- 4 Mart 2020
- 333
- 251
- 53
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım transfer öncesi misafir kabul ediyorum kimsenin haberi yok diye herkesi peşpeşe alıyorum tam giremedim. Negatifleri hemen yazmak istemiyorum modumuz düşmesin diye pozitiflere de çok denk gelmedim birazdan tekrar bakarım yeniden güncellerimListemizde bayadır güncellemmiyor sanırımbelki2903 canım iyimisin yoksun ? Benmi atladım acaba yazdın da
Bugun benimde midem bulandı eşim sucuk yaptı kendine leş gibi koktu banaKızlar çok fena midem bulanıyor. Makarna salatasından zehirlenmediysem eğer, bu gebelik belirtisi için erken değil mi? Bugün 12. Gün
Hadi hayırlısı olsunKızlar kızlar adetim başladı ufaktan lekelenmeler gece tam anlamıyla olurum. İlk defa adet olduğum için çooook mutluyumbende yarından itibaren ilaçlarıma başlayacağım inşallah
![]()
Ayyy süper herşey çok güzel olsun inşallahKızlar kızlar adetim başladı ufaktan lekelenmeler gece tam anlamıyla olurum. İlk defa adet olduğum için çooook mutluyumbende yarından itibaren ilaçlarıma başlayacağım inşallah
![]()
Beni de ekler misin listeye. Transferim yarınKIZLAR POZİTİF OLAN ARKADAŞLARIM BENİ ETİKETLEYİP SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ LİSTEDE ADINIZ YOKSA EĞER GÜNCELLEYELİM MODUMUZ YÜKSELSİN![]()
KIZLAR POZİTİF OLAN ARKADAŞLARIM BENİ ETİKETLEYİP SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ LİSTEDE ADINIZ YOKSA EĞER GÜNCELLEYELİM MODUMUZ YÜKSELSİN![]()
Canım benimde pozitif görünüyor şimdilik Allah devamını nasip ederse inşaAllahKIZLAR POZİTİF OLAN ARKADAŞLARIM BENİ ETİKETLEYİP SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ LİSTEDE ADINIZ YOKSA EĞER GÜNCELLEYELİM MODUMUZ YÜKSELSİN![]()
Pozitifi gördüm çok şükürKIZLAR POZİTİF OLAN ARKADAŞLARIM BENİ ETİKETLEYİP SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ LİSTEDE ADINIZ YOKSA EĞER GÜNCELLEYELİM MODUMUZ YÜKSELSİN![]()
İnşallah canım kucağına aldığın günlerin olurCanım benimde pozitif görünüyor şimdilik Allah devamını nasip ederse inşaAllah
Seninle 8 Şubat’ı bekleyeceğiz şimdiCanım bende 3 te transfer oldum şans bizden yana olsun
Ben de sizin gibi 8 Şubat'ı bekliyorum sabırsızliklaSeninle 8 Şubat’ı bekleyeceğiz şimdi![]()
Oh kalabalığızBen de sizin gibi 8 Şubat'ı bekliyorum sabırsızlikla![]()
Ayy benim de adet günüm yarın bende çok heycanlıyım hemen hemen beraber başlıycaz süreceKızlar kızlar adetim başladı ufaktan lekelenmeler gece tam anlamıyla olurum. İlk defa adet olduğum için çooook mutluyumbende yarından itibaren ilaçlarıma başlayacağım inşallah
![]()
Benim erken oldu üç gün hiç beklemiyordum kocamla karşılıklı oynadık valla erken kavuşcaz diyeAyy benim de adet günüm yarın bende çok heycanlıyım hemen hemen beraber başlıycaz sürece![]()
Ben de aynı hafta ve gundeyim, cumartesi gördüm ilk kez ve aynı durumdayim 3 gündür. Doktorum kıpkırmızı ve yoğun kanamaya dönerse ve kivrandiracak ağrı olursa gel yoksa yerlesmeyle ilgilidir korkma dedi. Bugün kesildi tamamenBende 5+3 teyim kızlar cumartesi keseyi gördük. Ama iki gündür kahve lekelenmem geliyor. Ağrım sancım yok. Doktoe dinlen artarsa ağrın olursa haber et diyoe ama insan tedirgin oluyor. Normal mi acaba