Bizimde Şişli Memorial 1-2 embriyo için 590 dolar 17 bin küsürdü 3-5 embriyo 690 dolar yaklaşık 20 bin tutuyorAcibadem halkali
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde Şişli Memorial 1-2 embriyo için 590 dolar 17 bin küsürdü 3-5 embriyo 690 dolar yaklaşık 20 bin tutuyorAcibadem halkali
Çok şükür betaniz inmemis inşallah bebeğin seninledirAdet kanamasının 2ci günü gibi pıhtılı geliyor betam çıkmış 1592 olmuş doktorun çağırmasını bekliyorum
Doktorla konuştum tebrikler pozitif deri1 saate
Çok erken dün 3. Gündü bel ağrım ve kaşık kramplarim vardı. Bugün yok.İnşallahhhbelirtiniz falan var mı hiç gerçi daha çok erken
Evet canım 5 yıllık fiyat dediler bana bende 1 yıllık dondurma fiyatı ne kadar dedim 6500 tl dedi. Bende şişli Memorial dayımBizimde Şişli Memorial 1-2 embriyo için 590 dolar 17 bin küsürdü 3-5 embriyo 690 dolar yaklaşık 20 bin tutuyor
Lütfen üzülmeyin hepimiz bu şeylerle karşılaştık.Ne yapsak faydasız kısmetde ne varsa o.Olmadı pazartesi 21 olan değerim test günümde 9 çıktı olmayınca olmuyor ne kadar korursan koru boş![]()
Dondurulmusun var miydi.. dedigin gibi yapicak bir sey yok. Allah sabir ve tekrar denemek icin guc versin.Olmadı pazartesi 21 olan değerim test günümde 9 çıktı olmayınca olmuyor ne kadar korursan koru boş![]()
Bende hiç bişey yok ya çok heyecanlı belirti falanÇok erken dün 3. Gündü bel ağrım ve kaşık kramplarim vardı. Bugün yok.
Kaçıncı gün bu gün?Bende hiç bişey yok ya çok heyecanlı belirti falan
Transfer Günü dahil 5. Gün oluyor bu gün 2 tene 3. Gün transferiKaçıncı gün bu gün?
Belirti için erken ola bilir.Kafaya takmayınTransfer Günü dahil 5. Gün oluyor bu gün 2 tene 3. Gün transferi
Merhaba arkadaşlar benim negatif maalesef![]()
Çok üzüldüm canım inan ne diyeceğimi bilmiyorum üzülme desemde boş biliyorumOlmadı pazartesi 21 olan değerim test günümde 9 çıktı olmayınca olmuyor ne kadar korursan koru boş![]()
Merhaba arkadaşlar benim negatif maalesef![]()
Ne söylesem boş biliyorum ama Rabbim gönlünüzü ferahlatacak bugün değilse Birgün, lütfen vazgeçmeyin kendinizi iyi hissedince devam edin her seferinde yeni bir umutla.Olmadı pazartesi 21 olan değerim test günümde 9 çıktı olmayınca olmuyor ne kadar korursan koru boş![]()
Ben birazdan gitcem canım test günümBugun epey test verecekler vardı merakla bekliyorum
Vardır doğru zamanı üzülmeyin. Drnemeye devam.Olmadı pazartesi 21 olan değerim test günümde 9 çıktı olmayınca olmuyor ne kadar korursan koru boş![]()