• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
İyi cesaret gitmişsin canım tek başına çocukla . Ben şu an cesaret edemem bi yerde kızımla tek başıma oturup yemek yemeye 🥲Böyle böyle alışacak çocuklar da . Ne kadar sinirlendirseler de Daha çok küçükler aslında her şeyi yeni keşfediyorlar . Geçen gün kuzenimin eşi , eskiden çocuklar büyüse karı koca takılsak diyordum, şimdi küçüğü bile lisesi , bizle neden gezmek istemiyorsunuz diye onları darlıyoruz dedi. Büyümelerini beklerken zamanı kaçırıyoruz işte senin yaptığın gibi hayatımıza olabildiğince dahil edersek her şey daha iyi olacak
M meraklibirkisi ay kızlar ben bebişle tek başıma da çıkıyorum avm gidiyoruz biraz dolaşıp yemek yiyip kalkıyoruz totalde 1-1,5 saat falan sürüyor ama yemek yerken onunda önüne yiyebileceği şeyler verip oyalıyorım

Benim bebiş 11,5 aylıkken yürüdü arkadaşımın bebesi 8 aylıkken yürümüş seninki nasıl yürümedi hala anlamıyorum diyo ( gittik gördüm bebeği yürüdü dediği koltuktan yutup ayağa kalkması ve 1 adım sıralaması ) o yüzden millet her şeye konuşuyor yani . Bizim grupta da daha yeni yürüyen bebişler var o yüzfen normaldir diye düşünüyorum
Bir yere tutunup kalkma sıralama sayılıyorsa benim 7. Ayda yürüdü demem lazım o zaman 🤣 böyle konuşan insanlar sadece aptal başka bir açıklaması yok. 18. Aya kadar yolu var bunun sağlık durumu yerinde olup yürümeyen insan mı varmış ya desteklersin ne zaman isterse çocuk o zaman yürür. Cahil ve vasfı olmayan insanlar bunu kendi başarısı olarak görüp övünüyor kendi bir şey yapmış gibi en çok sen annesin en iyisi sensin la havle. Durduk yere niye yükseldiysem 🤣 tahammülüm kalmamış hiç

M meraklibirkisi ay kızlar ben bebişle tek başıma da çıkıyorum avm gidiyoruz biraz dolaşıp yemek yiyip kalkıyoruz totalde 1-1,5 saat falan sürüyor ama yemek yerken onunda önüne yiyebileceği şeyler verip oyalıyorım
Oyaladığımxa dursa ben her gün çıkarım durmuyor asla durmuyor beni keşke görseniz uzaktan oğlumla dışarıdayken🤣🤣

Bir yere tutunup kalkma sıralama sayılıyorsa benim 7. Ayda yürüdü demem lazım o zaman 🤣 böyle konuşan insanlar sadece aptal başka bir açıklaması yok. 18. Aya kadar yolu var bunun sağlık durumu yerinde olup yürümeyen insan mı varmış ya desteklersin ne zaman isterse çocuk o zaman yürür. Cahil ve vasfı olmayan insanlar bunu kendi başarısı olarak görüp övünüyor kendi bir şey yapmış gibi en çok sen annesin en iyisi sensin la havle. Durduk yere niye yükseldiysem 🤣 tahammülüm kalmamış hiç
Ay evettt harfi harfine hepsine katılıyorum gerçekten sonra 1 yaşına girdi çocuğu iki adım attı instada paylaşıyor yürümeye başladı diye daha yürümenin ne olduğunu bilmiyor dengesiz

Oyaladığımxa dursa ben her gün çıkarım durmuyor asla durmuyor beni keşke görseniz uzaktan oğlumla dışarıdayken🤣🤣
Ya çok görmek istedim den böyle deyince 😂😂 dün parka gittik bebek arabası parktan dışarı çıktı yola doğru gidiyor bende bunlar yüzünden tek başıma parka gidemiyorum ya . Bebek arabasına mı hakim olayım çocuğa mı hakim olayım bilemiyorum . Bir de kaydıraktan ters çıkmaya çalışıyor ters çıkınca yukarıda birinin olması gerekiyor falan ama aynı zamanda aşağıda da biri olmalı beceremedim bu park işini

Back
X