2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kahvaltıda hiç bişey yemiyor sonra atıştırma ile duruyor yada meyve akşam yemeği eğer istediği bişeyse yiyor yoksa gene aç kalıyor sadece meme ile durduğu bile oluyor cidden çok zorluyor beni, direk ağzından atıyor bir çok şeyi tadına bakmadan
Peki sen bişey yerken tepkisi ne oluyor. Benimki sırf olay olsun diye yemeği reddediyor mesela iştahsıs bir çocuk değil aslında. Belki seninkide mesela senin yedirmeni reddediyordur. Eline bişey ver gerekirse döksün napalım benimki eline aldığını koştur koştur her yere döküyor. Ben yedirdiğimde yemiyor ama bir tabak makarna alıp oturuyorum yere yemeye başlıyorum koşa koşa geliyor ona yedirsem asla yemez hen yiyince tatlı geliyo🤣

Kizlaar bisi sorucam oglum ishal degil oncelikle onu soyleyeyim ama gunde en az 3 kere kaka yapiyor artik biktim illalah geldi yani temizlemekten sindirim sistemimi cok calisiyor fazla mi yiyor acaba cozemedim
Benimkinin de bir dönem her bezi kakalıydı ya, az az... Ayy birde bir kokuyor o bir kırtik şey... Değiştirmeyeyim biraz daha yapsın diyemiyorsun, geçtiği yer buram buram kokuyor 🙈🙈🤣🤣 Şimdi 2 3 e indi. Bağırsakları alışmaya çalışıyor sanırım..

Benimki de bezi tutup çekmeye cikarmaya basladi mecbur külot bez alicam gecen baktim sincap gibi her yere kakalae düsmüs ay felaketti ya
Hahaha🤣 geçen kardeşş şerde oturuyoruz, biliyorsunuz benim bebe yeni yüremwye başladı ve biz yeni yeni şort giyiyoruz... Evde var 4 çocuk her yer oyuncak... Gelin bana 'abla şu yerdeki ne ki dedi, döndüm ne olacak oyıncaktır diyecektim ki gördüğüm şeyin 💩 buna benzerliğiyle nutkum tutuldu 😲😲😲 benim bebenin bezi kay ve löp diye birak🙈🤦🏼‍♀️🤣😭🤪 Allahtan kimse basmadı ve hali makineye giren cinstendi ve Allahtan oğlum cıvık yapmıyor 🤭🤭🤭

Peki sen bişey yerken tepkisi ne oluyor. Benimki sırf olay olsun diye yemeği reddediyor mesela iştahsıs bir çocuk değil aslında. Belki seninkide mesela senin yedirmeni reddediyordur. Eline bişey ver gerekirse döksün napalım benimki eline aldığını koştur koştur her yere döküyor. Ben yedirdiğimde yemiyor ama bir tabak makarna alıp oturuyorum yere yemeye başlıyorum koşa koşa geliyor ona yedirsem asla yemez hen yiyince tatlı geliyo🤣
Belli başlı şeyleri yiyor diğer herşeyi reddediyor eline versem de ben yedirsem de her şekilde yemez, akşam yemeğinde tavuk et balık yiyor bide pilav başka bişey artık yemez oldu önceden makarna yapıyordum sade şekilde eliyle yiyordu hatta pesto soslu seviyordu burda da demiştim şimdi makarna da yemiyor, patates kızartması da yemez oldu dediğim gibi sadece pilav ve balık tavuk kırmızı et çeşitleri başka bişey yok

Back
X