• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Anne için bi noktada iyi gibi toparlanmayı düşününce sonuçta ilk gün sadece yatarak geçirdim ki böyle de zorlandım ama daha bebeği kucağıma alamamak da koymadı değil ne koklayabildim ne sarılabildim dokunamadım daha fotoğraflarına bakmakla yetiniyorum şuan. Bugünü atlatırsam yarın inşallah kucağıma alabileceğim 🥹
O kadar haklısın ki 😔 bitmiş bile canım, yarın inşallah kucağına al da hiç ayırmasın Allah sizi 😘😍🤲🏻

:KK68: Günaydın Güzel Annelerr
bugun kızımı gormeye gidicem son ultrason😊
dün tansiyonum cok yukseliyordu yine
gozume vuruyor sag gozum hep bulanik igne batiyor gibi oluyor bas agrısıda cabası
37+0 olduk cok sukur kafam rahat artık dogum pazartesi ama bugun yarın olsa bile olur artık
dogum yapanlari okuyunca kızıma hemen kavusmak istiyorum
3.sezeryanım olucak ilk sezeryan sıkıntılıydı onu es geciyorum
sezeryan olanlara sorum var
anesteziden sonra dogum sırasında çekistirmeleri dokunmaları hissettiniz mi
agrı kesinlikle hissedilmiyor onu biliyorum ama o dokunma hissiyatı beni geriyor nedense cogu insan hic hissetmiyormus ben cok odaklanıyorum heralde
şuan tek dusundugum kısım orası🙃
Kuzu hayırlısıyla gelsin miniğin 😍 önceki sezeryanları spinal mi yapmışlardı, nasıldı sence

Kuzu hayırlısıyla gelsin miniğin 😍 önceki sezeryanları spinal mi yapmışlardı, nasıldı sence
ilk sezeryan spinal+genel anestezi
2.sezeryan sadece spinal olmustu
3.sezeryanda spinal olucak insallah
zaten bebek 3 dk cikiyor anesteziden sonra
ben hissetmeye takıldm sadece
sagol bu arada canim hepimizin ki saglikla hayırlısıyla gelsin insallahh🥰🥰 hepimizi doguralim da gaz süt ayni seyleri konusalm

gozume vuruyor sag gozum hep bulanik igne batiyor gibi oluyor bas agrısıda cabası
37+0 olduk cok sukur kafam rahat artık dogum pazartesi ama bugun yarın olsa bile olur artık
agrı kesinlikle hissedilmiyor onu biliyorum ama o dokunma hissiyatı beni geriyor nedense cogu insan hic hissetmiyormus ben cok odaklanıyorum heralde
Sağlıkla al kucağına, riskli dönemleri geçtin şükür 🙏 ben ilk sezaryende hissetmemiştim diye hatırlıyorum ama bunda hissettim bayağı, hatta sedye falan oynuyordu bastırınca. Ama asla korkmadım, aynı hastanede aynı doktorla ameliyat oldu ama ikisi niye birbirinden farklı olduğu anlamadım ben de.

Sağlıkla al kucağına, riskli dönemleri geçtin şükür 🙏 ben ilk sezaryende hissetmemiştim diye hatırlıyorum ama bunda hissettim bayağı, hatta sedye falan oynuyordu bastırınca. Ama asla korkmadım, aynı hastanede aynı doktorla ameliyat oldu ama ikisi niye birbirinden farklı olduğu anlamadım ben de.
sagol canım🙏🏻
acı hissedilmiyor zaten ama o hissiyati yasamak istemiyorum heralde 2 3 gundur bu var sadece aklımda takıldm oraya insallah hemen girer cıkarım😅
en kotu uyutun beni derim🤣 kızımı gordukten sonra
keske esimi iceri alsalrdi ya cok istiyodum yanimda olsun diye ama hastanenin ameliyathane bolumu cok buyukmus butun bolumler yan yana ameliyatta oluyor sadece kadin dogum bolumu ayri degil o yuzden alamiyoruz dediler

Ben hiç hissetmedim canım inşallah bunda da hissetmem diye dua ediyorum🌸

sagol canım🙏🏻
acı hissedilmiyor zaten ama o hissiyati yasamak istemiyorum heralde 2 3 gundur bu var sadece aklımda takıldm oraya insallah hemen girer cıkarım😅
en kotu uyutun beni derim🤣 kızımı gordukten sonra
keske esimi iceri alsalrdi ya cok istiyodum yanimda olsun diye ama hastanenin ameliyathane bolumu cok buyukmus butun bolumler yan yana ameliyatta oluyor sadece kadin dogum bolumu ayri degil o yuzden alamiyoruz dediler
Benim hastane de almıyor canım, ilkinde de istemiştik ama eşim giremedi. Dediğin gibi ameliyathane baya ayrı bir dünya. Su gibi geçsin inş, belki de hiç hissetmezsin. Hissedip rahatsız olursan da sakinleştirici veriyorlar. Korkma hiç.

ilk sezeryan spinal+genel anestezi
2.sezeryan sadece spinal olmustu
3.sezeryanda spinal olucak insallah
zaten bebek 3 dk cikiyor anesteziden sonra
ben hissetmeye takıldm sadece
sagol bu arada canim hepimizin ki saglikla hayırlısıyla gelsin insallahh🥰🥰 hepimizi doguralim da gaz süt ayni seyleri konusalm
Anladım kuzu ben de galiba sezeryana karar vercem de merak ettim genel istemiyorum çünkü 😬 aminnn inşallah hayırlısıyla o muhabbetlere geçelim valla 😍🤲🏻

