- Konu Sahibi baharinadasi
- #1.561
İnşallah canım olumlu sonuçlanır.Benjm de yarın 12.30 da inş biz sizinle beraber sonuç Alicz inş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım olumlu sonuçlanır.Benjm de yarın 12.30 da inş biz sizinle beraber sonuç Alicz inş :)
Merhaba , test sonucunuz çıktı mı ?İyi akşamlar kızlar ben de 7 Ekim'de transfer oldum 5.gün embriyosu çok heyecanlıyım pazartesi test günüm :) sizleri okudum bende aranıza katılmak istedim koştum geldim
Hernekadar 29 eylulde transferım olsada test tarıhım 11ekımdı benıde ekleyın 2adet 5. Ve 6.gun embrıyosu 5bb ve 5bcKızlar 9.gün sonucum 211 di 11.gün bugün 2. testimin sonucu
Eki Görüntüle 3661968
Yeni transfer olan arkadaşlar hayırlı olsun Pozitifi sonuçları görürsünüz inşallahPozitif arkadaşları tebrik ederim
Son durumumuzu paylaşıyorum
Eki Görüntüle 3661971
Sizin ilk deneme galiba inş tek seferde tutunsun suhuletle inş yormasın rabbjm . Benimde ikinci deneme .İnşallah canım olumlu sonuçlanır.
Hernekadar 29 eylulde transferım olsada test tarıhım 11ekımdı benıde ekleyın 2adet 5. Ve 6.gun embrıyosu 5bb ve 5bc
Benimde 5.gün 4Aa ve 3ab test tarıhım 2 kasım
Evet canım aldım şükür pozitifCanım sonuç aldın mı
Ben dün eczanede enox sordum sigorta karşılar mı diye şey özel sebeplerde karşılıyor dedi kalp ameliyatı vs acaba enox u da karşılar mıBu arada kam sulandirici saglik ocağında yazdiriliyor 117 tl ödemesi cikiyor sadece bilginiz olsun
Hic bilmiyorum sigortam yok benimBen dün eczanede enox sordum sigorta karşılar mı diye şey özel sebeplerde karşılıyor dedi kalp ameliyatı vs acaba enox u da karşılar mı
Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler değerlerin, hapşurma öksürme vb durumlar etkilemiyor diyen birçok doktor yorumu okudum için rahat olsunMerhaba hanımlar bende dün dayanamayıp 5. Gün embriyosu için 6. Gün kan tahliline gidip 63,4 ile öğrendim hamd olsun. Pozitifi öğrenirsem rahatlarım diyordum hiç bir şey değişmedi değer artacak mı yolunda gidecek mi kaygısı geçmiyor çünkü hastalandım çok şiddetli öksürüyorum. Bir şey olacak diye çok korkuyorum
Gayet iyi. MaşallahKızlar benim aklıma takılanlar var t+13 de beta değeri 648 çıktı doktor yorumlamadı iyi değil mi? şehir hastanesinde tedavi oluyorum genel olarak memnunum ama her an doktora ulaşımım yok maalesef, iki gün sonra tekrar gel dedi test için ben aynı şekilde evde dinlenmeye devam ediyorum çok hareketli değilim pozitif olanlar siz nasıl devam ettiniz hayatınıza ekstra yaptıklarınız var mıydı bilgilendirebilir misiniz
Erken evet. İlla merak ediyorum dersen erken gebelik testi ile 8.gün yapabilirsin. Benim ilk transferimde 8.gün erken testinde bayağı belirgindi 2.çizgi. Yarın denersin belki daha net görürsün rahat olKızlar ben bu sabah dayanamayıp kaset test yaptım. Evde erken gebelik testim yoktu. T+7’ deyim. Biraz erken olduğunun farkındayım. Zaten negatif çıktı. Belli belirsiz bir çizgi görüyor gibi oldum ama hayalidir muhtemelen. Kaset test olduğu için biraz kendimi umutsuzluğa düşürmemeye çalışıyorum.
Merhabalar gayet guzel canim değerin onceki kaçtı? Ben eğilmiyorum yere direkt, uzanmiyorum. Hareketlerimde dikkat ediyorum. Güzel besleniyorum. Günde 2 litre su icin mutlaka bana hemsirem oyle demisti.Kızlar benim aklıma takılanlar var t+13 de beta değeri 648 çıktı doktor yorumlamadı iyi değil mi? şehir hastanesinde tedavi oluyorum genel olarak memnunum ama her an doktora ulaşımım yok maalesef, iki gün sonra tekrar gel dedi test için ben aynı şekilde evde dinlenmeye devam ediyorum çok hareketli değilim pozitif olanlar siz nasıl devam ettiniz hayatınıza ekstra yaptıklarınız var mıydı bilgilendirebilir misiniz
Bencede canim hiç geçerli degil yaptığın test hala umut var bence epey zaten az kalmış cok sukurKızlar ben bu sabah dayanamayıp kaset test yaptım. Evde erken gebelik testim yoktu. T+7’ deyim. Biraz erken olduğunun farkındayım. Zaten negatif çıktı. Belli belirsiz bir çizgi görüyor gibi oldum ama hayalidir muhtemelen. Kaset test olduğu için biraz kendimi umutsuzluğa düşürmemeye çalışıyorum.