Anne Grupları 2027 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
Kızlar kahvaltı ile duruyorum hala tekrar midem bulanmaya ve eşim kokmaya başladı burnuma böyle bir şey yaşayan var mı? 13. Hafta civarı bitmişti mide bulantılarım bugün ne oldu böyle anlamadım umarım geçiçidir diye dua ediyorum
Valla benim de bu hafta midem sürekli bulanıyor. Yemeklerin kokusundan evdeki herhangi bir şeyden bile tiksinip iğreniyorum. Geçen kontrolde sormuştum doktora pirilama devam etmemi söylemişti.

Kızlar konulardan bağımsız, hastane çıkışı için ne aldınız acaba alanlarınız var mı? Bazı setlerin tulum boyları çok uzun yeni doğana olmayacak şekilde büyükler, ben bir türlü karar veremedim🫠
Ben yeni sipariş ettim daha gelmedi ama görselini ekleyeyim :)) hatta beşik içinde onunla uyumlu set aldım. Ama bide isimli almak istiyorum. Alıp memnun kalan varsa marka,site önerisine açığım 🙈

Eklentiler

• 1000146984.webp
    1000146984.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000146986.webp
    1000146986.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 15
Ben yeni sipariş ettim daha gelmedi ama görselini ekleyeyim :)) hatta beşik içinde onunla uyumlu set aldım. Ama bide isimli almak istiyorum. Alıp memnun kalan varsa marka,site önerisine açığım 🙈
Ben bu şekilde aldım ilk olan müslin takım biz çok beğendik kumaşı yumuşacık kış için de kalınlığı çok güzel inceleyebilirsiniz 🌸

Eklentiler

• IMG_0640.webp
    IMG_0640.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_0641.webp
    IMG_0641.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 15
Ben bir yer buldum haftaya cuma atölyesine gidip bakacağım orada netleştireceğim, isimli bir set de olsun istedim anı kalsın diye☺️ yastık, battaniye, tulum setiyle birlikte. Sizlere de yazarım🌸

Ben bu şekilde aldım ilk olan müslin takım biz çok beğendik kumaşı yumuşacık kış için de kalınlığı çok güzel inceleyebilirsiniz 🌸
Müslinler çok güzel ama ocak bebeklerine nasıl olur ben bilemedim o yüzden normal ayaklı takımlara bakıyorum hep🫠

Müslinler çok güzel ama ocak bebeklerine nasıl olur ben bilemedim o yüzden normal ayaklı takımlara bakıyorum hep🫠
Az önce attım kalın müslin ama kumaşları çok güzeller var 4 veya 6 kat olanlara bakmak lazım 💖 zaten fotoğraf çekimi için aldım ben isimlileri onun dışında takımlar ayrı onlar normal giydirilecek olanlar 🥰

Şu şekilde pembe takım pamuklu doğunca giydirilecek inşallah diğer isimli müslin takım da fotoğraf çekimi vs için ama onun da dediğim gibi kalınlığı yumuşaklığı çok güzel 🌸 bunların dışında da yine şapka eldiven patikli tulum bi 6 tane filan aldım sanırım

Az önce attım kalın müslin ama kumaşları çok güzeller var 4 veya 6 kat olanlara bakmak lazım 💖 zaten fotoğraf çekimi için aldım ben isimlileri onun dışında takımlar ayrı onlar normal giydirilecek olanlar 🥰
Haftaya gittiğim yerde müslin örnekler de bolca var onlara da bakarım ben de o zaman☺️ ben de sadece fotoğraf çekiminde kullanacağım🧚🏻‍♀️

Valla benim de bu hafta midem sürekli bulanıyor. Yemeklerin kokusundan evdeki herhangi bir şeyden bile tiksinip iğreniyorum. Geçen kontrolde sormuştum doktora pirilama devam etmemi söylemişti.
Bayadır kullanmıyorum bende tekrar yazdırayım eğer böyle devam ederse travmalarım tetiklendi resmen🥲

Müslin istiyorum ben de en azından hastanede foto çekimi falan yaptırırım. Ama emin değilim, cünkü ocak bebesi olacağı için sadece foto çekiminde kullanılacak🥹 içine zıbın falan giydirerek belki olabilir

Müslin istiyorum ben de en azından hastanede foto çekimi falan yaptırırım. Ama emin değilim, cünkü ocak bebesi olacağı için sadece foto çekiminde kullanılacak🥹 içine zıbın falan giydirerek belki olabilir
hastanede oda sıcaklığı zaten yeterlidir muhtemelen, fotoğraf çekimi sırasında da üşümez içinde de zıbın olacağı için ayağa da çorap giydirilir zaten de ben yine de müslin diyince bi uzak durdum hep, haftaya yakından inceler öyle karar veririm artık🫠

Back
X