Allah yardımcınız olsun, senin de onun da. İyiliği için orda biliyoruz ama insan üzülmeden duramıyor. Lütfen bol bol süt yapan şeyler ye iç, süt sağ, şu durumda ona yapabileceğin en iyi şey bu olur. Tez zamanda çıksın inş 🙏
Evet elimden gelen başka bir şey yok kızım için iyi olup dua edeceğim

Evet elimden gelen başka bir şey yok kızım için iyi olup dua edeceğim
benim kızımda 15 gün yoğun bakım ünitesinde kalmıştı enfeksiyon ve solunum sıkıntısı vardı beslenme olmamıştı 10 gün sadece serum vermişlerdi 15. gün çıktı şuan da 5 yaşında çok sağlıklı maşallah diyelim :) Pandemi de doğmuştu ve 15 gün içerisinde sadece 1 kez uzaktan görmüştüm çok ağlamıştık eşimle sütüm de kesilmişti ama inan bebekler hemen toparlanıyor :)

Kız ben çoğu yazılanları yeni görüyorum hiç bildirim de görmemişim 😔 evet bebek iri haftasına göre 2 hafta önde gidyor, bugün risk varsa sezeryan yapalım dedim çok yanlış bir kelime falan diyip durdu herşeyde risk vardır dedi. Dedim şekerim var dün tansiyonum da yükseldi normal doğum sıkıntı olmaz mı yoo normal daha uygun olabilir hatta dedi. Bişey bildiğinden şüpheliyim ama neyse geldk son zamanlara. Hayırısıyla bir doğurayım da 🤲🏻
Tööööbeeee bende şaşırdım şimdi 🧐 benim dr.da demişti ki kilo olarak yüksek olmasa bile omuzları geniş oluyor şekerli annelerdeki bebeklerin demişti. Hayırlısı neyse olsun canım🤲

Amin teşekkür ederiz 🥰 ikimizde iyiyiz ama benim dikişlerim var alttan biraz yanıyor. 39+5 tim bebiş 3700 civarı doğdu. Akşam üstü başlayan sancımla sabah doğurdum detayları kendime gelince yazacağım diğer bekleyen annelerimize,herkese kolay sağlıklı doğumlar diliyorum🥰🥰
Maşallah canım sağlıkla büyüsün bebişinn 😍
Kızlar bacak bacak üstüne atma testini yaptım asla atamıyorum ikisini de 🥲 pazartesi denediğimde atabiliyordum ama
sirinm sirinm de atamadıktan bir kaç gün sonra doğurdu diye hatırlıyorum 🤩 ama instagramda gördüm kız doğuma gitmeden atmaya çalıştı attı ama doğurdu o da. Çok inanmamak lazım sanırım 🤣

Kızlar nihayet doğum hikayemi yazıyorum😍19:40 gibi aniden makatta basınç hissi oldu. Wc gittim. Sildiğimde avuç içi kadar parlak kırmızı bir kanamam oldu. Sonra kanama geçene kadar sildim. Ped takıp bekledim. Hafif ıslaklık oldu ama su mu geldi emin olamadım. Hemen hastaneye gittik. Arabadan indiğim anda hastane kapısının önünde foş diye suyum geldi. Doktor muayene etti 3 cm açıklığım varmış. Sabaha bebeğinle kavuşmuş olursun dedi doktor. Lavman yaptılar. Anneme 22:30da başlıyoruz diye fotoğrafımı gönderdim. Sonra ebe geldi suni sancı için serumu takıp nstye bağladı. 40 dk nstye bağlı kaldım. 2 dkda bire kadar düşen çok yoğun sancım oldu. Açıklık bir anda 7 cm oldu. O aşamada rahim yumuşasın diye bi iğne yapıcam dedi. Sonra doktor geldi. Fırt diye doğuruverdim 2 kez falan ıkındım çıktı🤣 Doğum çok hızlı oldu ama baya bağırdım bu kez nedense. İlk doğumumda hiç sesimi çıkarmamıştım🤣 Galiba hızlı olunca neye uğradığımı şaşırdım o yüzden 🤣 Doğum çok kolaydı ama sonrası zorladı beni. Plasenta kendi çıkmadı doktor bastırıp elle çıkardı. Biraz bu son işlemler zorladı beni. Ama bebeğim çok güzel şükürler olsun her sıkıntıya değer🥰🙏
Ay canım benim doğum hikayemle aynı nerdeyseee yaaa yazdıklarını okurken anılarım depreşti 😂 çok sevindim 2.doğumununda güzel geçmesinee 🥰🥰 benim doğumumda 2.30 saat sürdü inşallah 2. Doğumum daha kısa sürer seninki gibi 😂🙏 hangi doktor vardı doğumun esnasında memnun kaldın mı

Maşallah canım sağlıkla büyüsün bebişinn 😍

sirinm sirinm de atamadıktan bir kaç gün sonra doğurdu diye hatırlıyorum 🤩 ama instagramda gördüm kız doğuma gitmeden atmaya çalıştı attı ama doğurdu o da. Çok inanmamak lazım sanırım 🤣
Pazartesi atabiliyorken şimdi atamamam biraz korkuttu açıkçası bakalım birkaç güne anlarız doğru mu 😂 şaşırdım gerçekten deneyip duruyorum hala atabilecek miyim diye ama tık yok 🤣

Back
X