• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    222
Kesinlikle ya zaten 40ı çıkmamış bebeği görmeye gelinmesine de çok karşıyım ne işleri var sırf yemeye içmeye geliyorlar
Aynen öyle. Ben yeme içme hazırlamıyorum zaten kayınvalideme demiştim ben onlara yiyecek hazırlayamam doğum yapan hizmet edilmesi gereken benim diye. O evinde hazırlayıp bana getiriyor☺️ korktu mu haklı mı buldu bilmiyorum😅

Kızlar hepinize selam, buralarA pek bakamadım kusura bakmayın merakta bıraktım
Pazar günü acil sezeryanla doğum yaptım, yeni yeni kendime gelebildim.
Biliyorsunuz aktiftim, cumartesi günü akşam kasıklarımda ufak ufak sancılar vardı pek dikkate alınmayacak, pazar günüde aynı şekilde devam etti, pazar günü gündüz hastaneye gittim ne olur ne olmaz nst bağladılar sancım yoktu eve yolladılar, akşam saat 20:44 gibi karnıma bıçak saplanmış gibi ağrı girdi, gaz sandım bekledim geçmedi, ılık duş aldım ve bekledikçe şiddetti arttı doğrulamadım, hemen tekrar hastaneye gittik nst bağlandım sancı 5 çıkıyor ama ben en son sedyede titreme krizi geçiriyordum. Hemen usg baktılar plasenta dekolmani olmuş yanı duvardan ayrılmış iç kanamam başlamış. Kendi dr 10 dk içinde geldi hemen organize olup sezeryana aldılar, kızım sağlıkla dünyaya geldi çok şükür, ben kan kaybım çok olduğu için, 4 güne yakın kaldım hastanede o yüzden buralara pek bakamadım. Çok şükür ki Allah bebeğimizi sağlıklı bize bağışladı, şimdi yavaş yavaş toparlanmaya başlıyoruz

Canım çok geçmiş olsun🙏🏻 Şükür ki iyisiniz ikinizde 🙏🏻🌸 Allah beterinden korusun 🙏🏻, sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻

Kızlar bugün kontrolüm vardı 1 cm açılmam var, doktor biraz zorladım ama dedi belki bu iki günde sancın gelirse normal doğum yaparsın dedi ama bebek kilolu göründüğü için sezeryan için pazartesi günü saat 4 e randevu aldık. Kısmet olursa pazartesi oğluma kavuşcam çok heyecanlıyım 😍🤗🩵

Sağlıkla gelsin canım 🙏🏻 Hangisi hayırlıysa o şekilde kavuşursunuz inşallah 😍🥹

Kızlar merhaba, bende doğum yapalı 11 gün oldu mesajları anca okuyabildim. Grubun çoğu doğum yapmış bütün doğum yapan anneleri tebrik ediyorum Allahım analı babalı uzun sağlıklı ömürler versin inşallah🙏🏻 buraya yazmıştım 2 aralık salı günü 12.06 da kızım dünyaya geldi ultrasonda hep 2 hafta gelişim geriliği vardı 2380 gr 46 cm çok şükür sağlıklı bir şekilde doğdu 1 gece hastanede kalıp ertesi gün evimize geldik en büyük endişelerimden birisi bebeğimin küvez ihtiyacı olup olmayacağıydı çok şükür ki olmadı sağlıkla yanıma geldi 🥹 bu annelik çok duygusal birşeymiş her geçen gün ilk günki halini özlüyorum çok çabuk büyüyorlar aşırı duygusallık yarattı bu annelik bende

Kızlar merhaba, bende doğum yapalı 11 gün oldu mesajları anca okuyabildim. Grubun çoğu doğum yapmış bütün doğum yapan anneleri tebrik ediyorum Allahım analı babalı uzun sağlıklı ömürler versin inşallah🙏🏻 buraya yazmıştım 2 aralık salı günü 12.06 da kızım dünyaya geldi ultrasonda hep 2 hafta gelişim geriliği vardı 2380 gr 46 cm çok şükür sağlıklı bir şekilde doğdu 1 gece hastanede kalıp ertesi gün evimize geldik en büyük endişelerimden birisi bebeğimin küvez ihtiyacı olup olmayacağıydı çok şükür ki olmadı sağlıkla yanıma geldi 🥹 bu annelik çok duygusal birşeymiş her geçen gün ilk günki halini özlüyorum çok çabuk büyüyorlar aşırı duygusallık yarattı bu annelik bende

