• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Canım çok çok çok teşekkür ederim. Hepsinden bir mix yaparım artık 😍

Hazırlarsam çantayı daha derli toplu mu durur acaba dedim bendee

Bende 2 pijama bi fotoğraf çekilmelik koyarım diye düşündüm. Pijama altında bi leke falan bi kaza olursa o da diye 😇
Bu şekilde ayarladım cnm

Eklentiler

• IMG_9365.webp
    IMG_9365.webp
    173,1 KB · Görüntüleme: 59
Benide ayni sekilde stres tetikliyor. Kendimi strese sokma uzmanı oldugum icinde cok basit yükseliyor artik tansiyon.
Nabzi 160lari görüyor...
Bebinde senin seviyelerde tansiyon. Ben su an 2 ilac kullanıyorum günde. Sifa olsun diyerek
Umarim senin ihtiyacin olmaz 🙏
Bu stres senle ikimizi baya çarpıyor ya 😪neyseki az kaldı sabredicez az daha 🙏inşallah içtiğin ilaçlar etki eder canım 🙏🙏
Benim maksimum 128 i gördü nabız şimdi bişey sorcsm bu tansiyondan kaynaklı normal doğum yapmamızda sorun olur mu ya hani stres yapıyoruz da yükseliyor ya doğum zamanında daha stres olursak falan pek bilgim yok benim sormadımda hiç doktora

Bu stres senle ikimizi baya çarpıyor ya 😪neyseki az kaldı sabredicez az daha 🙏inşallah içtiğin ilaçlar etki eder canım 🙏🙏
Benim maksimum 128 i gördü nabız şimdi bişey sorcsm bu tansiyondan kaynaklı normal doğum yapmamızda sorun olur mu ya hani stres yapıyoruz da yükseliyor ya doğum zamanında daha stres olursak falan pek bilgim yok benim sormadımda hiç doktora
Normal doğuma sıcak bakmıyorlar ben bu sebeple sezeryan olmak durumunda kaldım her sancıda tansiyonum 18 leri görüyordu. En son dil altı ve sakinleştiriciyle doğuma girdim ve doğum sonrasıda tansiyonum 15-20 gün tam düşmedi

Kızlar bu arada daha önce konuştuk mu hatırlamıyorum ama doğum çantanıza 54 cm üstü takım da yedek olarak koyun bence. Ultrasonda tahmin edilenden daha iri gelebiliyor bebekler. Önceki grubumda başına gelmişti bir arkadaşımızın. Bebek 50 falan olur derken 54 doğmuş. Hastane çıkışları kısacık gelmiş bebeğe çok komik durdu demişti 🙈🤣
Işte ben de bebeğin kilosunu bilsem doğumdan önce iyi olacak.32.hafta 1900de bıraktım.bi daha da acil bir durum olmazsa bakmıyorlar ultrasonla.
Vajinal olarak haftada iki sefer servikse bakıyor. Idrar kan devam ediyor ama bebisin kilosunu da öğrenmek istiyorum.
Söylenen kilo ile bebeğin doğduğu zamanki kilosu her zaman tutmuyordur zaten degil mi?

Canım çok çok çok teşekkür ederim. Hepsinden bir mix yaparım artık 😍

Hazırlarsam çantayı daha derli toplu mu durur acaba dedim bendee

Bende 2 pijama bi fotoğraf çekilmelik koyarım diye düşündüm. Pijama altında bi leke falan bi kaza olursa o da diye 😇
Ben birkaç günlük yurt dışı seyahatlerine de sırt çantası ile gidiyorum.tek valize sığdıririm heralde ki sığdırdım.hastanede kalış uzayabilir de işte onu düşününce insan fazla fazla alayım istiyor

