• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

KIZLAR LÜTFEN YARDIM EDİN...😢
NE OLUR BANA DUA EDİN 😢😢
10 gün önce hamile olduğumu ogrenip bu topikte hamileyim yazıp coook mutlu olmuştum. Ama bugün aniden aşırı kanamam başladı. Şimdi hastaneye yatırdılar. YALVARIRIM DUA EDİN BANA 😢 BEN BU BEBEGİ 7 SENEDİR ARİYORUM TEDAVİ GÖRÜYORUM NE OLUR DUA EDİN 😢😢
Rabbim hayırla saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah onu sana bsgislasin inşallah 🤲🤲

Güü naaay dıınnn!
Bugün bebeğimle kavuşmak günü. Saat 3 te çağırdı doktorum transfer için🥹
Bununla birliktr dünden beri çok meme ağrısı hassasiyeti ve kollarımdaki etler acıyo. İlaçların etkisi sanırım. Şans dileyin bana🧡
Günaydın canım hadi hayırlı olsun al gel minnoşunu ❤️ nerede tedavi görüyorsun sen canım ?

Daha var ayın 5 inde benim tahlil. Vallahi yazdığınız tüm belirtiler 2 gündür var bende. Adet olacak gibi ağrım var. Dün aksamda vardı bugünde var. Çok erken gibi geliyor bu belirtiler ama korkuyorum da adet olucam diye.
benimde sağ kasığım ağrıyor iğne batması gibi sızlıyor bence regl gibi değil.

Kızlar yarın transferim var. Günde 2 kez vajenden progestan alıyorum ama bugün tüm gün dışarıdayım. Vajenden alacağım progestan akıp gitmez mi sizce? Ne yapmalıyım bugün hiç bilemiyorum. Bir de saati sabah 10 akşam 10. Çıkmadan alsam 8 gibi sizce sorun olur mu?
Tam 12 saat demediler bana ditil üçin sabah ve akşam kullanmamı önerdiler olabildikçe ileri bırak bişey olmaz canım hatta dün transferim vardı koydum yarım saat sonra geri geldi aradım tekrarlamayın yeterli dediler için rahat olsun ☺️

Güü naaay dıınnn!
Bugün bebeğimle kavuşmak günü. Saat 3 te çağırdı doktorum transfer için🥹
Bununla birliktr dünden beri çok meme ağrısı hassasiyeti ve kollarımdaki etler acıyo. İlaçların etkisi sanırım. Şans dileyin bana🧡
Günaydın 💜 gözünüz aydın hayırlısıyla sıkıca tutsun bebeğin ☺️🤲
Bende dün transfer oldum 🥰

Kızlar çok ciddili soruyorum şimdi :KK43: ovitrelle etkisi 10 günden sonra gider yazıyor internette doğrumudur hiç kanıtlayan var mı?

Back
X