• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ayy sizi o kadar iyi anlıyorum kiii. Benimdr yarın randevum. Keseyi görmüştük şimdi bebeği görmemiz lazım. Her akıntı geldiğinde lavaboya koşuyorum acaba yine kahve leke mi diye😅 hayırlı güzel haberler alalım inşallah yaa🥹 ama lekede hamileliğe dair tek belirtim sanırım😅
İnşallah. Hepimiz bir an evvel kalp atışları duyalım rahatlayalim diyeceğim ama sanırım bundan sonra asla rahatlayamayacagiz 🤣. Bir doğsun, bir yürüsün, bir büyüsün.... 😁

Progestan iğne kalçadan ara ara batıypr gibi oluyor normal mi birde izmir'de olan var mı aranızda iğneleri nerede yaptırdınız diye sormak istedim çünkü sağlık ocağında sanki iğneyi olması gereken yerden biraz aşşağı yapmış korktum açıkçası

Kizlar benimde bugun test gunum yurt disinda oldugum icin gerekmedikce kan testi yapilmiyor doktorumun verdigi testle bugunde yaptim 8. Gune gore koyulasmis doktorumla gorustum 2-3 hafta icinde ultrasyon randevusuna gidecegim insallah gidip saglikla kalp atisini yada atislarini🤗 goruruz bu topikteki herkesin umudunu yesertsin Rabbim insallah🤲🏻
Tebrik ederim kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Merhaba keseden kaç gün sonra kalp atışı bebek gözüküyor 😊
Bişey farkettim burda herkese merak ettiğiniz her şeyi sorup bilgi alıp okuyorsunuz , size sorulunca cevap vermiyorsunuz ne yani gebeliğinizi mi saklıyorsunuz. Burda herkes birbirinin üzüntüsüne ve mutluluğuna destek oluyor özel hayatını paylaşıyor.

Bişey farkettim burda herkese merak ettiğiniz her şeyi sorup bilgi alıp okuyorsunuz , size sorulunca cevap vermiyorsunuz ne yani gebeliğinizi mi saklıyorsunuz. Burda herkes birbirinin üzüntüsüne ve mutluluğuna destek oluyor özel hayatını paylaşıyor.
Anlamadım ? Neden saklayayım ? Saklasam millete neden sorayım sizde de akıntı var mıydı ? Belirti var mıydı ? Sizde böyle oldunuz mu? Demek ki,hamileyim 😀 Çok sıkılmış canınız galiba 😅

Eklentiler

• 74F3C38F-5159-416C-9112-6435E6B35EC7.webp
    74F3C38F-5159-416C-9112-6435E6B35EC7.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 26
Back
X