Anne Grupları 2027 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    32
Ay bizim oğlanların pipi ne böyle yaa 🤣 ilk oğlum da 11 haftada açmıştı heryerini. Ay benim ikinci oğlum olacak dimiii, ilk defa ilk oğlum dedim çocuğuma
Demi ya iki erkek annesi 😀😀Hürrem gibi gezelim ortada 😀😀

Yine bir "Tost Makinası" vakası daha 🙈 Nasıl cihazlar, nasıl görüntüler ya, hiçbir şey anlaşılamıyor ki maalesef.. Bazı hastanelerinki hd ekran, bazılarınınki tüplü tv 😂
gerçekten öyle ya devlet hastanesi maduriyeti resmen doktor da tahmin yürütemedi o da göremedi haliyle 😀

İlerde onun çocuğuna da sen isim koy 😂 Madem o senin çocuğuna koyuyor, sen de onunkine koyabilmelisin 😂
Ayyy zaten adım kaynana olacak öyle birsey desem tam kaynana olurum artık😀😀 o değilde benim eşim hala inanmıyor bu görüntüye rağmen kız diyor😀😀😀 adam doğuncada inanmayacak sanırım 🤭🤭

gerçekten öyle ya devlet hastanesi maduriyeti resmen doktor da tahmin yürütemedi o da göremedi haliyle 😀
Bununla görse zaten o adamı alnından öpmek lazımdı.. bugün bende üniversite hastanesine gittim cihazın özelden farkı yoktu.. üniversite hastanesi bira daha gelişmiş oluyor sanırım

Pozisyonu da uygun değil ki sırtı dönük galiba bacak arası görülecek gibi değil. Görüntü de çok kötü maalesef Daha erken biraz daha beklemek gerek

3. Çocuk
Kalp kese haftası bilmiyorum zira 3 aylıkken öğrendim hamile olduğumu 🤣
Sat:2 Haziran
Tahmini doğum: 7 Mart
Tamam canım müsaitlik zamanda ekleyeceğim tabloya 🥹🫶🏻
Bende 168, 50 kiloydum ikincide 17 de hissettim yani yine normal geç değil canım 🤭 sende 16 sın galiba eli kulağındadır hissedersin en kısa zamanda 🌸
Valla heycan ile bekliyorum 🤭
Ay bilmiyorum 3 haftadır bacak ağrılarım oluyordu 2 kere acile gittim o kadar çok ağrım vardı dünden beri sol böbrek ağrısı başladı kalçam ağrıyor çıkmış gibi bacağım ağrıyor. Diyorum habi balayı ayıydı bu ben baya baya ağrılarla uğraşıyorum :)
Bende cuma günü soracağım o böbrek ağrısı beni gece uykumdan uyandırıyor 🥲

Kızlar bu arada X'e bağlı iktiyoz hastalığını daha önce duyan var mı ? Bende çekinik olarak varmış bebeğim erkek olduğu için onda bu hastalık olma olasılığı da %50 imiş. Bebeğime de dua edin ne olur onda böyle bir hastalık olmasın

Kızlar bu arada X'e bağlı iktiyoz hastalığını daha önce duyan var mı ? Bende çekinik olarak varmış bebeğim erkek olduğu için onda bu hastalık olma olasılığı da %50 imiş. Bebeğime de dua edin ne olur onda böyle bir hastalık olmasın
Hiç duymadım canım bende fmf hastasıyım şükür oğlumda çıkmadı inş bu bebektede çıkmaz.. her gen aktarılmıyor için rahat olsun

Hadi gözün aydın 😁 sevindim sıkıntı olmadığına. Deteylıda kesinleşir

Kız yok ben çok zayıfım. Sanmıyorum yağ yoktur 🤣

Evet bende bir yerde okımuştum. Böyle durumlarda hemile iken ameliyat olunuyormuş. İnşallah sağlıkla ilerlesin canım sıkıntısız.

Bende normal istiyorum ama ilki sezeryan olduğu için bunuda sezeryan diyorlar bilmiyorum. Kız benimde böbrek ağrım var. Normal sanıyordum

Yok ikinci ama daha ses yok bakalım Ş. 🤣

Hadi hayırlısı olsun canım. Hasıl geçti?

Hayırlı olsun Canım alttaki bilgileri verir misin? ☺️
Kalp haftası:
Kese haftası:
Sat:
Tahmini doğum:
Canım çok şükür iyi geçti diye düşünüyorum ☺️

Back
X