Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
Çok geçmiş olsun canım

Canımmm çok geçmiş olsun şimdi ikiniz de iyisiniz ama değil mi? Allah korumuş ikinizi de.
Aşkım çok teşekkür ederim, çok şükür bebeğim gayet iyi, kendime geldikten sonra kucağıma verdiler hemen 37+5 doğdu, sadece ben zorlandım biraz, Dr çünkü ikinizide kaybedebilirdik dedi, zamanında gitmişiz, bundan sonraki hamileliklerde tekrarlama ihtimali olduğu için hep perinatolog takipli ilerleyecekmişim

Ayy aman Allah korusun gelmiş geçmiş olsun canım. Bol bol koklaşın kızınla şimdi tüm kötü deneyimler bir kokusunu içe çekmekle geçiyor gidiyor. Ben de doğum hikayemi detaylı yazmadım doğurmayan çok kötü etkilenmesinler diye ama unuttum gitti bile

Ahh çok geçmişler olsun.. çok şükür yavrunuza sağ salim kavuşmuşsunuz inşallah sizde hemen toparlarsınız

Ahh canim cok gecmis olsun
gozun aydin cok sukur ki ikinizde iyimissiniz suan
prensesi kokla yerime
gazsız bol sütlü gunleriniz olsun

Kızlar doğum yaptığınızda bacaklarınızdaki ödemler hemen geçti mi yani ne kadar bir sürede geçiyor
Doğumdan çıktıktan sonra ayaklarım yüzüm aşırı şişmişti hamilelikte bu kadar ödem tutmamıştı birkaç günde indi 10. uncu günde tartıldım 76 dan 67 bucuga düşmüştüm

Çok çok geçmiş olsun canım çok şükür ikiniz de atlatmışsınız tekrarı da sonrasında hiç olmasın inşallah sağlıkla büyüsün hep mutlu günlerini gör kendine de çok dikkat et hızla toparlarsın inşallah

Canımm çok geçmiş olsun çok şükür sende bebişinde iyi rabbim evladını size bağışlasın inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömrü olsun kuzucuğun

Doğumdan çıktıktan sonra ayaklarım yüzüm aşırı şişmişti hamilelikte bu kadar ödem tutmamıştı birkaç günde indi 10. uncu günde tartıldım 76 dan 67 bucuga düşmüştüm
Hadi yaa anesteziden mi şişti ki acaba, kısa bir sürede geçsin de başka bişey istemiyorum yaa

Kuzum çok merak ettik seni yaa ama iyi olmanıza sevindim. Kötü şeyler atlatmışsn fakat sonunda ikiniz de sağlıklısınız ya buna da şükür sağlıkla büyüt bebeğini

Kuzum gözün aydın Allahım sağlıklı sihhatli anneli babali büyütmeyi nasip etsin. Zor seyler yasamissin ama kuzunn yaninda şükürler olsun .
Beterinden korumus Allah
Iyi olmaniza sevindim..

Yaaa benim de öyle şuan feci şişler yaa hareket ettirirken canım acıyor resmen en kısa sürede kaybolsun mümkünse

Kız benim eller ayaklar zaten şişlikten iş görmüyorlar bir de anesteziden şişerse naparım iğne batırsınlar da fısss diye söneyim doğuruyorum kısmetse pazartesi günü aşko yaa sorma artık benim de sabrım kalmadı

Kızlar bugün kontrolüm vardı 1 cm açılmam var, doktor biraz zorladım ama dedi belki bu iki günde sancın gelirse normal doğum yaparsın dedi ama bebek kilolu göründüğü için sezeryan için pazartesi günü saat 4 e randevu aldık. Kısmet olursa pazartesi oğluma kavuşcam çok heyecanlıyım

Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini

Yaaa kimse kalmadı bir ben kaldım sanki burda benimde Salı günü son ama eğer iki gün içinde doğmasa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…