Canım gözün aydın🥰 Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini 🥹🙌🏻 Ben daha doğurmadan çok duygusalım ki 🥲 senin öylr olması çok normal

Canım gözün aydın🥰 Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini 🥹🙌🏻 Ben daha doğurmadan çok duygusalım ki 🥲 senin öylr olması çok normal
Teşekkür ederim canım 💕Ya evet doğumu yapacağım gün de aynı şekilde çok duygusaldım sanki hep içimde kalıcak gibiydi şimdi bazen çok üzülüyorum gaz sancısı oluyor ağlıyor acıkıyor ağlıyor diyorum canım kızım benim karnımda hiç böyle dertlerin yoktu senin için çok zor ama alışman lazım diyorum hiç bu kadar duygu yoğunluğu yaşayacağımı düşünmemiştim🥹🥹

Teşekkür ederim canım 💕Ya evet doğumu yapacağım gün de aynı şekilde çok duygusaldım sanki hep içimde kalıcak gibiydi şimdi bazen çok üzülüyorum gaz sancısı oluyor ağlıyor acıkıyor ağlıyor diyorum canım kızım benim karnımda hiç böyle dertlerin yoktu senin için çok zor ama alışman lazım diyorum hiç bu kadar duygu yoğunluğu yaşayacağımı düşünmemiştim🥹🥹

Ya ben henüz doğurmadım, sürekli ağlıyorum, demek ki doğunca daha farklı olacak, az kaldı benim de aynı bedende olan yolculuğumuz sonlanacak 🥺 çok duygulanıyorum 🥲Zamanla geçecek ama canım, herkeste oluyor o düşünceler, kendini suçlama nihayetinde sen elinden gelen her şeyi yapıyorsun onun için

Başıma gelene kadar ayy yok ben söyleyemem yeaa diyordum da söyleniyormuş kuzum onlar kendilerinde hak görüyorlarsa söylemek de biz anaların hakkı💪🏻
Ben de söyleyemem diye düşünüyorum ama çok da sinir oldum belki lohusa ayağına söyleyebilirim en iyisini yapmışsın, onlar gittikten sonra da kv bi kalaylasaydın 😂

Ayy anneliğin her hali duygusal sanırım yaaa benim de özellikle son zamnlarda başladı ağlamalarım 😢 Allah hepimizi mutluluktan ağlatsın sadece 🤗 sağlıkla büyüt bebeğini canım maşallah. Zaman gerçekten çok çabuk geçiyor. Kalp atışlarını duymayı beklediğimiz günler dün gibi 🤷‍♀️🤗🤲🏻♥️

Kızlar ilk lohusalığımı an itibariyle yapmış oldum ve kendimi de tebrik ettim
Kv kendi arkadaşlarını bebek görmeye davet etmiş bana da gelmek istiyorlar dedi. Dedim tabi buyursunlar gelsinler ama akşam saat 7den sonra. Ben de çok geç erken gelsinler dedim nitekim geç geldiler beni dinleyen kim😅neyse 2 kadın 2 erkek geldiler hem kadınlar hem erkekler bana annelik öğretmeye kalktılar.
kadın diyor ki evin sıcak olduğuna aldanma sıkı giydir çocuğu ben kundak yapıyordum öyle büyüttüm çocuklarımı yastık kullan neden kullanmıyosun vs vs. Ben biliyorum gerekeni siz merak etmeyin dedim susturdum
Sonra diğer kadın biberonun markası mı olurmuş bunlar hep tuzakmış ne gerek varmış o çocuklarını bakkaldan aldığı biberonla emzikle büyütmüş. Ne güzel siz öyle büyütmüşsünüz ben de böyle büyütücem dedim.
Sonra erkeklerden biri de ben olsam sese alıştırırım getir de burda uyusun dedi
Siz öyle yaparsınız ben sese alıştırmıyorum dedim.
Ohh içimin yağları eridi bi daha da gelmezler evime😅😅😅
anaa kız ben rahatladım okuyunca🤣

Allah analı babalı büyütsün canım😍

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻🌸

Kızlar doğum belirtileri olmadan sırf bebeğin haftası doldu diye suni denenmeli mi sizce ? Açıkçası hem doğum sancısı çekip sonra sezaryen olmak istemiyorum 🫠 çok yorucu olur gibi geliyor. Baktım hiç doğacak gibi değil direkt 40+0 a sezaryen günü mü alsam kafam çok karışık doktora sordum ne kadar bekletiyorsunuz diye bebek iyiyse bekletiriz gibi genel bi cevap verdi

Back
X