- 23 Ekim 2024
- 7.072
- 12.212
- 168
- Konu Sahibi annabelica
- #49.101
Senden o performansı bekliyorumAşko emin misin
O ışık var mı sence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden o performansı bekliyorumAşko emin misin
O ışık var mı sence![]()
Benim doktorumda tansiyonla alakalı durumumu hep takip ediyor ama ilaca hiç başlatmayı düşünmedi hep sordum normal doğurma durumum var mı diye evet şuan sorub yok dedi en son perinatoloji doktorunada sordum oda sorun yok gözüküyor demişti aslında bana sezeryanda mantıklı geliyor çünkü tekrar ilerde ameliyat olma durumum varmış kistim var benim hamiş kalmadan önceden ve hiç büyümüyo aynı duruyor doktor normal doğumdan sonra yok olmayadabilir sonrasındada yine ameliyat olma durumun olabilir demişti sezeryan olursanda o zaman alabiliriz demişti bu konuyuda konuşucam aslında oda aradan çıksa çok güzel olur çünkü regl olacağım zaman çok ağrım oluyor ve doğumdann sonra yok olmazsa tekrar ameliyat olacağım gerçeği biraz canımı sıkıyorKesinlikle iyiki var limonlu su.. benimde kurtaricim.
Ay yok valla ben bir kalemde sildim attim çayı kahveyi. Normalde kahve daha cok severim mesela ama hamile oldugumu ogrendigim an bıraktım hepsini
Hadi bakalim bir konusun canim doktorun ne diyecek.
Kesinlikle ben bu yolda şunu öğrendim hicbirsey icin doktorumla şu olsun bu olsun diye diretmeden ilerlemeyi. Çünkü beni o biliyor tıbbi olarak. Ben sadece yorumluyorum o her yönümle görüp karara varıyor. O ne derse o.
Gönlümden 1 aralik geciyor bebegim biraz daha dursun diye ama doktorum 26 Kasım dedi ona da tamam dedik mesela.
Dedigin gibi sağlığımızdan önemli degil. Dogum sadece bebeklerimize kavusmak icin bir yol. Sonunda evlatlarımızı kucagimiza sağlıkla alalım da![]()
Hayırlısı olsun canım hakkında hiç korkma her doğum şeklinin kendine özel kolaylıkları zorlukları varHadi ya ay o zaman sezeryan olma durumum söz konusu yani38 39 da sezeryan yaparız derse 3 haftadan az vakitm var gözüküyor ay ben nerelere gideyim
![]()
Doktorum yine mi sennnn diye kacmasa bariSenden o performansı bekliyorumoğluşunu tek büyütmek istemezsin kardeş geliyor
![]()
canim her sey yolunda gidiyor. ciger gelistirici yaptiklari surede takip ettiler bi kan sekerini. 3.gun daha iyiydi degerler, takip etmediler sonrasinda. ben de bilmiyorum son durumu. dikkat etmiyorum ona acikcasiSenin kontroller nasil giduyor canim soramadim pek kendi derdime düştüm bu aralar yine..
Şeker durumlarin nasil ?
@ugurluceyli sen nasilsin canım bu arada yazdin mi hic gormedim pek takip edemedim burayi
Unutur o zamana kadar olanlarıDoktorum yine mi sennnn diye kacmasa bari
Baskasina guvenemem artik o devir kapandı![]()
Canım tabi tercih senin ama o zaman bence sezeryan daha mantikli gibi. Her ikisini tek seferde atlatmis olursun. Kist icin yine açık ameliyat edeceklerse bence iki ayri sey yaşama.Benim doktorumda tansiyonla alakalı durumumu hep takip ediyor ama ilaca hiç başlatmayı düşünmedi hep sordum normal doğurma durumum var mı diye evet şuan sorub yok dedi en son perinatoloji doktorunada sordum oda sorun yok gözüküyor demişti aslında bana sezeryanda mantıklı geliyor çünkü tekrar ilerde ameliyat olma durumum varmış kistim var benim hamiş kalmadan önceden ve hiç büyümüyo aynı duruyor doktor normal doğumdan sonra yok olmayadabilir sonrasındada yine ameliyat olma durumun olabilir demişti sezeryan olursanda o zaman alabiliriz demişti bu konuyuda konuşucam aslında oda aradan çıksa çok güzel olur çünkü regl olacağım zaman çok ağrım oluyor ve doğumdann sonra yok olmazsa tekrar ameliyat olacağım gerçeği biraz canımı sıkıyor
Bir düşüneyimUnutur o zamana kadar olanlarıyeni sayfadan başlarsınız
Canim sevindim herseyin yolunda olmasina. Dayanir merak etme 2 hafta daha sen hic stres olmacanim her sey yolunda gidiyor. ciger gelistirici yaptiklari surede takip ettiler bi kan sekerini. 3.gun daha iyiydi degerler, takip etmediler sonrasinda. ben de bilmiyorum son durumu. dikkat etmiyorum ona acikcasi
haftada 2 kez gidiyorum doktora rahim agzini olcuyor, sikayetim varsa dinliyor ve ctgye sokuyor.iki hafta daha dayansa yeter dedi dun. sonuclardan memnun
sen de bak biraz dikkat etmek zorunda kaldin hamileliginde ama bu zamana kadar geldin sukur.ay sonuna da tarih onermis bak doktor. gayet iyi
Aşkım belkide gerek kalmayacak, var mı böyle bir ihtimal?Bir düşüneyim
O zaman 10lu haftalarda dikis atilacak bide bana. Bakalim neler olacak![]()
Askom yüksek ihtimalle gerek var.Aşkım belkide gerek kalmayacak, var mı böyle bir ihtimal?
Amin canım inşallah tek arzum ucunda kavuşmak varyaHayırlısı olsun canım hakkında hiç korkma her doğum şeklinin kendine özel kolaylıkları zorlukları varucunda kavuşmak var..
![]()
Canım zaten tüm ameliyatlar gibi sezeryanda da sakinleştirici veriyorlar anlamıyorsun bile bir bakıyorsun doğmuşAmin canım inşallah tek arzum ucunda kavuşmak varyailk doğum olunca insan ister istemez bi heycan panik stres yapıyor eşim benden daha stresli nasıl yönetirim artık doğum sırasında Allah biliyor
Benim ilk bebeğimde doktor tam tahmin etmişti ama bazen tahmin edilenle çok alakasız bir kiloda da doğabiliyormuş. Merak etmekte çok haklısın hepimiz doktora giderken ilk merak ettiğimiz bu oluyorIşte ben de bebeğin kilosunu bilsem doğumdan önce iyi olacak.32.hafta 1900de bıraktım.bi daha da acil bir durum olmazsa bakmıyorlar ultrasonla.
Vajinal olarak haftada iki sefer servikse bakıyor. Idrar kan devam ediyor ama bebisin kilosunu da öğrenmek istiyorum.
Söylenen kilo ile bebeğin doğduğu zamanki kilosu her zaman tutmuyordur zaten degil mi?