• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Bizimki de oyuncaklarini arabaların tekerleklerini kirar hatta tabletin ekranını da kırdı ama koltuğu nasıl kırdı çok merak ettim 😂
Koltuk zaten öyle çok kaliteli bişey değil L şeklimde tam ortada kalam kısımda çok koşturuyordu eşim tutmaya çalışırken baskı yapmış çökmüş😅 bizzat kendisi kırmadı ama dursaydı kırılmayacaktı. Çoğu şeyi bizzat kendisi kırıyor ama o küçük haliyle nasıl yapıyor şaşırıyorum

Kızlar bebekleriniz arabada duruyor mu, ben daha oto koltuğu almadım çünkü oturmaz diye düşündüm hep kucağımda duruyor ve hiç durmuyor hep iniyor araba hareket halindeyken tehlikeli şeyler yapıyor, oto koltuğu alsam oturur mu bilmiyorum vallahi bi yere gitmek işkence oluyor ya, milletin çocuğu araba da sakin durur sakinleşir araba ile gezmeyi sever yok benim ki herşeyde mi zıt ya, gideceğimiz yere varana kadar bangır bangır ağlar sürekli kucağımdan inmeye çalışır ay bilmiyorum kafayı yiyecem artık vallahi
Uzun süre durmaz benimki. Ama oto koltuğunu çok fazla kullanmadık ilk binince bir ağlıyor sonra biras duruyor 15 20 dk dan uzun olursa zaten durmaz kucağımda bile durmaz. Benimki arabaları çok seviyor yani öyle böyle değil direksiyon başına koyıyor babası saatlerce durur orda tek ilgi alanı bu o yüzden arabada bir yere gidip gelmek beniö için işkence

Uzun süre durmaz benimki. Ama oto koltuğunu çok fazla kullanmadık ilk binince bir ağlıyor sonra biras duruyor 15 20 dk dan uzun olursa zaten durmaz kucağımda bile durmaz. Benimki arabaları çok seviyor yani öyle böyle değil direksiyon başına koyıyor babası saatlerce durur orda tek ilgi alanı bu o yüzden arabada bir yere gidip gelmek beniö için işkence
Evet direksiyon da durmak istiyor, ama kucağımda hiç durmuyor sürekli inmeye çalışıyor izin vermeyince kıyamet koparıyor ağlıyor bi yere varana kadar ağzımıza ediyor 😂 oto koltuğu alsam oturur mu bilmiyorum, ya millet diyor benimki araba da gezmeyi çok seviyor felan yok benimki asla durmuyor vallahi çıldırdım bugün

Kızlar bebekleriniz arabada duruyor mu, ben daha oto koltuğu almadım çünkü oturmaz diye düşündüm hep kucağımda duruyor ve hiç durmuyor hep iniyor araba hareket halindeyken tehlikeli şeyler yapıyor, oto koltuğu alsam oturur mu bilmiyorum vallahi bi yere gitmek işkence oluyor ya, milletin çocuğu araba da sakin durur sakinleşir araba ile gezmeyi sever yok benim ki herşeyde mi zıt ya, gideceğimiz yere varana kadar bangır bangır ağlar sürekli kucağımdan inmeye çalışır ay bilmiyorum kafayı yiyecem artık vallahi
Bnde oto koltugu var fakat kullanmıyorum çunku arabada uyuyor, 2 saatlik uzun mesafede de uyuyor çok şukur, bazende kafasını yaslar göğsüme, her çocuk farklı gercekten

Çabuk sıkılıyor arabada . Oto koltuğunda bir süre duruyor sonra kucağıma gelmek istiyor . Uzun yolculuklarda çok zorlanıyorum

Yani bir yere oto koltuğuna oturtmayıp kucağımda götürüyorsam zulüm oluyor çünkü aşırı hareketli kollarımda derman kalmıyor artık . Sürekli oyalayacak şeyler veriyorum çubuk kraker , kitap ,oyuncak vb yani arabayı ben kullanıyorsam ve hiç susmıyorsa mecburen telefon verdiğimde oluyor

Yani bir yere oto koltuğuna oturtmayıp kucağımda götürüyorsam zulüm oluyor çünkü aşırı hareketli kollarımda derman kalmıyor artık . Sürekli oyalayacak şeyler veriyorum çubuk kraker , kitap ,oyuncak vb yani arabayı ben kullanıyorsam ve hiç susmıyorsa mecburen telefon verdiğimde oluyor
Ben oyalayacak bişeyler almıyorum yanıma aslında birde öyle deneyeyim

Evet direksiyon da durmak istiyor, ama kucağımda hiç durmuyor sürekli inmeye çalışıyor izin vermeyince kıyamet koparıyor ağlıyor bi yere varana kadar ağzımıza ediyor 😂 oto koltuğu alsam oturur mu bilmiyorum, ya millet diyor benimki araba da gezmeyi çok seviyor felan yok benimki asla durmuyor vallahi çıldırdım bugün
Hep yakın yerlere gideriz bizde zaten durmadığı için tatile giderken çok zorlandım ama mecbur çıkıcaz durmuyorlar diye daha ne kadar kendimizi kapatıcaz eve

M meraklibirkisi bizim ebenin son gönderimine neler yazmışlar neler bir bak 😂
Valla ne düşündğysem yazmışlar. O sigara olauı benimde dikkatimi çekti neyse eşinindir belki dedim. Daha bir taneye bakmıyor salmış anasına biz burda ne dertler yanıyoruz o ikinciyi yapmış gayette mutlu. Ee olur tabi nasılsa kendisi bakmıyor. Çocuğunu paylaşınca çok üzülüyorum o küçücük çocupu anne sevgisinden mahrum ettiği için. Linkler konusunda yemeyle içmeyle süt artmaz deyip link veriyor. Bak e ticaret diyorsun al sana e ticaret asıl bu önce kendini pazarlıyor acıtasyon yapıyorlar sonra veriyorlar linkleri yaşıyorlar villalarda hayat nu kadar kolay mı ya

Oto koltuğu her şeyden önce güvenlik için alınmalı kucağında yolculuk yapması çok tehlikeli ben bunu yaşayarak gördüm 1 ay önce kaza yaptık ve ben araya fırladım allah korusun kızım oto koltuğuna bağlı olmasaydı daha kötü fırlardı öyle ağır hasarlı bi kazada değildi o gündem beri isterse kendini yırtsın asla almıyorum kucağıma.

Oto koltuğu her şeyden önce güvenlik için alınmalı kucağında yolculuk yapması çok tehlikeli ben bunu yaşayarak gördüm 1 ay önce kaza yaptık ve ben araya fırladım allah korusun kızım oto koltuğuna bağlı olmasaydı daha kötü fırlardı öyle ağır hasarlı bi kazada değildi o gündem beri isterse kendini yırtsın asla almıyorum kucağıma.
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Back
X