- 10 Haziran 2024
- 3.132
- 5.358
- 78
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #55.741
canım niye uyuyamıyorsun seninde uykuya güce ihtiyacın var bebiş emziyorsun hem lohusasın hasta olma kendine dikkat etDoğum yapanlar durumlariniz nasıl? Ben asla yetistiremiyorum bir şey.dun geceden 0 uykuyla duruyorum.diger günler de 2-3 saat anca uyuyorumdur. Biraz sarılık gibi ve ufak da zaten. 2 gündür kakasını da yapmadı diye 2 saatte bir uyandırıp besliyoruz.bebis siseyi bitirene kadar 1 saat geçiyor resmen.hem emzirmeye çalışıyorum hem de 2 saatte bir sagiyorum. Uykusuzluğa falan dayaniyorum Allah'tan ama hep bir şey eksik kalıyor.ins kısa sürede toparlanır
Geçmiş olsun canım benimKızlar hepinize selam, buralarA pek bakamadım kusura bakmayın merakta bıraktım
Pazar günü acil sezeryanla doğum yaptım, yeni yeni kendime gelebildim.
Biliyorsunuz aktiftim, cumartesi günü akşam kasıklarımda ufak ufak sancılar vardı pek dikkate alınmayacak, pazar günüde aynı şekilde devam etti, pazar günü gündüz hastaneye gittim ne olur ne olmaz nst bağladılar sancım yoktu eve yolladılar, akşam saat 20:44 gibi karnıma bıçak saplanmış gibi ağrı girdi, gaz sandım bekledim geçmedi, ılık duş aldım ve bekledikçe şiddetti arttı doğrulamadım, hemen tekrar hastaneye gittik nst bağlandım sancı 5 çıkıyor ama ben en son sedyede titreme krizi geçiriyordum. Hemen usg baktılar plasenta dekolmani olmuş yanı duvardan ayrılmış iç kanamam başlamış. Kendi dr 10 dk içinde geldi hemen organize olup sezeryana aldılar, kızım sağlıkla dünyaya geldi çok şükür, ben kan kaybım çok olduğu için, 4 güne yakın kaldım hastanede o yüzden buralara pek bakamadım. Çok şükür ki Allah bebeğimizi sağlıklı bize bağışladı, şimdi yavaş yavaş toparlanmaya başlıyoruz
Bebek kaç kilo görünüyor canım? Pazartesi tam kaç haftalık oluyorKızlar bugün kontrolüm vardı 1 cm açılmam var, doktor biraz zorladım ama dedi belki bu iki günde sancın gelirse normal doğum yaparsın dedi ama bebek kilolu göründüğü için sezeryan için pazartesi günü saat 4 e randevu aldık. Kısmet olursa pazartesi oğluma kavuşcam çok heyecanlıyım
Ben de varım dahaYaaa kimse kalmadı bir ben kaldım sanki burdabenimde Salı günü son ama eğer iki gün içinde doğmasa tabi
Dakika tuttun muHala regl gibi sancılarım devam ediyor dalga dalga şiddeti artmadı hiç
sepideemm geçmiş olsun çok şükür iyisiniz çok sevindim iyi olmanıza inşallah yaşadığınız tüm süreç tüm sıkıntılarınız toz olur uçarKızlar hepinize selam, buralarA pek bakamadım kusura bakmayın merakta bıraktım
Pazar günü acil sezeryanla doğum yaptım, yeni yeni kendime gelebildim.
Biliyorsunuz aktiftim, cumartesi günü akşam kasıklarımda ufak ufak sancılar vardı pek dikkate alınmayacak, pazar günüde aynı şekilde devam etti, pazar günü gündüz hastaneye gittim ne olur ne olmaz nst bağladılar sancım yoktu eve yolladılar, akşam saat 20:44 gibi karnıma bıçak saplanmış gibi ağrı girdi, gaz sandım bekledim geçmedi, ılık duş aldım ve bekledikçe şiddetti arttı doğrulamadım, hemen tekrar hastaneye gittik nst bağlandım sancı 5 çıkıyor ama ben en son sedyede titreme krizi geçiriyordum. Hemen usg baktılar plasenta dekolmani olmuş yanı duvardan ayrılmış iç kanamam başlamış. Kendi dr 10 dk içinde geldi hemen organize olup sezeryana aldılar, kızım sağlıkla dünyaya geldi çok şükür, ben kan kaybım çok olduğu için, 4 güne yakın kaldım hastanede o yüzden buralara pek bakamadım. Çok şükür ki Allah bebeğimizi sağlıklı bize bağışladı, şimdi yavaş yavaş toparlanmaya başlıyoruz
Sen ne zaman doğuruyorsun kuzum pek yazmıyorsunBende kızlar gibi çok merak ettim hep aklımdaydın çok zor şeyler yaşamışsın çok şükür ki kavuşmuşsunuzbundan sonra inşallah kötü birşey yaşamazsınız
Kız yokk ben de burdayımYaaa kimse kalmadı bir ben kaldım sanki burdabenimde Salı günü son ama eğer iki gün içinde doğmasa tabi
Allah anali babali uzun omurler nasip etsinCanım şimdi mesajını gördüm benim bebişim 35. Haftada 2.500 gram civarında doğdu aldım geldim çok şükür, ama doğumdan bir hafta önce ciğer geliştirici vurulmuştum mecburen
Hahahaha hayırlı olsunn yine 1 ay geçirdin arkadaşım bu da bi rekor gibi düşünKızlar ilk lohusalığımı an itibariyle yapmış oldum ve kendimi de tebrik ettim
Kv kendi arkadaşlarını bebek görmeye davet etmiş bana da gelmek istiyorlar dedi. Dedim tabi buyursunlar gelsinler ama akşam saat 7den sonra. Ben de çok geç erken gelsinler dedim nitekim geç geldiler beni dinleyen kimneyse 2 kadın 2 erkek geldiler hem kadınlar hem erkekler bana annelik öğretmeye kalktılar.
