• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Ben bu konuda chatgptye sordum canım etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış tek yöntem meme ucu uyarımı diyor. Ama doktor kontrolünde yapılmalıymış evde kendiniz yapmayın diyor. Sen de hem bir araştır hem de doktoruna sor istersen. Bana doktor squat, yer silme, yürüyüş gibi hareketler önerdi.
Yürüyüşü ve squatı yapıyorum yer de sildim bugün 🥲meme yi hiç duymamıştım İnşanlah Salı gününe kalmaz

Canim banada kizimda ilişki ve temizlik yapmami onerdiler benim esimde cekindi son zamanlar biz aci cekerken sanirim kıyamıyorlar 🙈 perine masaji yapsin bari dusa kabin camlarini sil otur kalk yaptigin icin Tetikliyor bide yer silmek tetikliyor ben halidaki lekeli yerleri ovalamistim 2. Gun de Hali silmemin aksamina nisanim geldi doğum basladi nefes egzersizlerinide stress oldukca yap bebeğinede sanada iyi gelir. Anne kendini ne zmaan hazir hissederse bebek ozman gelir diolar oyuzden temizlik sonrasi gelirmis 🙈
Sırf bunun için temizlik yaptım iki gün vahhh şu halı yer silme hafta sonu bolca yapayım bir teşşekürler kızlar🥲

Kızlar doğumu başlatmak için ne yapabilirim açıklık 2 cm sadece doktor Salı gününe yatış verdi lütfen bişry diyin ya ne yapabilirim suni sancı almak istemiyorum suuuduru68 suuuduru68 canım sen bişey yapmışmıydın
Korunmasız ilişki
Perine masajı ve eğilerek yer silmek canım az zamanın kalmış bunları bi dene. Ben de seninle benzer durumdayım 6 günüm var bemim de

suni çok kötü diyor lar sen hastane gittignde açıklık kaç cm di benim ki iki cm doktor sancı çekmişsin dedi birde bebek kanalda ama riske atamam Salı günü gel doğurtalım dedi tabi o güne kadar evde doğum başlamasa
kuzum benim gece suyum geldiği için hastaneye gittim, gittiğimde daha hala 2cm demişti ebe

Lavinia_98 Lavinia_98 kuzum suni sancıyı yavaş yavaş versinler yane saat gecikce fayda ederse ozaman daha güzel gecer bende öyle yaptılar sonra etkisi birden daha fazla fayda etmeye başlayınca hemen doğuruyorsun ve güzel ıkınırsan nefesini güzel alıp verirsen bebiş hemen geliyor korkma🥰

ve bende o güne kadar bebişin gelir☺️

suni çok kötü diyor lar sen hastane gittignde açıklık kaç cm di benim ki iki cm doktor sancı çekmişsin dedi birde bebek kanalda ama riske atamam Salı günü gel doğurtalım dedi tabi o güne kadar evde doğum başlamasa
Kuzu senin 3. Gebelik değil miydi? Bence kolay olur senin açılman hızlı bir doğum olur, 2. 3. Gebelikleri olan arkadaşlarımızın süreçleri hep hızlı oldu

Kızlar bi de benim gittiğim başka bir doktor da merdiven inmek çıkmak eğilmek kalkmak bunları yap ama bunlar açılmayı sağlamaz demişti. Suyun gelir ama sancı ve açılma olmazsa sonuç yine sezeryan olur demişti

Kızlar bugün benim de kontrolüm vardı, kizimin normalde boyu kilosu 1 hafta önden gidiyordu ama bu kez boyu uzamış ama hiç kilo almamış ama sağlığı yerinde , Dr çarşamba tekrar bakıp duruma göre sezeryan gününü öne çekecek, her an gelebilir artık dedi, kanala da girmiş. Size sormak istediğim soru,bebek anne karnında kilo alsin diye yiyip fayda gördüğünüz bir şey var mi

Kızlar bugün benim de kontrolüm vardı, kizimin normalde boyu kilosu 1 hafta önden gidiyordu ama bu kez boyu uzamış ama hiç kilo almamış ama sağlığı yerinde , Dr çarşamba tekrar bakıp duruma göre sezeryan gününü öne çekecek, her an gelebilir artık dedi, kanala da girmiş. Size sormak istediğim soru,bebek anne karnında kilo alsin diye yiyip fayda gördüğünüz bir şey var mi
Canım bildiğim kadarıyla son haftalarda kilo alımı yavaşlıyor, kaçıncı haftadasın kaç kg şuan bebeğin? Bence endişeleneceğin birşey yok

Canim haftan gayet güzel bence hic korkma artik. Kilo alımı durdugu zaman doktorlar artik icerde bekletmeyi pek anlamli bulmuyorlar benim de gördüğüm bu.
Soruna gelecek olursak aylardır bebegi benim bebegimden tombik olanlara ne yiyorsunuz diye sorup durdum. Hepimiz ayni seyleri yiyor olmamiza ragmen benim bebegim digerlerinden hep zayifti. Ve zayifta dogru.
Doktorum ,ne yersen ye bebegin potansiyeli bellidir farkeden birsey olmaz sadece sen kilo alirsin demisti.
Ama ben muz tahin ikilisinin etkisi oldugunu düşünüyorum ve arti olarak süt tam yagli🥰
Benim bebegimin öyle cok kilosu da yoktu hep kontrollerde.

Kızlar doğum yaptığınızda bacaklarınızdaki ödemler hemen geçti mi yani ne kadar bir sürede geçiyor 😬

Back
X