Amin canım inşallah bol bol dinlenmeye çalışçam artık 35+4 olduk bugün zaten artık iyice yavaşladım nefesim kesiliyor resmen göğüs kafesimin altına sağ tarafa totişini dayıyor hep orda bir haftadır bazende dönüyor galiba kalcama vuruyor yada kafasımı değiyor anlamıyorum oyle bi sinir ucuma denk getiriyor ki tekmeyi yerimden zıplıyorum çığlık atıyorum resmen hergün bi kere oraya vuruyor bağırmam hoşuna mı gidiyo ne 😂
annesiyle uğraşıyor minnoş😂😍
herşey güzel olacak diye düşün hergün canım güzel şeyler olsun🤩

Son düzenleme:
Sorma canım gerçekten ikimizi baya etkiliyor stresli olmak. Stresten uzak durmakta kolay degil. Napcaz bilmiyorum.. amin canım cok teşekkür ederim 🙏 işe yarar şifa olur umarım ki...
Limonlu su ic canim. Gün icinde de icebilirsin.
Mesela ben tansiyonum yükseldiğinden beri çay da içmiyorum. Zaten kahve hic icmiyordum çayı da bıraktım, etrafimda çay iciliyorken normal çay niyetin demlikten sicak su icine limon sıkıyorum bardagima. Onu iciyorum. Kahvaltida bile oyle yapiyorum🌸
Su an hala elimde mesela.
Dün aksamda 2 tane limon sıkıp ictim evimize gelince yatmadan falan toplam 2 tane icmis oldum. O da fayda sagladi biraz.

Canım cok uygun olmuyor vajinal dogum tansiyonda bildiğim kadarıyla. Yani riskli durum olusuyor biz annelerin hayatı tehlikeye giriyor o nedenle sezeryana geciliyor direkt. Sen bu durumu mutlaka doktorunla konus. Bana zaten sezeryan dedigi icin ben hic düşünmedim bile bu ihtimali.

Kızlar hemşireye ilk giymesi için hangi takımı verceksiniz bir türlü karar vermedim düz beyazlı mı versem diye
Kuzu bizim hastane kendi hastane çıkışını giydiriyor dogumda ama yine de ben bir takım 5lilerden verecegim.
Renk olarakta bence şöyle düşün takimlari ser önüne yavrucugun dogdugunda hangisinin icinde görmek istersin ilk basta buna bak ve sec. Tamamen istedigine göre ilerle 🥰

Kızlar gözüme çarpanlar
se25lin se25lin canım çok geçmiş olsun, her şeyin başı beyin ve düşünce + stres, yapma diyemem biliyorum kolay değil deprem + aksilikler insanı geriyor ister istemez bizimde yaşadığımız oluyor, annemin ameliyatına stres yaptım geçenlerde çarpıntı girdi kalbime, sonra kendimi frenledim bu zamana kadar geldim bundan sonrasıda güzel geçsin diye, çok az kaldı kızlar sabır 😥 babylovee babylovee yaşadıklarınız hiç kolay değil
E erkekbebek Kanka kendini neye şartlarsan öyle olur 😍 doğumun her ikiside güzel bence önemli olan sonrası bebitona kavuşacağın zaman , bu arada hpv kadınların 95% var olan bir şey, eğer vajina ağzında siğil yoksa vajinal doğumda bulaşma olmuyor hiç canını sıkma

Kızlar hemşireye ilk giymesi için hangi takımı verceksiniz bir türlü karar vermedim düz beyazlı mı versem diye
Aşkım ben şu takımı aldım yine pembe almadım 😂😂
Ama hastane kendi takımını giydiriyor ilk sonra bunu giydiririm diye düşünüyorum 😌

Ben birkaç günlük yurt dışı seyahatlerine de sırt çantası ile gidiyorum.tek valize sığdıririm heralde ki sığdırdım.hastanede kalış uzayabilir de işte onu düşününce insan fazla fazla alayım istiyor
Hep şöyle olmak istemişimdir ama 3 gün için eşim ayrı büyük valiz alır ben ayrı büyük 😆😆

Back
X