• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
38. Hafta erken hafta sayılmaz ki canım anlayamadım 🫣
Ayy bilemedim 40 ları görünce 38 suni sancı için erkenmiş gibi geldi 😂😂 doktora hangi yöntemi seçmeliyim bilmiyorum kolestaz korkutuyor diyorum iki yolu da denicez diyor şaştım kaldım stresten erken haftalardaymışım gibi hissettim 😂😂

Aşkım mesajını yeni gördüm, benim dr 40.haftaya kadar bekleyelim ne yapacağımızı sonra konuşuruz demişti bana eğer gelmezse, yani eğer dr risk var deseydi suni sancıyla gelsin dese itiraz etmezdim, tabi ki sezeryanda buna dahil. Çünkü bekledikçe sanırım kaka yapma ihtimalide oluyor
Ayy yapmakla kalmıyor bir de yiyorlar yaramazlar 😬 inşallah en uygun zamanda sağlıkla tamamlarız sona doğru yorucu oluyormuş 🤔

Ayy bilemedim 40 ları görünce 38 suni sancı için erkenmiş gibi geldi 😂😂 doktora hangi yöntemi seçmeliyim bilmiyorum kolestaz korkutuyor diyorum iki yolu da denicez diyor şaştım kaldım stresten erken haftalardaymışım gibi hissettim 😂😂
37-40. Haftalarda doğan bebekler zamanında doğmuş oluyor canım bi de senin özel durumun var kolestazdan dolayı. İlk başta suni deneyip açılma olacak mı diye bakacak heralde olmazsa da sezaryene geçiş 🫠 ne zamana gün verdi ? Bizim doğum stresinden doğru düşünemeyiş peki 🤣

38 asla erken değil hiç öyle düşünme canım, ben 38+0 okeyim 😂😂

37-40. Haftalarda doğan bebekler zamanında doğmuş oluyor canım bi de senin özel durumun var kolestazdan dolayı. İlk başta suni deneyip açılma olacak mı diye bakacak heralde olmazsa da sezaryene geçiş 🫠 ne zamana gün verdi ? Bizim doğum stresinden doğru düşünemeyiş peki 🤣
Normalde 37. Hafta dedi ama son bi safra testi yapalım sonuca göre 38 e uzatabiliriz belki dedik o da pazartesi çıkacak bakalım 🤔 2 hafta içinde bi gün belirlicez artık

Normalde 37. Hafta dedi ama son bi safra testi yapalım sonuca göre 38 e uzatabiliriz belki dedik o da pazartesi çıkacak bakalım 🤔 2 hafta içinde bi gün belirlicez artık
Hadi bakalım inşallah iyi çıkar sonucun 🤲🏻 bi yandan doğursak da sevsek diyoruz bi yandan işler ciddiye binince ufaktan korku sarıyor 🥲

Benim de 38 den öteye şansım yok 😂😂 ama kendiliğinden gelse böyle hastaneye gittiğimde 5 6 cm açılma deseler hemen doğuma girsem 10 dk da bitse harika olurdu 😂😂 hayallerim buyken doktorum sende iki yolu da deneyebiliriz diyor 😂😂
Kobay 😂😂😂 deneme yanılma 😂
Aşko senin için ve bebeğin en sağlıklısı hangsi olacaksa o olsun😍😍

Canım bazıları diyor kız bebekler daha erken doğar falan valla benim bebek geleceği yok gibi haftaya pazar gününe kadar bekleyiz dedi doktor açıksası çok heyecanlıyım 🫠 ve çok korku içindeyim

Ben beklerdim canım. 42 haftaya kadar beklenildiğini duydum. Miad süresi mi ne öyle bir şey oluyor. Riskleri olabilir, ama bir gecede bebek gelebilir belli olmaz. Ben şansımı denerdim. Tabi senin gönlünden geçen önemli, hangi doğum şeklini hayal ediyordun? Hangisine yakın hissediyordun? Suni sancı konusunda pek bilgim yok yanlış şeyler söylemeyeyim. Sadece bekleyip beklememek konusunda düşüncem bu🥰

Teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için 🥰 42 ye kadar ben de cesaret edemezdim sanırım. Ama en azından 3-4 gün beklenebilir diye düşünüyorum ama elbette bebeğim için az da olsa risk olacaksa istemem. Her dk iyi mi diye düşünmekten rahat duramayabilirim. Vajinale çok hazırladım kendimi bir aydır. Ama korkum da var tabi 😇 Şu iki gün içinde kendiliğinden gelsin çok isterdim.

