Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Canım kontrol etmeye vaktin oldu mu bilmiyorum ama merak ettim. Doğum öncesi analık izni kapsamında aldığımız raporun işgöremezlik ödeneği hesabına yattı mı ? annabelica

Başıma geleceklerden habersiz sancım olsun diye hevesleniyorum gerçekten başladığında pişman etmez inşallah
Hahaha aynı benim durum. Ara ara da geliyor sıkıntılı şekilde ve diyorum düzenli olsa ne olacak korkmuyor değilim bugün de ekstra vajinada baskı hissetmeye başladım fena vuruyor vallahi

Zaman hiç geçmiyor gibi zaten uykularım da çok bozuldu 2-3 saat uyuyup uyanıyorum sezaryen günü alıp belirsizlikten kurtulasım geliyor valla
Oda kötü sezeryan gününden önce doğururut bu kafayla
Başıma geleceklerden habersiz sancım olsun diye hevesleniyorum gerçekten başladığında pişman etmez inşallah
Ayy aynı şeyi Düşünüyoruz bende öyle çünkü bende ilk defa sancı deneyimim olck ve kafamda deli sorular birde geldiğine pişman olursam sancılardan

Günaydın kızlar , salı günü (36+2) doğum yapacağım böbrek naklim olduğu için daha fazla bekletmek istemedi doktorum biraz heyecanlı birazda korkuyorum inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…