2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

cinsiyett tahmini yapabilecek bar mı kızlar 12*4 karından ultrason

Eklentiler

• 6D0B7A6B-35A9-45F6-8AB7-E1F37691ACF2.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 78
Ufff fiyatlara bak Allahim bende bu ay gidemedim kontrole ama martin 10 adetin 3. Gunu olacak ins ogune randevu ayarlamaya calisiyorum bi dr a. Bende son care zaman kaybi istemiyorum tup bebeke yönlenebilirim. Ama baya maddi zor

Kızlar merhabalar burdaki herkes tecrübeli bana yardımcı olur musunuz acaba ben iki tane prodoctor yaptım silik çıktı daha sonra days doctor yaptım negatif çıktı ve bugün döngümün 53.günü normalde de gecikirim ama en fazla 42. Gün acaba gebe olabilir miyim

Eklentiler

• 14D1C4C1-A289-46DA-84B8-54448125E97C.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_4033.webp
    104,2 KB · Görüntüleme: 62
Merhabalar kızlar bugun döngümün 15 günü ve ikiside aynı koyulukda ama pikmi acaba ve dün degerlendirdim baska ne zaman degerlendirmeliyim

Eklentiler

• IMG_5887.webp
    146,1 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_5886.webp
    158,2 KB · Görüntüleme: 39
Sao fert diye bir ilaç vşönerdi iki doktora gitdik ikiside onu önerdi bizi 2 kutuda bunaonuca getirdi düzenli yutmadı bideEki Görüntüle 3510250
Merhaba üzerinden zaman geçmiş ama sormak istedim gebelik oldu mu eşim 2 aydır bu ilacı kullanıyor ileri haraketlilik arrttı siz nasıl kullanıyordunuz sabah akşam mı yoksa gunde 1 kere mi

Merhaba Ovula kaset testtmi kullanmistiniz. Bende o testten aldım yaptım silik çıktı yani yalancı pozitif verirmi diye korkuyorum testlerden yana çok hayal kırıklığına uğradım da

Merhaba Ovula kaset testtmi kullanmistiniz. Bende o testten aldım yaptım silik çıktı yani yalancı pozitif verirmi diye korkuyorum testlerden yana çok hayal kırıklığına uğradım da
merhaba evet ovula kaset test kullandım ovula bende hiç yalancı pozitif vermedi 5 dakika içinde çıktıysa çizgi muhtemelen hamilesinizdit

merhaba evet ovula kaset test kullandım ovula bende hiç yalancı pozitif vermedi 5 dakika içinde çıktıysa çizgi muhtemelen hamilesinizdit
Keşke öyle olsa hiç ümidim yok eğer regl olursam tedaviye başlamak zorunda kalicam. Keşke öyle bir mucize olsada 15 dakika da falan oluştu çizgi. Bitane 2 saatlik tuttuğum idrarla yaptım hiçbir şey yoktu diğerini 4 5 saatlik idrarla yaptım silik çıktı.

Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin inşAllah testin resmini atarmısınız bakayım çizgi pembemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…