2024 yılının ikiz/üçüz bebekleri :)

Merhaba,

2024 yılında Allah nasip ederse anne olacak, çoğul gebeleri sayfamıza bekliyoruz.
Bebeklerimizin takiplerinde birbirimizden öğrenmek, endişelerimizi, korkularımızı paylaşmak ve hafifletmek adına , hepinizi buraya beklerim 🧿🧿
Merhaba ilk ben geldim. Öncelikle bebişlerimiz hayırlı olsun. İnşaAllah sağlıkla kucağımıza alalım. Benim gebeliğim üçüz başladı. İkiz devam ediyor. Bebeklerimden birinin 5.haftada kalbi durmuş. Şuan 8+4 teyiz. 💕🌸

Merhaba,

2024 yılında Allah nasip ederse anne olacak, çoğul gebeleri sayfamıza bekliyoruz.
Bebeklerimizin takiplerinde birbirimizden öğrenmek, endişelerimizi, korkularımızı paylaşmak ve hafifletmek adına , hepinizi buraya beklerim 🧿🧿
Merhaba 7+ 2 haftalığız ikiz inşallah sizin kaç haftalık 🤗🌸

Muhtemelen doğumlarımız 2023te olacak zira benim de 10 Ocak gösteriyor ama ikizler hep erken geliyor 🥰 sağlıkla kavuşalım da 2023-24 farketmez. Sağlıkla şu 12 haftayı atlatalım bir hele 😀
Evet benim de 8 Ocak gösteriyor ama okuduğum hep ikizler erken doguyormuş sizin tek yumurta mı ☺️

hanımlar sizde de sabah artan kaşık ağrısı oluyor mu acaba tuvalete sıkıştıgım için mi oluyo

Yaa bi de ben çok endişeleniyorum ya, Allah korusun sağlık versin de, insanın aklına geliyor. Nasıl pozitif kalmayı başarıyorsunuz??

Yaa bi de ben çok endişeleniyorum ya, Allah korusun sağlık versin de, insanın aklına geliyor. Nasıl pozitif kalmayı başarıyorsunuz??
Bende aynı şekilde çok endişeliyim doktor randevusunu iple çekiyorum ama sürekli kendime telkinler veriyorum bebişlerle konuşuyorum,birde sürekli video film falan izliyorum ki beni oyalasın

Back
X