- 24 Ekim 2024
- 856
- 829
- 23
- Konu Sahibi annabelica
- #54.861
Ayy bilemedim 40 ları görünce 38 suni sancı için erkenmiş gibi geldi38. Hafta erken hafta sayılmaz ki canım anlayamadım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bilemedim 40 ları görünce 38 suni sancı için erkenmiş gibi geldi38. Hafta erken hafta sayılmaz ki canım anlayamadım![]()
Ayy yapmakla kalmıyor bir de yiyorlar yaramazlarAşkım mesajını yeni gördüm, benim dr 40.haftaya kadar bekleyelim ne yapacağımızı sonra konuşuruz demişti bana eğer gelmezse, yani eğer dr risk var deseydi suni sancıyla gelsin dese itiraz etmezdim, tabi ki sezeryanda buna dahil. Çünkü bekledikçe sanırım kaka yapma ihtimalide oluyor
37-40. Haftalarda doğan bebekler zamanında doğmuş oluyor canım bi de senin özel durumun var kolestazdan dolayı. İlk başta suni deneyip açılma olacak mı diye bakacak heralde olmazsa da sezaryene geçişAyy bilemedim 40 ları görünce 38 suni sancı için erkenmiş gibi geldidoktora hangi yöntemi seçmeliyim bilmiyorum kolestaz korkutuyor diyorum iki yolu da denicez diyor şaştım kaldım stresten erken haftalardaymışım gibi hissettim
![]()
Ay evet su geldiğinde yeşilimsiyle hemen hastaneye gelin bebek kaka yapmıştır dedi ebeAyy yapmakla kalmıyor bir de yiyorlar yaramazlarinşallah en uygun zamanda sağlıkla tamamlarız sona doğru yorucu oluyormuş
![]()
38 asla erken değil hiç öyle düşünme canım, ben 38+0 okeyimAyy bilemedim 40 ları görünce 38 suni sancı için erkenmiş gibi geldidoktora hangi yöntemi seçmeliyim bilmiyorum kolestaz korkutuyor diyorum iki yolu da denicez diyor şaştım kaldım stresten erken haftalardaymışım gibi hissettim
![]()
Normalde 37. Hafta dedi ama son bi safra testi yapalım sonuca göre 38 e uzatabiliriz belki dedik o da pazartesi çıkacak bakalım37-40. Haftalarda doğan bebekler zamanında doğmuş oluyor canım bi de senin özel durumun var kolestazdan dolayı. İlk başta suni deneyip açılma olacak mı diye bakacak heralde olmazsa da sezaryene geçişne zamana gün verdi ? Bizim doğum stresinden doğru düşünemeyiş peki
![]()
Evet maalesef olabiliyor yaramazlık karında başlıyorAy evet su geldiğinde yeşilimsiyle hemen hastaneye gelin bebek kaka yapmıştır dedi ebe![]()
Hadi bakalım inşallah iyi çıkar sonucunNormalde 37. Hafta dedi ama son bi safra testi yapalım sonuca göre 38 e uzatabiliriz belki dedik o da pazartesi çıkacak bakalım2 hafta içinde bi gün belirlicez artık
Benim de 38 den öteye şansım yok38 asla erken değil hiç öyle düşünme canım, ben 38+0 okeyim![]()
Ay evet sağlıklı gelsinler de nasıl geliyorlarsa gelsinlerHadi bakalım inşallah iyi çıkar sonucunbi yandan doğursak da sevsek diyoruz bi yandan işler ciddiye binince ufaktan korku sarıyor
![]()
KobayBenim de 38 den öteye şansım yokama kendiliğinden gelse böyle hastaneye gittiğimde 5 6 cm açılma deseler hemen doğuma girsem 10 dk da bitse harika olurdu
hayallerim buyken doktorum sende iki yolu da deneyebiliriz diyor
![]()
Kobaydeneme yanılma
Aşko senin için ve bebeğin en sağlıklısı hangsi olacaksa o olsun![]()