Aşkım mesajını yeni gördüm, benim dr 40.haftaya kadar bekleyelim ne yapacağımızı sonra konuşuruz demişti bana eğer gelmezse, yani eğer dr risk var deseydi suni sancıyla gelsin dese itiraz etmezdim, tabi ki sezeryanda buna dahil. Çünkü bekledikçe sanırım kaka yapma ihtimalide oluyor

Ya genel olarak bir problem yok ya o yüzden kafam karıştı. Tansiyon, şeker, su, kilo, kordon vs. Bu kadar yolundayken tam 40 ta alır mıydı sizin doktorlarınız da acaba ? Suniyi ben hiç öngöremiyorum ya nasıl bir şey acaba
Aşağıya yeni yeni inmeye başladı sanırım, kuyruk sokumuna baskı yapıyor, ve kasığıma öyle bir kramp gibi ağrı giriyor ki çığlık atıyorum 😅 Ptesi değil perşembe falan demiş olsaydı kendi gelirdi bence 🙂

Teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için 🥰 42 ye kadar ben de cesaret edemezdim sanırım. Ama en azından 3-4 gün beklenebilir diye düşünüyorum ama elbette bebeğim için az da olsa risk olacaksa istemem. Her dk iyi mi diye düşünmekten rahat duramayabilirim. Vajinale çok hazırladım kendimi bir aydır. Ama korkum da var tabi 😇 Şu iki gün içinde kendiliğinden gelsin çok isterdim.

Ya genel olarak bir problem yok ya o yüzden kafam karıştı. Tansiyon, şeker, su, kilo, kordon vs. Bu kadar yolundayken tam 40 ta alır mıydı sizin doktorlarınız da acaba ? Suniyi ben hiç öngöremiyorum ya nasıl bir şey acaba
Aşağıya yeni yeni inmeye başladı sanırım, kuyruk sokumuna baskı yapıyor, ve kasığıma öyle bir kramp gibi ağrı giriyor ki çığlık atıyorum 😅 Ptesi değil perşembe falan demiş olsaydı kendi gelirdi bence 🙂
Kanka dr konuşsana doğumu başlatmak için yöntemler var membran sıyırması gibi ne diyecek ona

Kanka dr konuşsana doğumu başlatmak için yöntemler var membran sıyırması gibi ne diyecek ona

Pazartesi konuşacağız ama ptesi aynı zamanda yatış yapacak, organize etti sabah 8 de gel dedi. Çok aceleye geldi ya bana da kal geldi galiba, detaylı konuşamadan tamam dedim çıktım. Membran sıyırmayı da bugün öğrendim araştıra araştıra. Hiç yapılanı duymamıştım. İyi bi şey mi acaba

Pazartesi konuşacağız ama ptesi aynı zamanda yatış yapacak, organize etti sabah 8 de gel dedi. Çok aceleye geldi ya bana da kal geldi galiba, detaylı konuşamadan tamam dedim çıktım. Membran sıyırmayı da bugün öğrendim araştıra araştıra. Hiç yapılanı duymamıştım. İyi bi şey mi acaba
Yanlış hatırlamıyorsam buradan birine dr uyguladı

Belki de kendi gelecek, üç dört gün bekleyebilirsen bunu doktorunla konuşabilirsin canım. Başka bir mesajında gördüm sanırım, bana kal geldi demişsin. Zaten tam olarak idrak edemediğin veya kafanda soru işaretleri olan bir görüşmeyse tekrar doktorunla konuş derim.
Doktorumuzla rahatça konuşabilmemiz gerekiyor ya benim de konuşmak istediğim konular var mesela, bazen doktorların yönlendirişi bize soracağımız şeyleri unutturuyor ya da söyleyeceğimiz şeyleri. Ama doğum gibi önemli bir kararda açık olmak da çok önemli bence

Back
X