- 1 Ekim 2018
- 1.139
- 745
- 123
- Konu Sahibi sinemsen1992
-
Merhaba arkadaşlar, daha önce doğal yolla 2 gebelik yaşadım genetik sorunlardan dolayı ikisinide sonlandırmak zorunda kaldık maalesefHerkese selam kızlar
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç
Margee Şubat 3.hf S sinemsen1992
31 1 adet 5.gün Şubat 3.hf
tomrisn 25 1 adet 5.gün Şubat 3.hf minikbirevhanimi
tatli37
37 1 adet 5.gün Şubat 2.hf Mother Night
esmavi
1 adet 5.gün Şubat 3.hf akzbyz
nuratly
2 adet Şubat 3.hf kalburayuz
32 Şubat 3.hf kahveseverkedi91
32 Şubat 3.hf Smsf
33 I Iki melek sahibi
37 Şubat 1.hf allesya41
26 5.gün 1 adet Şubat 2.hf rosee67
40 1 adet emreko
33 Htc1059
40 5.gün Şubat 1.hf
Beni de yazar mısınız yaş 32 5.gün emrbiyosu adet 2 yada 1 belli değil ilk denemem regl olmayı bekliyorum hafta belli değilHerkese selam kızlar
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz
tatli37
esmavi
nuratly
32 Şubat 3.hf Smsf
33 I Iki melek sahibi
37 Şubat 1.hf allesya41
40 1 adet emreko
33 Htc1059
40 5.gün Şubat 1.hf S suleerb
Şubat 1.hf turkuaz 9
2 adet Şubat 1.hf fyza3342
Zurich
3 şubat
Aktif olan bir kişi konuyu devralırsa daha iyi olur aslında liste falan yaparsınızKonu sahibinin profili silinmiş gözüküyor bende. Keşke aktif olsaydı bu grup iyi olacaktı aynı durumda olanlar için
bende aynısı 2 adet 5. gün transferi olcam :) subat basındaBeni ekler misin inşallah şubat başında bende transfer olacağım tam tarih daha belli değil 2 adet 5.gün embriyosu inşalllah hepimiz pozitif oluruz
Kaç tane için ?Arkadaşlar yumurtalarını zi hapngi hastapnede kaca dondurttunuz bugün acıbadem benden 15.500 istedi
Bı tane icinKaç tane için ?
Hangi acibademArkadaşlar yumurtalarını zi hapngi hastapnede kaca dondurttunuz bugün acıbadem benden 15.500 istedi
Benim 1 tane 5. Gün 2 tane 6. Gün embriyom donduruldu şubat ortası gibi transfer ama tek mi çift mi daha kararlaştırmadıkAramızda 6.gün embriyosu transfer olacak olan var mı kızlar
merhaba canım oncelikle deprem için de cok gecmiş olsun ben de gaziantepteyim baya zorlu bir süreçti benim de sürecimi uzattı. cok şükür az yumurta toplanmasına ragmen sağlıklı embriyo sayın iyi. ben de şuan adet bekliyorum normalde ayın 3 ü. ama baskılama iğnesi kullandıgımdan daha gec olur diye düşünüyorum. grupta genel olarak transferler şubatın 3. haftası gibi. böyle olması cok iyi hepimiz heyecanımzı daha iyi paylaşabiliriz. bakalım hayırlısı olsunMerhaba arkadaşlar, daha önce doğal yolla 2 gebelik yaşadım genetik sorunlardan dolayı ikisinide sonlandırmak zorunda kaldık maalesefBu yüzden PGT yaptırmaya karar verdik. 