Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Evet kitap okumayı severim, ders çalışmayı da çok severim canim ama lisansa bir tık daha zor soruyorlar benim matematik problemli onu halletmem lazım
Ben de bugün matematik ile ilgili bir üyeyle konuşuyordum. Temelden sıfırdan başlıyorum. O yüzden matematik için yeni kaynaklar alacağım. Sıfır çekmektense birkaç net Matematik yapmak da iyidir.

Ben de bugün matematik ile ilgili bir üyeyle konuşuyordum. Temelden sıfırdan başlıyorum. O yüzden matematik için yeni kaynaklar alacağım. Sıfır çekmektense birkaç net Matematik yapmak da iyidir.
Canım zaten puanı matematik getiriyor, sözel den çok gelmiyor mehmet bilge yıldız yedi adımda temel matematik kitabını ve videolarını öneririm, çok iyi anlatıyor

Canım zaten puanı matematik getiriyor, sözel den çok gelmiyor mehmet bilge yıldız yedi adımda temel matematik kitabını ve videolarını öneririm, çok iyi anlatıyor
Evet ben de tam bugün onun kanalından video izledim ve söylediğin kitaplardan sipariş vermeye karar verdim teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…