• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Sordum canım kullanabilirsin dedi.
Hatta ben direk marka sordum bunu kullanabilir miyim diye. (Şap simlexi) 3 saatte bir 8 damla dedi. Valla çaresiz kaldım bi kullanıp bakıcam 🤷‍♀️
Bende eczacının önerisiyle metsil kullanıyorum ise yarıyor gibi 🤧

iyice iyileşmeden göndermiyorlar demek, bu iyi bir şey 😀 lohusa merkezinde bebişi veriyorlar artık ama di mi? bebeği görene kadar süt işini nasıl yapıyorlar?
Orda istediğim zaman odaya alabiliyorum çok şükür. Eğer süt geliyorsa gün içindd bi kere yarım saat emzirtiyorlardı onun dışında sağıp bebeklerin kaldığı üniteye veriyoruz (biberonu sterilazsondan geçirip geri veriyorlardı bize) herkesin biberonda adı yazıyor zaten hemşireler her besleme saatinde verdiklerimizden kullanıyor yetmiyorsa mamayla karıştırıyorlardı. Düzenli beslendikleri ve sürekli bakım altında oldukları için sarılık olma riski düşük olması açısından güzel ama anne açısından zor tabi bu süreç.
Anneninde tamamen toparlanıp gönderilmesi de güzel bence. Benim en azından şuan ağrım tamamen geçti dikişlerimide alıp son pansumanı yapacaklar kendi başıma hareket edebilir durumdayım yani

Vajinal doğum yapan arkadaşlarım bu epizyo dikişlerin ağrısı ne zaman geçiyor 😔

Bende memnun kalmazsam Buda aklımda kalsın. Sen memnun musun peki
Aslında eczacı gaz damlaları hepsi aynı deyip eşime ve bu kullandığımızı vermiş şuanlık gaz sancısı biraz azaldı bizde inşallah sizede faydası olur

İkisini de kullandım canım önce kullanmamak için çok direttim keşke hemen kullansaydım ama dikişlerden korktum bişey de olmuyomuş
Ay ben kullanıyorum hem fitil hem Krem, dikislere de ayrı krem ama canım çok acıyor artık ya 😔

Ay ben kullanıyorum hem fitil hem Krem, dikislere de ayrı krem ama canım çok acıyor artık ya 😔
Aa benim dikişlere krem vermedi sadece crystalin diye bir antiseptik sprey verdi aynısını kızımın göbek bakımında da kullandım. Fitil ve krem de procto-glyvenol. Acı mı yoksa kaşınma mı. 5 gün geçmiş acımaması lazım aslında

Aa benim dikişlere krem vermedi sadece crystalin diye bir antiseptik sprey verdi aynısını kızımın göbek bakımında da kullandım. Fitil ve krem de procto-glyvenol. Acı mı yoksa kaşınma mı. 5 gün geçmiş acımaması lazım aslında
Acı canım, kaşınma hiç yok. Bana da fitil krem aynı marka verdi. Dikişlerim içinse fucidin verdi
Dikişler azsa 1 hafta 10 günü buluyor
Ay 5. günüm bitsin artık 😔 oturup kalkmak çok zor

Acı canım, kaşınma hiç yok. Bana da fitil krem aynı marka verdi. Dikişlerim içinse fucidin verdi

Ay 5. günüm bitsin artık 😔 oturup kalkmak çok zor
Belki bi 5 gün daha çekersin canım diren biraz daha 😞
Beni de dikişler değil hemoroid mahvetti oturamadım resmen ya hala da tam geçmedi hemoroid ağrısı
Evet valla hemoroidden unuttum diğer acıları. Şimdi bel ağrısı var sadece o da epidurallle mi alakalı başka bişey mi bilmiyorum

Kızlar hepinize maşallah, güzel güzel doğurdunuz kavuştunuz Allah hayırlı ömürler nasip etsin meleklerimize inşallah, bende 38+4 oldum aşırı korkuyorum kendimi ikna edemiyorum normal için problem görmedi doktor epidural verir yaparız dedi ama yinede napcam bilmiyorum ara ara ağlıyorum nasıl motive edicem kendimi🤐

Back
X