• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Çözülürken bozulma riski de mi var 20 yumurta toplanmıstı benden 3 ü kalabildi daha önce kimyasal gebelik gecirdim doktorum demek ki hamile kalabiliyosun demişti ama 2 senedir kalamadım burada hamile kalanları okudukca mutlu oluyorum sizin başka cocugunuz var mi

Benim amh düşüklüğüm var 1.5 yıllık evliyim, evlendiğimizden beri uğraşıyoruz başka çoçuğum da yok maalesef, amh düşük olunca çıkan yumurtalar da kalitesiz olabiliyor zaten 3 embrioyu 2 opuda elde ettim, 1 i dondurulurken 4 hücreliydi çözülünce bozuldu o yüzden.. ben de çok mutlu oluyorum pozitif haberlerini aldıkça darısı bizlere olsun inşallah 🤲

Benim amh düşüklüğüm var 1.5 yıllık evliyim, evlendiğimizden beri uğraşıyoruz başka çoçuğum da yok maalesef, amh düşük olunca çıkan yumurtalar da kalitesiz olabiliyor zaten 3 embrioyu 2 opuda elde ettim, 1 i dondurulurken 4 hücreliydi çözülünce bozuldu o yüzden.. ben de çok mutlu oluyorum pozitif haberlerini aldıkça darısı bizlere olsun inşallah 🤲
Siz bugün mü test yaptıracaksınız

Eklentiler

• IMG_20240125_103112.webp
    IMG_20240125_103112.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 104
Benim kahverengi toprak rengi gibi ama açık 6 7 8 gün oldu hala geliyor leke leke ped kullanmayı
Ben hergün acısız şalgam suyu
Merhaba bence şalgam suyunu bu dönemde içmeyin tesadüf mü bilmiyorum ben ve arkadaşım hamileliğimizde şalgamı içtiğimiz gün kanama gelmişti ve düşükle sonuçlanmıştı internette baktığımda hamilelikle faydalı yazılar olduğu gibi hamileliğin ilk zamanları düzlüğe sebep olabileceği de yazıyordu.Her ihtimali düşünmekte fayda var.İnşallah bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.Bende 19 ocakta transfer oldum beklemedeyim 🙏🏻

Back
X