2022'nin Aralık ayında sürece başladık 2023'ün ocak ayında toplama yapıldı. Ve maalesef 6 Şubat'ta deprem oldu bu yüzden bakanlık toplanıp doldurulan 3 embriyomuzu Hatay'dan Mersin'e taşıdı ve süreç durdu. Genetik sorunumuz olduğu için doktorumuzla havuz yöntemi için anlaşmıştık yani 2.yumurta toplama bu şansımızı arttıracaktı, maalesef depremden dolayı biraz aksadı çünkü hastanede yumurta toplama yapılamıyordu bu yüzden doktorumuz Adana'da toplama yapmaya karar verdi acı badem de ekim ayında bir toplama daha yapıldı genetik testtir PGT testidir derken Allah'a binlerce şükürler olsun dün sonuçlarımız çıktı 5 embriyodan 4'ü taşıyıcı 1'i yetersiz veri ve doktorumuz ilk adette hemen başlayacağımızı söyledi. Yaşım 28 ama 7 Şubat'ta doğum günüm artık 29'a gireceğim ve büyük ihtimalle yani inşallah bir sorun olmazsa transfer Şubat'ın 3. Haftası olur diye düşünüyorum 5. Gün embriyosu. YAŞ:29, 1 Adet 5. Embriyosu, Transfer Şubat'ın 3. Haftası
ban gazianteo novafertil de aralık da 6 bin e dondurttum. 1 adet embriyoArkadaşlar yumurtalarını zi hapngi hastapnede kaca dondurttunuz bugün acıbadem benden 15.500 istedi
Kaliteleri nasıl acaba biliyor musunuzBenim 1 tane 5. Gün 2 tane 6. Gün embriyom donduruldu şubat ortası gibi transfer ama tek mi çift mi daha kararlaştırmadık
Halkali Atakent acıbademHangi acibadem
Maalesef söylemediler bende sormadım açıkcası şimdi öğrensem sürekli araştırıp kendimi strese sokucamKaliteleri nasıl acaba biliyor musunuz
Vallahi mantıklı. En iyisi doktorunuza ve merkezinize güvenip çok da sorgulamamak bu süreç insana sürekli her şeyi araştırmaya itiyor yorucu bir durumMaalesef söylemediler bende sormadım açıkcası şimdi öğrensem sürekli araştırıp kendimi strese sokucam
İnşallah herkes güzel haberi alırVallahi mantıklı. En iyisi doktorunuza ve merkezinize güvenip çok da sorgulamamak bu süreç insana sürekli her şeyi araştırmaya itiyor yorucu bir duruminşallahhhh olumlu olur transferlerimiz. Ben de adet olmayı bekliyorum şubat ortalarında transfer olmuş olacağım inşallah
Çok teşekkür ederim, hepimiz güzel haberler alırız inşallahmerhaba canım oncelikle deprem için de cok gecmiş olsun ben de gaziantepteyim baya zorlu bir süreçti benim de sürecimi uzattı. cok şükür az yumurta toplanmasına ragmen sağlıklı embriyo sayın iyi. ben de şuan adet bekliyorum normalde ayın 3 ü. ama baskılama iğnesi kullandıgımdan daha gec olur diye düşünüyorum. grupta genel olarak transferler şubatın 3. haftası gibi. böyle olması cok iyi hepimiz heyecanımzı daha iyi paylaşabiliriz. bakalım hayırlısı olsun
merhabalar, acaba ivf merkezini de mi ekleseniz birilerine faydası olur araştıran kararısz kalan çok kişi vardır eminimHerkese selam kızlar
tatli37
esmavi
nuratly
32 Şubat 3.hf Smsf
33 I Iki melek sahibi
37 Şubat 1.hf allesya41
40 1 adet emreko
33 Htc1059
40 5.gün Şubat 1.hf S suleerb
Şubat 1.hf turkuaz 9
2 adet Şubat 1.hf fyza3342
Zurich
3 şubat
Benden Ekim ayında sözde hepsini birden alacağız dediler yani hepsi derken umarım Transfer ücreti de dahildir, toplandı döndürüldü 45.000 alındı ondan sonra biyopsi yapıldı diye +9.000 falan aldılar sözde herşey içinde olmasına rağmen, benim bildiğim ilk transferden ücret alınmaması lazım bakalım alacaklar mı?Arkadaşlar yumurtalarını zi hapngi hastapnede kaca dondurttunuz bugün acıbadem benden 15.500 istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?