• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba kan değerlerin çok değişik gidiyor
Cuma gün 27
Pazar gün 38
Salı gün 54 kimyasal veya dış gebelik olabilir dediler ben çok üzüldüm bidaha test verdim hemen 24 saat olmadan yani
Çarşamba 75 çıktı düzeliyormu sizce
Sağlıksız gebeliğe benziyor, düzelme olmaz böyle durumlarda😔

Kızlar merhaba kan değerlerin çok değişik gidiyor
Cuma gün 27
Pazar gün 38
Salı gün 54 kimyasal veya dış gebelik olabilir dediler ben çok üzüldüm bidaha test verdim hemen 24 saat olmadan yani
Çarşamba 75 çıktı düzeliyormu sizce
İnşallah düzelir Rabbimxen umut kesilmez benimde 21 çıktı çok üzüldüm yarın tekrar verecem Rabbım emeklerimizi boşa vermesin 🤲

Kızlar bugün adet oldum çok şükür sizce ne zaman transfer olurum tahmini 🥰
Gözün aydın canım adına sevindim çok bekledin çünkü. Tahminimce değerlerinde rahim de yolund giderse adetin 17 ya da 18. Günü transefr yapılıyor. Ama değişiyor kişiden kişiye canım.

Gözün aydın canım adına sevindim çok bekledin çünkü. Tahminimce değerlerinde rahim de yolund giderse adetin 17 ya da 18. Günü transefr yapılıyor. Ama değişiyor kişiden kişiye canım.
Çok sağol canım benim 4 aydır bekliyorum inan çok zordu inşallah bu sefer aksilik çıkmaz da bebeklerimle kavuşuruz 🥰

Ben 19. Günde transfer olmuştum adetimin. Bazıları daha erken bazıları da daha geç oluyor. Muaneyene durumuna bağlı. Belki ilk muaynede tahmini transfer tarihini de söyler doktorun canım

Canım bence adet gününü sayarak 3. Haftanın içinde olursun bende öyle oldu.tranferim oldugunda yani ayın 17 ,adetine 1 hafta vardı
Anladım canım ilaçlı transfer olucam ilk defa o yüzden hiç bilmiyorum

Daha zamanın var canim bozma moralini hiç
Yani ilk negatifi gördüğümde nasip değilmiş dedim üzülmemeye çalıştım ama bugün biraz içim buruk her şey iyiydi neden olmadı diye düşünüp duruyorum. Yeniden kan versem mi dedim ama artık son cuma veririm. Sizin sağlıkla devam etsin inşallah.

Yani ilk negatifi gördüğümde nasip değilmiş dedim üzülmemeye çalıştım ama bugün biraz içim buruk her şey iyiydi neden olmadı diye düşünüp duruyorum. Yeniden kan versem mi dedim ama artık son cuma veririm. Sizin sağlıkla devam etsin inşallah.
Canim gününde ver kanı.sen erken vermişsin . Herkeste önceden belli olmaz sen sona kadar umudunu yitirme.Allahij vardır planı bizler için.🤲bnde kan sonucu görene kdr hala bı yanık buruk

Canım bende 17 ocakta transfer oldum pazartesi yaptığim test negatifti umudunu niye kaybediyon

beni de öyle heyecan korku stres ama mutluluk karışık valla, benimkiler 3. gün canım orta kalite 2 kez opu olup embriyo biriktirmeye çalıştım amh düşük olduğundan fazla yumurta çıkmıyor veya 5. güne götürmeye çalışmıyorlar 3 tane 3. gün embriyosu var orta kalite dediler bunlarla şansımız deneyeceğim 2 tane transfer isteyeceğim.. senin?
Merhaba transfer oldunuz mu benimde 3. Gün orta kalite embriyolarım var doktorum tekrar yumurta toplayalım dedi ancak durumum müsait olmadığı icin var olan embriyolarımı deneyeceğim doktor olumsuz konuştuğu için moralim bozuldu benim durumumda olanların sonuçlarını merak ediyorum yeniyim bu forumda

Merhaba transfer oldunuz mu benimde 3. Gün orta kalite embriyolarım var doktorum tekrar yumurta toplayalım dedi ancak durumum müsait olmadığı icin var olan embriyolarımı deneyeceğim doktor olumsuz konuştuğu için moralim bozuldu benim durumumda olanların sonuçlarını merak ediyorum yeniyim bu forumda
Selam canım ben de 2 tane 3. Gün embr transfer oldum orta kalite, cuma öğreneceğim sonucumu hücrelerini söylediler mi?

Back
X