- 3 Eylül 2022
- 2.820
- 2.683
- 63
- 32
- Konu Sahibi sinemsen1992
-
Benim kandan takip ediliyordu canım yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakılıyordu lh estradiol progesteron hormonlarından aslında yumurtam büyüdü ama çatlamadı kiste dönüştü problemler öyle başlamıştıPeki senin iptal olan durumda yumurtan büyümemiş miydi kaç mm olmustu
Olabilir bazen bir sürü iğne ilaç kullanıldı bi kaç gün daha bekleyin yoksa bi kanda beta baktirinBen 18 kasımda opu oldum
Ondan sonraki adetim 23 kasımda oldu
Sonra 1 ocakta oldum normalde 30 günde bir adet görüyorum bugün 31 gün beklenen adetim dündü 30 gün yani ama olmadım
Merhabalar benimde 2. Denemem olucak ilk denemede tutundu bebeğim 2 aylık oldu ben bilinmeyen nedenden kalbi durdu bebeğimin. Şubat ayında transfer olucam ama son muayene de doktor kürtaj sonrası kalıntı var dedi histereskopi yapalım dedi. Siz neden oldunuz hitereskopiBende oraya gıdıyorum aralık ayında denedık tutmadı histereskobi yaptık sımdı adetımı beklıyoruz 2. Denemem
Canım benim adetim düzenli olduğu için doğal siklus denemek istedi doktorum bakalım hepimiz için en hayırlısı olur inşallahNe güzel ben farklı ilden geldiğim için o biraz zor olur galiba diye mi düşünüldü bilmiyorum yada pcos olduğum için mi bakalım ilk olunca balık gibiyim
Peki tahmini transfer tarihini söyledi mi doktorunuzCanım ben de adetin 3.günü gitmiştim. Sonra geçen cuma 10.gündü o zamana çağırmıştı. Sonrasında pazar, salı ve bugün çarşamba gittim. Kan sonucuna göre haberdar edecekler ne olacağını bakalım.
Aynen benimde sizin gibi tarihlerim dün ilaçlara başladım Histereskopi oldum çizik atıldı 5 Şubat transfer olacakBenimde aynen bu şekilde
1 Aralık tedavi baslayiş (Regl)
13 Aralık Opu
24 Aralık Regl
29 Aralık Histereskopi Rahime Çizik
27 Ocak 2. Regl
31 Ocak Transfer İlaçlarına Başladım.
Ben 13 şubatta kontrole gideceğimAynen benimde sizin gibi tarihlerim dün ilaçlara başladım Histereskopi oldum çizik atıldı 5 Şubat transfer olacak
Canım doktoruna yine de bir mesaj at müsait olduğunda dönüş yaparlardır illaKızlar bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum kist için. Adetin 2. Günü doktora gidip tüp bebeğe başlayacaktık.
Reglin 16. Doğum kontrol hapının da 13. Günü ve lekelenme oldu.
Doktora başka ilde olduğu için gidemiyorum, bugün bir TV programına katildigi için soramiyorum da. Bu doğum kontrol hapı kullandığım için ara kanamami acaba ?
