• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Kızlar bebeğim 00:13te doğdu. İkimiz de iyiyiz detayları yazıcam 😍

Canlar ben doğurdum. Müsait bir zamanda hikayemi de anlatacağım 🙏🏻 yürüyüş yaparken ebe gel bir bakalım dedi 10 cm olmuş kafası gelmiş bile, hemen doktoru çağırdı 3 dk sonra da doğdu oğlum 🍀
3510 gram, 51 cm oldu

Size bakmaya girmiştim, kalbim güm güm okudum ikinizin de yazdıklarını 😍 Sabahı bile beklemedi yavrular annelerini hiç üzmeden geldiler 🧿 Dördünüzün de iyi olmasına çok sevindim kızlar bundan sonra da çok güzel günleriniz olsun, sağlıkla büyütün 🙏

Kızlar bebeğim 00:13te doğdu. İkimiz de iyiyiz detayları yazıcam 😍

Canlar ben doğurdum. Müsait bir zamanda hikayemi de anlatacağım 🙏🏻 yürüyüş yaparken ebe gel bir bakalım dedi 10 cm olmuş kafası gelmiş bile, hemen doktoru çağırdı 3 dk sonra da doğdu oğlum 🍀
3510 gram, 51 cm oldu
Çok şükür canlar çok şükür 🤲

Kızlaarr bende doğurdum 😂😂 epidural anestezi yapacaklardı ama kilom biraz fazla olduğu için zorlandılar sanırım genel anesteziyle yapacağız dedikten saniyeler sonra uyumuşum hatırlamıyorum gerisini😅 şuan ağrım var ama toparlayınca tekrar yazacağım. Bebişim 3800gram doğdu 😅 doğumu bekleyen diğer arkadaslara kolaylıklar diliyorum ağrısız acısız çok güzel olsun doğumlarınız olsun . Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın.

Back
X