2024 Nisan ayında transfer olacaklar 😇 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Kızlar ben 29 Mart transfer oldum
9 Nisan değerim 19,24
11 Nisan 28
14 Nisan yani bugün ise değerim 47,73
Sizce nasıl ilerliyor tedirginim biraz
 
Kendı kanından 9 tup alıyo sonra 1 saat sonra rahıme şırıngayla su gıbı burakıyolar para tuzağı bence
9 tüp mü? İnanın bunu ilk defa duyuyorum. Ben İzmir tavmergene gidiyorum,NK hücrelerimden dolayı transferden bir gün önce makrofaj aşısı olacağım. Bunun için benden iki tüp kan alındı ve Ankara'ya gönderildi. Aşının oluşma süresi ortalama bir hafta. 18.04 makrofaj aşısı ve 19.04 TE de 3. Gün 1. Kalite tek embriyo transferi olacağım. Ayrıca doktorum intralipid serumu mutlaka önerdiğini söyledi.
 
İyi günler bir şey sormak istiyorum. Ben ilk defa aşılama oldum 1 Nisan da. Öncesinde iğne ile yumurtalarim büyüdü ve iki yumurtam yeterli olgunlaştı. İki adet çatlatma iğnesi oldum ve aşılamam oldu. 12 Nisan da betam 5.42 çıktı.Ertesi gün adet gibi kanamam başladı. 14 Nisan da tekrar ettim betam 10.3 çıktı kanamam var ama betam yükseliyor. bunun sebebi ne olabilir lütfen yardımcı olun yarın tekrar kan vericem.
 

Eklentiler

  • IMG_1408.jpeg
    IMG_1408.jpeg
    39 KB · Görüntüleme: 37
Selam ilk denemede tutmuyor mu acaba çoğu kişiden böyle şeyler duydum ben de ilk denememi gerçekleştireceği inşallah haftaya transferin var benim düşüklerim oldu Pgt ngs işlemi ile tüp bebek ilerliyoruz hayırlısı olsun inşallah kolaylıkla gelsin bana bebeğim.
Tutuyor tutuyorrrrr....bu cumleyi 13 yil once cok aramistim.ilk denemede tutuyor .hem de su an 12 yasinda ....
 
X