Canım bazıları diyor kız bebekler daha erken doğar falan valla benim bebek geleceği yok gibi haftaya pazar gününe kadar bekleyiz dedi doktor açıksası çok heyecanlıyım37-40. Haftalarda doğan bebekler zamanında doğmuş oluyor canım bi de senin özel durumun var kolestazdan dolayı. İlk başta suni deneyip açılma olacak mı diye bakacak heralde olmazsa da sezaryene geçişne zamana gün verdi ? Bizim doğum stresinden doğru düşünemeyiş peki
![]()
Ben beklerdim canım. 42 haftaya kadar beklenildiğini duydum. Miad süresi mi ne öyle bir şey oluyor. Riskleri olabilir, ama bir gecede bebek gelebilir belli olmaz. Ben şansımı denerdim. Tabi senin gönlünden geçen önemli, hangi doğum şeklini hayal ediyordun? Hangisine yakın hissediyordun? Suni sancı konusunda pek bilgim yok yanlış şeyler söylemeyeyim. Sadece bekleyip beklememek konusunda düşüncem bu![]()
Aşkım mesajını yeni gördüm, benim dr 40.haftaya kadar bekleyelim ne yapacağımızı sonra konuşuruz demişti bana eğer gelmezse, yani eğer dr risk var deseydi suni sancıyla gelsin dese itiraz etmezdim, tabi ki sezeryanda buna dahil. Çünkü bekledikçe sanırım kaka yapma ihtimalide oluyor
Kanka dr konuşsana doğumu başlatmak için yöntemler var membran sıyırması gibi ne diyecek onaTeşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için42 ye kadar ben de cesaret edemezdim sanırım. Ama en azından 3-4 gün beklenebilir diye düşünüyorum ama elbette bebeğim için az da olsa risk olacaksa istemem. Her dk iyi mi diye düşünmekten rahat duramayabilirim. Vajinale çok hazırladım kendimi bir aydır. Ama korkum da var tabi
Şu iki gün içinde kendiliğinden gelsin çok isterdim.
Ya genel olarak bir problem yok ya o yüzden kafam karıştı. Tansiyon, şeker, su, kilo, kordon vs. Bu kadar yolundayken tam 40 ta alır mıydı sizin doktorlarınız da acaba ? Suniyi ben hiç öngöremiyorum ya nasıl bir şey acaba
Aşağıya yeni yeni inmeye başladı sanırım, kuyruk sokumuna baskı yapıyor, ve kasığıma öyle bir kramp gibi ağrı giriyor ki çığlık atıyorumPtesi değil perşembe falan demiş olsaydı kendi gelirdi bence
![]()
+1Canım bazıları diyor kız bebekler daha erken doğar falan valla benim bebek geleceği yok gibi haftaya pazar gününe kadar bekleyiz dedi doktor açıksası çok heyecanlıyımve çok korku içindeyim
Kanka dr konuşsana doğumu başlatmak için yöntemler var membran sıyırması gibi ne diyecek ona
Yanlış hatırlamıyorsam buradan birine dr uyguladıPazartesi konuşacağız ama ptesi aynı zamanda yatış yapacak, organize etti sabah 8 de gel dedi. Çok aceleye geldi ya bana da kal geldi galiba, detaylı konuşamadan tamam dedim çıktım. Membran sıyırmayı da bugün öğrendim araştıra araştıra. Hiç yapılanı duymamıştım. İyi bi şey mi acaba
Belki de kendi gelecek, üç dört gün bekleyebilirsen bunu doktorunla konuşabilirsin canım. Başka bir mesajında gördüm sanırım, bana kal geldi demişsin. Zaten tam olarak idrak edemediğin veya kafanda soru işaretleri olan bir görüşmeyse tekrar doktorunla konuş derim.Teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için42 ye kadar ben de cesaret edemezdim sanırım. Ama en azından 3-4 gün beklenebilir diye düşünüyorum ama elbette bebeğim için az da olsa risk olacaksa istemem. Her dk iyi mi diye düşünmekten rahat duramayabilirim. Vajinale çok hazırladım kendimi bir aydır. Ama korkum da var tabi
Şu iki gün içinde kendiliğinden gelsin çok isterdim.