- Konu Sahibi Siyahhhinci
Brnim ilk 4 gün fenaydı mide yanması yaMide yanması yaşayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Brnim ilk 4 gün fenaydı mide yanması yaMide yanması yaşayan var mı
Var mıydı belirtileriniz?
Bahçecide dondurulmuş embriyolarım olmasaydı bende orayı düşünüyordum bazende ne klinik ne doktor ne de bizim elimizden bir şey geliyor olmayınca olmuyor yani ne yapsak boşMemorial şişlidekine güzel diyorlar
Asitli içecekler içme bide uyuyorsan ya da uzanıyorsan yemekten sonra ondan da oluyorMide yanması yaşayan var mı
Allah kerim. Bozma moralini kendini iyi hissedince yine yaparsın transferi.Bahçecide dondurulmuş embriyolarım olmasaydı bende orayı düşünüyordum bazende ne klinik ne doktor ne de bizim elimizden bir şey geliyor olmayınca olmuyor yani ne yapsak boş
Aralık tüp bebek transfer olanlar
Tarih
Kaç embrio
Kaçıncı gün embriyosu
Test günü
02/12/2025
S Siyahhhinci
5. Gün
2 tane
4ab
4bb
13 Aralık05/12/2025
beyazkasimpati
5. Gün 4ab 15 Aralık 05/12/2025
@balparesi5.gün 3bb 15 aralık 06/12/2025
limonlusodaaa
5. Gün 5aa 16 Aralık 04/12/2025
@Kelebenkk15 Aralık @tugcesn 8aralık 6.gün 4bc 19 Aralık
İçmiyorum asitli yemekten sonra da bugun uzanmadım ama bilmiyorum bugun başladıAsitli içecekler içme bide uyuyorsan ya da uzanıyorsan yemekten sonra ondan da oluyor
Bemde de öyleydi ya bitirdi beni yatamıyordum sonra kendi kendine geçti.İçmiyorum asitli yemekten sonra da bugun uzanmadım ama bilmiyorum bugun başladı
Canım T+8 de benim belli oldu kanda 113 küsürdü işteOlur mu dersin çok korkuyorum yarın bi gidip kan mı versem
BenMide yanması yaşayan var mı
Amin inşallah hepimizin gönlüne göre olsun. Sakin kal stres yapma.Ben mide yanması yaşamadım kızlar am transfer olduğum günden beri sağ kasığımda bir sızı var çok nadir kayboluyor bi tedirgin oluyorum kaybolunca ama sonra yine geliyor ağrı diyemem sızı, onun haricinde çok uyudum ilk 4 gün ama evde olduğum içinde olabilir normalde hareketli biriyimdir, farklı bir belirtim olmadı. Umarım hepimizin kalbinden geçen nasip olur hayırlısıyla ben çok heyecanlıyım durup durup teste bakıyorum, araştırıyorum yalancı pozitif olabilir mi diye çok tedirginim
Allah yardımcın olsun canımBenzaten midem sorunluydu suan çift yastıkla yatıyorum çok kötü
Aminnn canımAmin inşallah hepimizin gönlüne göre olsun. Sakin kal stres yapma.![]()
Sağolasın canımAllah yardımcın olsun canım