için yorum yapmak istemiyorum, bebek büyütmek başlı başına zor zaten. Üstüne bir de eşiniz var. Yaptıkları akıl alır gibi değil. Bebeğiniz mutlu bir anneyi hak ediyor, siz de mutlu olmayı hak ediyorsunuz. Umarım her şey gönlünüzce olur

Back
X