• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Kızlar 9.gün sonucum 211 di 11.gün bugün 2. testimin sonucu

1761039778291.webp

Yeni transfer olan arkadaşlar hayırlı olsun Pozitifi sonuçları görürsünüz inşallah 🙏 Pozitif arkadaşları tebrik ederim 🌸
Son durumumuzu paylaşıyorum
1761039828183.webp

Merhaba hanımlar bende dün dayanamayıp 5. Gün embriyosu için 6. Gün kan tahliline gidip 63,4 ile öğrendim hamd olsun. Pozitifi öğrenirsem rahatlarım diyordum hiç bir şey değişmedi değer artacak mı yolunda gidecek mi kaygısı geçmiyor çünkü hastalandım çok şiddetli öksürüyorum. Bir şey olacak diye çok korkuyorum

Merhaba hanımlar bende dün dayanamayıp 5. Gün embriyosu için 6. Gün kan tahliline gidip 63,4 ile öğrendim hamd olsun. Pozitifi öğrenirsem rahatlarım diyordum hiç bir şey değişmedi değer artacak mı yolunda gidecek mi kaygısı geçmiyor çünkü hastalandım çok şiddetli öksürüyorum. Bir şey olacak diye çok korkuyorum
Öncelikle hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler değerlerin, hapşurma öksürme vb durumlar etkilemiyor diyen birçok doktor yorumu okudum için rahat olsun

Kızlar benim aklıma takılanlar var t+13 de beta değeri 648 çıktı doktor yorumlamadı iyi değil mi? şehir hastanesinde tedavi oluyorum genel olarak memnunum ama her an doktora ulaşımım yok maalesef, iki gün sonra tekrar gel dedi test için ben aynı şekilde evde dinlenmeye devam ediyorum çok hareketli değilim pozitif olanlar siz nasıl devam ettiniz hayatınıza ekstra yaptıklarınız var mıydı bilgilendirebilir misiniz

Kızlar ben bu sabah dayanamayıp kaset test yaptım. Evde erken gebelik testim yoktu. T+7’ deyim. Biraz erken olduğunun farkındayım. Zaten negatif çıktı. Belli belirsiz bir çizgi görüyor gibi oldum ama hayalidir muhtemelen. Kaset test olduğu için biraz kendimi umutsuzluğa düşürmemeye çalışıyorum.

Kızlar benim aklıma takılanlar var t+13 de beta değeri 648 çıktı doktor yorumlamadı iyi değil mi? şehir hastanesinde tedavi oluyorum genel olarak memnunum ama her an doktora ulaşımım yok maalesef, iki gün sonra tekrar gel dedi test için ben aynı şekilde evde dinlenmeye devam ediyorum çok hareketli değilim pozitif olanlar siz nasıl devam ettiniz hayatınıza ekstra yaptıklarınız var mıydı bilgilendirebilir misiniz
Gayet iyi. Maşallah 🧿 benim 12.gün ilk betam 520 çıktı. Bunun güçlü bir tutunma işareti olduğunu söyledi doktorum. Endişelenmene gerek yok 🥰

Kızlar ben bu sabah dayanamayıp kaset test yaptım. Evde erken gebelik testim yoktu. T+7’ deyim. Biraz erken olduğunun farkındayım. Zaten negatif çıktı. Belli belirsiz bir çizgi görüyor gibi oldum ama hayalidir muhtemelen. Kaset test olduğu için biraz kendimi umutsuzluğa düşürmemeye çalışıyorum.
Erken evet. İlla merak ediyorum dersen erken gebelik testi ile 8.gün yapabilirsin. Benim ilk transferimde 8.gün erken testinde bayağı belirgindi 2.çizgi. Yarın denersin belki daha net görürsün rahat ol ❤️

Doktorum dedi ilaçları bırak 1 hafta sonra seni arayacam niye arayacak acaba negatif çıktı zaten😭

Merhabalar gayet guzel canim değerin onceki kaçtı? Ben eğilmiyorum yere direkt, uzanmiyorum. Hareketlerimde dikkat ediyorum. Güzel besleniyorum. Günde 2 litre su icin mutlaka bana hemsirem oyle demisti.

Bencede canim hiç geçerli degil yaptığın test hala umut var bence epey zaten az kalmış cok sukur

Back
X