kadın diyor ki evin sıcak olduğuna aldanma sıkı giydir çocuğu ben kundak yapıyordum öyle büyüttüm çocuklarımı yastık kullan neden kullanmıyosun vs vs. Ben biliyorum gerekeni siz merak etmeyin dedim susturdum
Sonra diğer kadın biberonun markası mı olurmuş bunlar hep tuzakmış ne gerek varmış o çocuklarını bakkaldan aldığı biberonla emzikle büyütmüş. Ne güzel siz öyle büyütmüşsünüz ben de böyle büyütücem dedim.
Sonra erkeklerden biri de ben olsam sese alıştırırım getir de burda uyusun dedi
Siz öyle yaparsınız ben sese alıştırmıyorum dedim.
Ohh içimin yağları eridi bi daha da gelmezler evime
Bu açıdan düşünmemiştim ama bunlar kadar ayarsızı da gelmemiştiHahahaha hayırlı olsunn yine 1 ay geçirdin arkadaşım bu da bi rekor gibi düşün
Sen ben birdeBen de varım dahasalı günü doluyor dediğin 40+0 mı oluyor canım
Tutıyorum bazen beş dakikada bir bazende duruyor bir saat olmuyor dünden beri regl gibi sancım var hatta bir saat önce nişan geldiDakika tuttun mu
Yok yok var daha canım kapatmadık daha burayı doğurmayan çok dahaannabelica cnm dogurmssn hayrli olsun rabbim anali babali saglikli uzun omurler nasip etsin
Buraya girmeyeli cogu dogum yapmis sanirim en son ben doguracam
Evet bende öyleKız yokk ben de burdayımerken gelcek derken hepinizin doğumunu görme noktasına doğru gidiyorum heralde
Ahahah helal olsun kız ben söyleyebilir miydim bilmiyorum ama söylemek lazım herkes kendi çocuğuna baksınKızlar ilk lohusalığımı an itibariyle yapmış oldum ve kendimi de tebrik ettim
Kv kendi arkadaşlarını bebek görmeye davet etmiş bana da gelmek istiyorlar dedi. Dedim tabi buyursunlar gelsinler ama akşam saat 7den sonra. Ben de çok geç erken gelsinler dedim nitekim geç geldiler beni dinleyen kimneyse 2 kadın 2 erkek geldiler hem kadınlar hem erkekler bana annelik öğretmeye kalktılar.
kadın diyor ki evin sıcak olduğuna aldanma sıkı giydir çocuğu ben kundak yapıyordum öyle büyüttüm çocuklarımı yastık kullan neden kullanmıyosun vs vs. Ben biliyorum gerekeni siz merak etmeyin dedim susturdum
Sonra diğer kadın biberonun markası mı olurmuş bunlar hep tuzakmış ne gerek varmış o çocuklarını bakkaldan aldığı biberonla emzikle büyütmüş. Ne güzel siz öyle büyütmüşsünüz ben de böyle büyütücem dedim.
Sonra erkeklerden biri de ben olsam sese alıştırırım getir de burda uyusun dedi
Siz öyle yaparsınız ben sese alıştırmıyorum dedim.
Ohh içimin yağları eridi bi daha da gelmezler evime
Ay bende bendeKız yokk ben de burdayımerken gelcek derken hepinizin doğumunu görme noktasına doğru gidiyorum heralde
Başıma gelene kadar ayy yok ben söyleyemem yeaa diyordum da söyleniyormuş kuzum onlar kendilerinde hak görüyorlarsa söylemek de biz anaların hakkıAhahah helal olsun kız ben söyleyebilir miydim bilmiyorum ama söylemek lazım herkes kendi çocuğuna baksın
Ay bende bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?