• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Süper kabızlıktan kurtulmana sevindim , bugün benimde sanki adet olacak mıyım gibi bi sızlama hissi var garip göğüslerim hiç ağrımıyor taktım kafayı onlara, Protestan ı fitil olarak da kullanıyormusun peki 😕 ben galiba 29 unu bekleyemem gibi cumaya hazır gibiyim 🤣😬 beraber transfer olmuşuz inşallah beraber mutlu haberi veririz hakkımızda hayırlısı 🌸🥰
Ayy inşAllah güzel haberler alırız, Amin🙏🏻😍 benim göğüslerimde de hiç bir belirti yok, çok da takmıyorum onları☺️ ben pazartesiyi bekleyeceğim kesin kafama koydum🫣 progestanı iğne olarak kullanıyorum ben, Progestan ve Progestan dex. 🌺

Valla benim testim birinde var birinde yok gibiydi sabahda yaptım net göremedim sabah sağlık ocağına gidip kan verdim içimde bir korku var sanki olmamış gibi hala belirgin bir belirtim yok yarin cikacak sonucum sende belirti varmi sence erken mi verdim pazartesi ydi transferim çıkar mı acaba
İnşallah güzel sonuç alırsınız.Testlere çok güvenmiyorum artık açıkcası.Güzel haberler alın inşallah🌸

Bnde 2-3gun öyleydi ama normalde de kışın ayaklarım soğuk olur ona bağlıyorum.bnde de 2gundur ateş basmaları oluyir 😇transfer günü saymazsak bgun 7.gunum
Benim de bugün transfer gününü saymazsam 2.günüm ☺️belirti aramak için çok erken tabi dua ediyorum inşallah benimledir diye 🥰inşallah hepimizin bebişleri annelerine sıkı sıkı tutunurlar❤️

Kızlar kusura bakmayın ama bişey soracağım , Protestan fitili kullanırken zamanla iyice zor yerleştiriyorum, gün geçtikçe daraldığını hissediyorum sadece bende mi var bu sıkıntı yoksa tutmadığına mı işaret 🙄🥺

Valla benim testim birinde var birinde yok gibiydi sabahda yaptım net göremedim sabah sağlık ocağına gidip kan verdim içimde bir korku var sanki olmamış gibi hala belirgin bir belirtim yok yarin cikacak sonucum sende belirti varmi sence erken mi verdim pazartesi ydi transferim çıkar mı acaba
Benim gögsüm agrıyor adet olacagım zaman gibi bide adet olmadan önce kesin çıkan sivilcem çıktı bende adet olcam heralde diye üzülüyordum

Kızlar kusura bakmayın ama bişey soracağım , Protestan fitili kullanırken zamanla iyice zor yerleştiriyorum, gün geçtikçe daraldığını hissediyorum sadece bende mi var bu sıkıntı yoksa tutmadığına mı işaret 🙄🥺
Estrofem kullanıyor musunuz? O kayganlaştırıyor normalde çünkü.

Çoğu kişide oluyor bu durum. Bende de ara ara oldu. Bazen rahat yerleştirdim bazen zor oldu ama pozitif oldu sonucum. Tutup tutmadığıyla alakalı değildir içiniz rahat olsun

Bende pazartesi olmuştum bugün gidip kan verdim sanki benim testlerimde böyleydi dayanamadım yarın çıkacak sonuç inşallah güzel sonuç alırız
Ayyy inşallah böyle silik de olsa 2. Çizgiyi görmek o kadar iyi geliyor ki belki bugün bende kan veririm akşam iğne olmaya giderken 🥰🥰

Benimde bugün 7. Günüm kan versem mi yoksa daha erken mi bide kasette daha belirgin çıktı erken gebelikte daha silik çıkıyor var gibi bişeyler ama degil mi inşallaaahh🥰🥰 normalde erken genelikte daha net çıkması lazım değil mi
Benimde böyleydi dayanmyıp kan verdim bugün🥰

Back
X