- 23 Şubat 2019
- 337
- 114
- 103
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
Öyle yapacam ama beklemek artık işkence gibi kimyasal gecirmektende korkuyorumDediğiniz belirtiler bende de var, belirtileri göre gebe olabilirsiniz ama bunlar psikolojik de olabiliyor. Pazartesi günü asm’ye gidip kan vermek en mantıklısı.
Çift yumurta ikimizi :) biri kız biri erkektir belki5+2 de keseyi gördük. İki tane kese var. Biri diğerinden çok hafif küçük ama anlamlı bir fark değil dedi doktor.
İki keseyi de aynı anda gördünğz değil mi. Bazen ikinci kese sonradan belli edebiliyormus kendini yani önce tek diyip diğer kontrolde ikiz öğreniyorlarmıs5+2 de keseyi gördük. İki tane kese var. Biri diğerinden çok hafif küçük ama anlamlı bir fark değil dedi doktor.
benim randevumda 15 nisanda canımMerhaba tekrardan.
Beta değerim 27 mart 5.6, 29 mart 38.07, 1 nisan 266.79, 4 nisan 1149,6 şeklinde arttı veee bugün keseyii gördüükkk15inde tekrar kontrole gidicem kalp atışını dinleyeceğiz inşallah
Yaa evet beklemek çok zor cidden. 7 aydır deniyorduk olmamıştı inositol takviyesi kullandım doktor önerisiyle. 1 ay kullandıktan sonra gebe kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsinYa çok sevindim . Benim 13 Mart bekliyorum beklemek çok zor
Amin inşallah bende inositol kullanıyorum. Siz hangi marka kullanıyordunuzYaa evet beklemek çok zor cidden. 7 aydır deniyorduk olmamıştı inositol takviyesi kullandım doktor önerisiyle. 1 ay kullandıktan sonra gebe kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ayy kalbimden geçen öyle ama tabi ki en önemlisi ikisinin de sağlıklı olmasıÇift yumurta ikimizi :) biri kız biri erkektir belki
Combinol vermişti doktorum banaAmin inşallah bende inositol kullanıyorum. Siz hangi marka kullanıyordunuz
Teşekkür ederim o markaya da bir bakacağımCombinol vermişti doktorum bana
Evet ikisini de ilk kontrolümde gördük çok şükür kiİki keseyi de aynı anda gördünğz değil mi. Bazen ikinci kese sonradan belli edebiliyormus kendini yani önce tek diyip diğer kontrolde ikiz öğreniyorlarmıs
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin5+2 de keseyi gördük. İki tane kese var. Biri diğerinden çok hafif küçük ama anlamlı bir fark değil dedi doktor.
Aminn inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinkarından göründü mü kese yoksa vajinal mi bakıldı bende bugün gideceğim 5+4 inşallah görünür
İnşallah çok heyecanlıyımAminn inşallahevet karından göründü keselerimiz. Sizinki de görünür muhtemelen
Bir haftaya kadar kalp atışlarını görebiliriz dedi henüz yoktu benimkindeİnşallah çok heyecanlıyımKalp atışları görüldü mü peki sizin
Yazarım tabii kiBir haftaya kadar kalp atışlarını görebiliriz dedi henüz yoktu benimkindegidince buraya da yazar mısnız
Benimde değerim çok yüksekti doktor ikinci bir kese aradı bulamadı :) belki sonraki kontrolümde görünür mü diye sormuştumEvet ikisini de ilk kontrolümde gördük çok şükür ki
Belki de olabilir dediğiniz gibiBenimde değerim çok yüksekti doktor ikinci bir kese aradı bulamadı :) belki sonraki kontrolümde görünür mü diye sormuştumtüm bebişler hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah teki çifti kızı erkeği yok:)
Benim bat 1 mart erken döllenme oldu 8 mart yumurtlama günümdü. Kese boyutuna göre 5 hafta 4 günlük falan. Haftaya kalp atışı için gidicem ondan sonra tarihi öne çekebiliriz dedi doktorBelki de olabilir dediğiniz gibiallahım hepimizin kucağına sağlıkla aldırsın inşallah kaç haftalık olmuştunuz siz ?
Hemen hemen aynı haftalarımız o zamanBenim bat 1 mart erken döllenme oldu 8 mart yumurtlama günümdü. Kese boyutuna göre 5 hafta 4 günlük falan. Haftaya kalp atışı için gidicem ondan sonra tarihi öne çekebiliriz dedi doktor
Benim hiçbir belirtim yok şu an çok rahat geçiyor :) inşallah böyle devam eder sadece arada karın ağrısı oluyo özellikle bebek oluşurken çok oluyordu şu an geçti bayaHemen hemen aynı haftalarımız o zamanhadi hayırlısı olsun bakalım sizde de belirtiler başladı mı ? Ben 2 gündür mide bulantısından hiçbir yiyemiyorum. Keseyi gördüğümden beri yani. Psikolojik mi acaba diye sorguluyorum kendimi. Ama çok kötü oluyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?