Merhaba herkeseeeHerkese selam kızlar
Şubat ayında transfer olacak arkadaşlarım ile burdan birbirimize destek olabiliriz
Hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyim
Yaş;Deneme;Embriyo gün;Transfer tarihi; yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Margee
Şubat 3.hf S sinemsen1992
31 1 adet 5.gün Şubat 3.hf
tomrisn 25 1 adet 5.gün Şubat 3.hf minikbirevhanimi
tatli37
37 1 adet 5.gün Şubat 2.hf Mother Night
esmavi
1 adet 5.gün Şubat 3.hf akzbyz
nuratly
2 adet Şubat 3.hf kalburayuz
32 Şubat 3.hf kahveseverkedi91
32 Şubat 3.hf Smsf
33 Iki melek sahibi
37 Şubat 1.hf allesya41
26 5.gün 1 adet Şubat 2.hf rosee67
40 1 adet emreko
33 Htc1059
40 5.gün Şubat 1.hf S suleerb
Şubat 1.hf T turkuaz 9
2 adet Şubat 1.hf fyza3342
Zurich
3 şubat
Bugün 15.9 mm olmuştu yumurtam. Kan aldılar. Sonra çatlatma iğnesi verdiler ve bizden haber gelmeden iğneyi yapmayın dediler. Sonra kan sonucu çıkmış ve iğne iptal oldu yarın tekrar gelin dediler. Kan sonucunda bi problem yok endişelenmeyin doktorumuz bu şekilde karar verdi yarın sabaha bekliyoruz dediler ne oldu anlamadım yaniPeki tahmini transfer tarihini söyledi mi doktorunuz
Benim kandan takip ediliyordu canım yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakılıyordu lh estradiol progesteron hormonlarından aslında yumurtam büyüdü ama çatlamadı kiste dönüştü problemler öyle başlamıştı
canım cok gecmemiş ki neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun 1 hafta 10 gün gecen var. 2-3 gün normal donguden bile değişiyor. stres yaparsan daha kötü etkilenirsinYa kızlar kafayı yiyecem ben 3.Adetim olacak doktorum 3. Den sonra transferi yapıcam dedi dün adet olmam gerekiyordu sabaha olurum dedim hala olmadım biz eşimden dolayı tüp yaptık aceba rahim dinlendirmede doğal yolla olan oldu mu hiç duydunuz mu
evet daha once duymuştum doğum kontrol hapı kullanma sürecinde lekelenme olabiliyorKızlar bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum kist için. Adetin 2. Günü doktora gidip tüp bebeğe başlayacaktık.
Reglin 16. Doğum kontrol hapının da 13. Günü ve lekelenme oldu.
Doktora başka ilde olduğu için gidemiyorum, bugün bir TV programına katildigi için soramiyorum da. Bu doğum kontrol hapı kullandığım için ara kanamami acaba ?
Progesteron eğer çatlama olduysa yükseliyor diye biliyorum. Çünkü çatlama sonrası o folikülde kalan boşlukta corpus luteum adında bir şey oluşuyor ve ordan progesteron üretiliyor. Eğer çatlama olmadıysa progesteron üretilemez ve kan değeri düşük çıkar. O yüzden progesteronun bazıları 5 bazıları da 10un üstünde olmasını ister. Yumurta çatlamış diyebilmek içinMerhaba bende suan kandan takup ettiryrum 25.gun estradiol 256 cikti saglikli yumurta vardi ama 1hafta snra bakilan progesteron hep dusuk cikiyor s.yumi var progesteron skntili siz neler yaptiniz progesteron yukseltmek icin
Progesteron dusuk ise yumurtanin catlmasina izin vermiyrmu?
Canım illa bir bildiği vardır doktorun ama detaylı açıklama yapmadıklarında insan ne düşüneceğini bilemiyor yarın hayırlı sonuç çıkar inşallahBugün 15.9 mm olmuştu yumurtam. Kan aldılar. Sonra çatlatma iğnesi verdiler ve bizden haber gelmeden iğneyi yapmayın dediler. Sonra kan sonucu çıkmış ve iğne iptal oldu yarın tekrar gelin dediler. Kan sonucunda bi problem yok endişelenmeyin doktorumuz bu şekilde karar verdi yarın sabaha bekliyoruz dediler ne oldu anlamadım yani
Evet ya mesela şu kanları istedik sonuç şu gelmiş. Bu şu anlama geliyor falan gibi açıklamalar yapsalar keske. Nedense o an sormayı da unutuyorum. O anın heyecanıyla sonuca odaklanıyorum. Sonra da kafamızda kurup duruyoruz işte. Hayırlısı herkes için canımCanım illa bir bildiği vardır doktorun ama detaylı açıklama yapmadıklarında insan ne düşüneceğini bilemiyor yarın hayırlı sonuç çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?