• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar bebetime kaset testten yapıpta ikinci çizgi gören var mı? Bu marka güvenilir mi?

İnşAllah hayırlı haberler aldırır bu kez de… ben bir ay yasmin kullandım sadece, 16 Ocak’ta transfer oldum ve test gününe kadar test yapmayı düşünmüyorum🫣 benim de çok şükür bir tane oğlum var ama rahat olduğumu söyleyemem, hatta daha stresliyim ve evhamlıyım…🙄
İlki çok kötü bir 9 aydı canım bu hamilelikte inan hersey yicem hersey icicem hiçbir şeyi takmamaya calisicam diye çok dua ettim rabbimde kabul etti sanırım. Hiç hamile değil gibiyim gece namazlarına çok kalkıyorum o duaların etkisi de olabilir bilmiorum sadece heyecan var umarım baştan nasıl başladıysa öyle devam eder 12 gün sonrası sok etkisi olabilir şimdiden kendimi hazırlıyorum aslında bu küçük değer alistirior insanı yada kötüye

Tam olarak söylemedi rahim kalınlığını ama muayene etti kandan baktılar yumurtalar büyümüş dün akşam çatlatma iğnemi oldum hastanede çift embriyo koyma işlemini ilk denemede yapmıyorlar o yüzden tek embriyo transferi ☺️ sizin kaç embriyo kaçıncı gün
Senin doğal siklus o halde. Benim 2 tane 5. Güne gelen var. Kalitelerini sormadım açıkçası ama bir tanesi blastosistti. Onu söylemişlerdi. Yaşım 35 olduğu için bana 2 tane transfer ederiz demişlerdi de. Ben tek denemek istiyorum sanırım. Daha konuşmadık☺️

Back
X