• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Korkma brlki yerleşmedendir inşallaj da öyledir
Bilmiyorum da içim rahat etmedi. Ben pimpirikliyim bu konuda ikizlerimde de giderdim en son bel ağrımda 6 aylıkken çok abartıyosun gitme artık en ufak şeye dediler o gece giitmedim açılmam olup doğuma alındım bi doktora gidicem sanırım en yakım dolaşım sistemiyle alakalı olabilir sağ aayalta üşümede var çünkü

Bilmiyorum da içim rahat etmedi. Ben pimpirikliyim bu konuda ikizlerimde de giderdim en son bel ağrımda 6 aylıkken çok abartıyosun gitme artık en ufak şeye dediler o gece giitmedim açılmam olup doğuma alındım bi doktora gidicem sanırım en yakım dolaşım sistemiyle alakalı olabilir sağ aayalta üşümede var çünkü
Kuzum benim 8 ya da 9 gündü sol kasığımda Ağrı başladı uzun süre geçmedi sonra kendi kendine geçti sen yine de sor doktoruna ama panik yapma

Kasık ağrılarınız ne zaman başladı yada mide yanmaları? Farklı bir belirti yaşayan var mı belirtileri kaçıncı günden itibaren yaşamaya başladınız? Valla benim daha yeni olduğu için belirti aramamaya calısıyorum ama insan yinede arıyor😂
Midem sorunlu olduğu için mide yanmam hep var benim ama kasık ağrısı 4. Gün şiddetli oldu sonra biraz daha hafifleyerek devam ediyor. Sağ kasıkta sancı hiç bitmedi o gün içinde oluyor ara ara

Ben 2 kez düşük yaptım normal yolla gebe kalıp en son genetige bakıldı kromozom eksikliği vardı ondan sonra 3 kez denedik hep sağlıklı embriyo gelmedi en son 2 tane geldi birini transfer etti hocam çok şükür tuttu 4 yaşında oğlum şimdi diğerini koyduk bakalm pzt test vercez inşallah bnm zamanımda 4 yıl önce pgt embriyo başı 250.dolardi baya maliyetli malesef
Cok sukur olmus darısı basıma ınsallah Allah herkesın yardımcısı olsun

Bu arada arkadaşım 2 kez ted gördü biri tutmadı biri düştü kendiliğinden gebe kaldı o da düştü. Sonra pgt 4 embriyo gönderildi bir tanesi sağlıklı geldi şuan 1 yaşında girmek üzere
Insallah banada nasıp olur saglıklı embrıyo olmadıgı ıcın tutmuyo buyuk ıhtımal bılmıyorım valla kafayı yıcem artık

Kuzum benim 8 ya da 9 gündü sol kasığımda Ağrı başladı uzun süre geçmedi sonra kendi kendine geçti sen yine de sor doktoruna ama panik yapma
Beni korkutan ağrı değil ağrıyan kasığın ayağının buz kesmesi ne kadar kan sulandırıcı kullansakta aslında dolaşımı pıhtı durumunu %100 korumuyor

Back
X