• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Vajinal doğum yapan arkadaşlarım bu epizyo dikişlerin ağrısı ne zaman geçiyor 😔
Hayatım ben 26 kasımda doğum yaptım. Acım 1 aralıga kadar çoktu, 2sinde azalmıştı biraz 3ünde geçmişti diyebilirim. Benim doktorum asla hiçbir şey sürmemi istemedi ne krem ne başka bir şey özellikle belirtti asla bir şey kullanmayacaksın diye. Tek taraflıydı benim kesim sağ yönlü epizyotomiydi, hep soluma dogru oturdum kalktım koltukta sol yana yatarak oturuyodum desem yeridir geçmicek sandım ama geçti ve inan o da doğum acısı gibi bi anda geçti 2sinde agrım hafiflemişte olsa devam ediyodu 3ünde uyandım hiçbir şey kalmamıştı 😂

Kızlar hepinize maşallah, güzel güzel doğurdunuz kavuştunuz Allah hayırlı ömürler nasip etsin meleklerimize inşallah, bende 38+4 oldum aşırı korkuyorum kendimi ikna edemiyorum normal için problem görmedi doktor epidural verir yaparız dedi ama yinede napcam bilmiyorum ara ara ağlıyorum nasıl motive edicem kendimi🤐
Ama bu seni strese sokar ve stres de bebeğini huzursuz eder canım. Ben 35+1 de doğum yaptım. Bebeğimi benden alırlar mı ya yoğun bakıma girerse daha çok küçük diye düşünmekten doğum şekline odaklanamadım zaten. Oldu bittiye geldi. Ama yine doğum yapacak olsam kesinlikle epidural normal doğum tercih ederim. Sen şimdi doğum şekline takılma son hamile günlerinin keyfini sür ☺️

Ama bu seni strese sokar ve stres de bebeğini huzursuz eder canım. Ben 35+1 de doğum yaptım. Bebeğimi benden alırlar mı ya yoğun bakıma girerse daha çok küçük diye düşünmekten doğum şekline odaklanamadım zaten. Oldu bittiye geldi. Ama yine doğum yapacak olsam kesinlikle epidural normal doğum tercih ederim. Sen şimdi doğum şekline takılma son hamile günlerinin keyfini sür ☺️
Evet seninde hikayeni biliyorum canım okurken duygulanmıştım baya, ben cmt muayeneye gittiğimde sıra bekleyen yeni doğum yapmış biriyle konuştum ve epidural falan hikaye aldım ben işe yaramıyo dedi dahada korkuttu beni 😔

Evet seninde hikayeni biliyorum canım okurken duygulanmıştım baya, ben cmt muayeneye gittiğimde sıra bekleyen yeni doğum yapmış biriyle konuştum ve epidural falan hikaye aldım ben işe yaramıyo dedi dahada korkuttu beni 😔
Asla korkma herkesin hikayesi farklıdır. Bebeğini kucağına aldığında doğum şeklin umrunda olmayacak o ana odaklanacaksın☺️ her şey bu sahne için 💕💕💕

Eklentiler

• IMG_9116.webp
    IMG_9116.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 41
U ugurluceyli canım bide ben her gün bir bardak kaynamış suya 1 yemek kaşığı rezene bide yarım çay kaşığı kimyon demleyip içiyorum gaz için oda iyi geliyor

Yeni doğum yapmış arkadaşlarım hepinizin gözü aydın sağlıcakla büyütmek nasip olsun bundan sonraki süreciniz çoo çok daha keyifli ve güzel geçsin. Bugn doğum yapacak bütün arkadaşlarım da kolaylıkla sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.Ben de bıhün 39+0 ım ilk çocuğum 37+1 de doğunca bu gebeliğim de erken olur demiştim ama kızım nazlı çıktı yâr n doktor randevum var bakalım beklemek mi mantıklı müdahale ettirmek mi mantıklı sağlıklı düşünemiyorum bu konu da benim gibi olanlardan yorum bekliyorum
Bir sıkıntı yoksa beklemek daha doğru geliyor bana, ilk kızım 40+0 da doğdu, zaten son günler 2 güne 1 çağırıyor Dr.. süresi dolunca yine kendi gelmezse mecbur müdahale ediliyor tabi

Kızlar sancım 5 dk ya düştü. Dr a gıttım acil sezeryanla 4.20 de doğdu. 36+4 de 2 kg doğdu. 7 kez kordon dolanmış solunum sıkıntısı var. Kakasını çok yutmuş şu an yoğun bakımda. Dua edın lütfen..
annabelica annabelica 3200 gr 50 cm minik kuzum 🥰🥰
Kızlar merhabalar ben 11.40 da doğum yaptım çok şükür ikimizde iyiyiz sadece benim aşırı sancım ve ağrım var hepinize teşekkür ediyorum 🥰🤗
Kızlar çok tebrikler allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 😍😍🙏

Hayatım ben 26 kasımda doğum yaptım. Acım 1 aralıga kadar çoktu, 2sinde azalmıştı biraz 3ünde geçmişti diyebilirim. Benim doktorum asla hiçbir şey sürmemi istemedi ne krem ne başka bir şey özellikle belirtti asla bir şey kullanmayacaksın diye. Tek taraflıydı benim kesim sağ yönlü epizyotomiydi, hep soluma dogru oturdum kalktım koltukta sol yana yatarak oturuyodum desem yeridir geçmicek sandım ama geçti ve inan o da doğum acısı gibi bi anda geçti 2sinde agrım hafiflemişte olsa devam ediyodu 3ünde uyandım hiçbir şey kalmamıştı 😂
Bu umutla son birkaç gün diyorum 🥰🙈 benim de sağ yönlü kuzu, sayısını bilmiyorum sormayı unuttum da aynayla bakınca fark ettim

Back
X