• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
Doğum yapanlar durumlariniz nasıl? Ben asla yetistiremiyorum bir şey.dun geceden 0 uykuyla duruyorum.diger günler de 2-3 saat anca uyuyorumdur. Biraz sarılık gibi ve ufak da zaten. 2 gündür kakasını da yapmadı diye 2 saatte bir uyandırıp besliyoruz.bebis siseyi bitirene kadar 1 saat geçiyor resmen.hem emzirmeye çalışıyorum hem de 2 saatte bir sagiyorum. Uykusuzluğa falan dayaniyorum Allah'tan ama hep bir şey eksik kalıyor.ins kısa sürede toparlanır
canım niye uyuyamıyorsun seninde uykuya güce ihtiyacın var bebiş emziyorsun hem lohusasın hasta olma kendine dikkat et😕

ben hem bebiş + 2 yaşında oğlumla bütün gün ayakta geciyor anca yetişiyor herşey ama uyuyabiliyorum çok şükür kuzum sende yardım destek al eşinden🤍

Kızlar hepinize selam, buralarA pek bakamadım kusura bakmayın merakta bıraktım
Pazar günü acil sezeryanla doğum yaptım, yeni yeni kendime gelebildim.
Biliyorsunuz aktiftim, cumartesi günü akşam kasıklarımda ufak ufak sancılar vardı pek dikkate alınmayacak, pazar günüde aynı şekilde devam etti, pazar günü gündüz hastaneye gittim ne olur ne olmaz nst bağladılar sancım yoktu eve yolladılar, akşam saat 20:44 gibi karnıma bıçak saplanmış gibi ağrı girdi, gaz sandım bekledim geçmedi, ılık duş aldım ve bekledikçe şiddetti arttı doğrulamadım, hemen tekrar hastaneye gittik nst bağlandım sancı 5 çıkıyor ama ben en son sedyede titreme krizi geçiriyordum. Hemen usg baktılar plasenta dekolmani olmuş yanı duvardan ayrılmış iç kanamam başlamış. Kendi dr 10 dk içinde geldi hemen organize olup sezeryana aldılar, kızım sağlıkla dünyaya geldi çok şükür, ben kan kaybım çok olduğu için, 4 güne yakın kaldım hastanede o yüzden buralara pek bakamadım. Çok şükür ki Allah bebeğimizi sağlıklı bize bağışladı, şimdi yavaş yavaş toparlanmaya başlıyoruz
Geçmiş olsun canım benim ❤️ iyi olmanıza çok sevindim. Allah korumuş da hemen fark edip hastaneye gitmişsiniz bundan sonrası inşallah kolaylıkla geçer🌸 hayırlı olsun bebeğin

Kızlar bugün kontrolüm vardı 1 cm açılmam var, doktor biraz zorladım ama dedi belki bu iki günde sancın gelirse normal doğum yaparsın dedi ama bebek kilolu göründüğü için sezeryan için pazartesi günü saat 4 e randevu aldık. Kısmet olursa pazartesi oğluma kavuşcam çok heyecanlıyım 😍🤗🩵
Bebek kaç kilo görünüyor canım? Pazartesi tam kaç haftalık oluyor

Kızlar hepinize selam, buralarA pek bakamadım kusura bakmayın merakta bıraktım
Pazar günü acil sezeryanla doğum yaptım, yeni yeni kendime gelebildim.
Biliyorsunuz aktiftim, cumartesi günü akşam kasıklarımda ufak ufak sancılar vardı pek dikkate alınmayacak, pazar günüde aynı şekilde devam etti, pazar günü gündüz hastaneye gittim ne olur ne olmaz nst bağladılar sancım yoktu eve yolladılar, akşam saat 20:44 gibi karnıma bıçak saplanmış gibi ağrı girdi, gaz sandım bekledim geçmedi, ılık duş aldım ve bekledikçe şiddetti arttı doğrulamadım, hemen tekrar hastaneye gittik nst bağlandım sancı 5 çıkıyor ama ben en son sedyede titreme krizi geçiriyordum. Hemen usg baktılar plasenta dekolmani olmuş yanı duvardan ayrılmış iç kanamam başlamış. Kendi dr 10 dk içinde geldi hemen organize olup sezeryana aldılar, kızım sağlıkla dünyaya geldi çok şükür, ben kan kaybım çok olduğu için, 4 güne yakın kaldım hastanede o yüzden buralara pek bakamadım. Çok şükür ki Allah bebeğimizi sağlıklı bize bağışladı, şimdi yavaş yavaş toparlanmaya başlıyoruz
sepideemm geçmiş olsun çok şükür iyisiniz çok sevindim iyi olmanıza inşallah yaşadığınız tüm süreç tüm sıkıntılarınız toz olur uçar 💕 allah bebişinin hep sağlığını mutluluğunu göstersin inşallah 💕

