• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Benimki 28. haftada baş aşağıydı ama yanlamış :D Bakalım pazartesi normal kontrolüm var pozisyon değilmiş mi görücez :)
Başka bir sebep olur tabi sezaryen olurum ama dönmemesinden gol yiyip de zorunlu sezaryen olmak istemiyorum sanırım :D

Kuzum gözün aydın allah analı babalı büyütsünn. Yaa genel anesteziyi sadece kilodan dolayı mı yaptıllar bende şuan 97 kiloyum da sen kaç kiloydun acaba canım? Bana da öyle mi yaparlar acaba diye merak ettim
Ben 102 falan oldum 😞 ama türkiyede yapabilirler bence epiduralı ya. Koreliler zayıf millet oldukları için alışık olmadıkları vücut tipi oldu benimki hatta bi posta yapıyorlar gibi hissettim ama riske atmak istemediler diye düşünüyorum o yüzden genel yaptılar ama hemen uyandım tabi.

Gözün aydın kuzummm gelmiş miniğin maşallah 🧿😍 Allah sağlıkla büytmeyi nasip etsin canım 😍 toparlanınca detayları bekleriz 😂😘
Yazacağım kesinlikle 🥰 tedirgin olup korkan arkadaşlar varsa hiç ağrısız oluyor diyemiyorum ne yazıkki dayanılabilir yani ben ki acı eşiği çok düşük biriyimdir dayandıysam herkes dayanır. bebişinizi görünce hepsi geçiyor herşeyi unutuyorsunuz hiç korkmayın🥹

Gelecek inşallah canım, sen toparlanmaya çalış lütfen 🙏🏻🌸 Pamuk kuşun da gelecek yanına 😍
İşte burda annenin biraz toparlanmasını bekliyorlar hatta ilk ne zaman emzirebilirim diye sordum hoş ilk andan süt de inmiyor tabi de 3gün sonra veriyorlarmış ilk emzirmek için. Bakalım tecrübe ettikçe paylaşacağım sizlerlede 😘

İşte burda annenin biraz toparlanmasını bekliyorlar hatta ilk ne zaman emzirebilirim diye sordum hoş ilk andan süt de inmiyor tabi de 3gün sonra veriyorlarmış ilk emzirmek için. Bakalım tecrübe ettikçe paylaşacağım sizlerlede 😘

Her yerin metodu farklı oluyor işte, sağlıklı olsunlar da, bakalım ne zaman getirir, tecrübelerini merak ediyoruz canım 🥹🙏🏻

Ben 102 falan oldum 😞 ama türkiyede yapabilirler bence epiduralı ya. Koreliler zayıf millet oldukları için alışık olmadıkları vücut tipi oldu benimki hatta bi posta yapıyorlar gibi hissettim ama riske atmak istemediler diye düşünüyorum o yüzden genel yaptılar ama hemen uyandım tabi.
Hee anladım canım ben Türkiye'de sandıım. Dediğin gibidir o zaman kiloya göre anestezi dozu ayarlanıyor ya. Gözün aydın tekrardaan :dondurma:

B
Bugün emzirme yaptık, kan değerleri düzelmiş dediler. Yarın sabah gidip emzirip eve getiricez inşallah bir aksilik olmazsa. Sizin durum nasıl? Görebiliyor musunuz bebişi?
Biz haftada 2 kere görebiliyoruz sadece hastane kuralları çok katı. Henüz emzirme yapmadık ama değerlerinde düşme var daha temizlenmemiş. Çok sevindim sizin adınıza:)

annabelica annabelica admincim sende elini çabuk tuttun birden doğdu maşallah 😍 gözün aydın sirinm sirinm canım gözün aydın sen 2 cm sonrası bekliyordun değilmi ne güzel bir doğum olmuş çok sevindik ikiside su gibi geçmis valla darısı bize 🫂🥰

Back
X