Son düzenleme:
Kızlar ilk lohusalığımı an itibariyle yapmış oldum ve kendimi de tebrik ettim
Kv kendi arkadaşlarını bebek görmeye davet etmiş bana da gelmek istiyorlar dedi. Dedim tabi buyursunlar gelsinler ama akşam saat 7den sonra. Ben de çok geç erken gelsinler dedim nitekim geç geldiler beni dinleyen kim😅neyse 2 kadın 2 erkek geldiler hem kadınlar hem erkekler bana annelik öğretmeye kalktılar.
kadın diyor ki evin sıcak olduğuna aldanma sıkı giydir çocuğu ben kundak yapıyordum öyle büyüttüm çocuklarımı yastık kullan neden kullanmıyosun vs vs. Ben biliyorum gerekeni siz merak etmeyin dedim susturdum
Sonra diğer kadın biberonun markası mı olurmuş bunlar hep tuzakmış ne gerek varmış o çocuklarını bakkaldan aldığı biberonla emzikle büyütmüş. Ne güzel siz öyle büyütmüşsünüz ben de böyle büyütücem dedim.
Sonra erkeklerden biri de ben olsam sese alıştırırım getir de burda uyusun dedi
Siz öyle yaparsınız ben sese alıştırmıyorum dedim.
Ohh içimin yağları eridi bi daha da gelmezler evime😅😅😅

Kv kendi arkadaşlarını bebek görmeye davet etmiş bana da gelmek istiyorlar dedi. Dedim tabi buyursunlar gelsinler ama akşam saat 7den sonra. Ben de çok geç erken gelsinler dedim nitekim geç geldiler beni dinleyen kim😅neyse 2 kadın 2 erkek geldiler hem kadınlar hem erkekler bana annelik öğretmeye kalktılar.
kadın diyor ki evin sıcak olduğuna aldanma sıkı giydir çocuğu ben kundak yapıyordum öyle büyüttüm çocuklarımı yastık kullan neden kullanmıyosun vs vs. Ben biliyorum gerekeni siz merak etmeyin dedim susturdum
Sonra diğer kadın biberonun markası mı olurmuş bunlar hep tuzakmış ne gerek varmış o çocuklarını bakkaldan aldığı biberonla emzikle büyütmüş. Ne güzel siz öyle büyütmüşsünüz ben de böyle büyütücem dedim.
Hahahaha hayırlı olsunn yine 1 ay geçirdin arkadaşım bu da bi rekor gibi düşün 😂

Ahahah helal olsun kız ben söyleyebilir miydim bilmiyorum ama söylemek lazım herkes kendi çocuğuna baksın 😌
Kız yokk ben de burdayım 😂 erken gelcek derken hepinizin doğumunu görme noktasına doğru gidiyorum heralde 😂😂
Ay bende bende 🤣

Ahahah helal olsun kız ben söyleyebilir miydim bilmiyorum ama söylemek lazım herkes kendi çocuğuna baksın 😌

Ay bende bende 🤣
Başıma gelene kadar ayy yok ben söyleyemem yeaa diyordum da söyleniyormuş kuzum onlar kendilerinde hak görüyorlarsa söylemek de biz anaların hakkı💪🏻

Back
X