• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Kızlar merhabalar ben 11.40 da doğum yaptım çok şükür ikimizde iyiyiz sadece benim aşırı sancım ve ağrım var hepinize teşekkür ediyorum 🥰🤗
Gözün aydın canım 😍 sağlıkla büyüsün bebişin 🤗🤲🏻 sezeryan mı oldun ondan mı sancın var, en kısa sürede geçer inşallah 🤲🏻
Kızlarr doğurdum ben, dünyalar güzeli bir oğlum var 😇 sürecimiz sezaryen ile devam etti. 3890 gram, 52 cm 🧿
Maşallah canım gözün aydın 🤲🏻🧿😍 şimdi nasılsın ağrın sızın var mı müsait olduğunda tecrübelerinizi paylaşın doğurmayanlar olarak merak ediyoruz 😍😘

Bu umutla son birkaç gün diyorum 🥰🙈 benim de sağ yönlü kuzu, sayısını bilmiyorum sormayı unuttum da aynayla bakınca fark ettim
Ben de sayısını hiç bilmiyorum. Doktoruma sormayı unuttum ebeye sordum ama bunlar eskisi gibi sayılan dikişler değil içten dışa ip hiç kesilmeden atılan sütur denilen dikişler bi sayısı yok dedi bana. Doktorum taburculuk muayenesinde kesin çok küçük 2 cm falandır en fazla kestiğim yer dedi ama o da dikiş sayısına değinmedi. Hastanenin uygulaması var telefonumda orada tüm belgeler detaylıca ekli. Epikriz raporunu okudum orda gördüm sağ yönlü epizyotomi olduğunu
Geçicek geçicek merak etme çok az sabır. Normal doğum hani kolaydı benim dikişim çok kötü bu geçmez diye az sızlanmadım ama geçti 😅

Ben de sayısını hiç bilmiyorum. Doktoruma sormayı unuttum ebeye sordum ama bunlar eskisi gibi sayılan dikişler değil içten dışa ip hiç kesilmeden atılan sütur denilen dikişler bi sayısı yok dedi bana. Doktorum taburculuk muayenesinde kesin çok küçük 2 cm falandır en fazla kestiğim yer dedi ama o da dikiş sayısına değinmedi. Hastanenin uygulaması var telefonumda orada tüm belgeler detaylıca ekli. Epikriz raporunu okudum orda gördüm sağ yönlü epizyotomi olduğunu
Geçicek geçicek merak etme çok az sabır. Normal doğum hani kolaydı benim dikişim çok kötü bu geçmez diye az sızlanmadım ama geçti 😅
İnan az önce eşim de dedi sen sonraki süreç rahat diye vajinal istedin sezaryende de böyle değil mi diye 🥹

Canım bebek küvözdemi ki ben unuttum sanki senin bebiş yanındaydı neden hastanede kaliyorsunuz
Yok canım değil ama 48 saat sonra kontrol oluyormuş,çocuk doktoru o zaman muayene edicek.o da bu akşam doluyor diye yarın sabah olur muayene.
Buarada bebek emdikçe doğum sancısı gibi sancılarım oluyor.(O kadar agirndegil tabi adet sancısı diyelim)sut uretiminden dolayiymis sanırım.
Dikişlerden dolayı oturamiyorum doğru düzgün, şişme var. Sezaryendan ne farkı var ki anlamadım 😀

İnan az önce eşim de dedi sen sonraki süreç rahat diye vajinal istedin sezaryende de böyle değil mi diye 🥹
Evet ben de anlamadım. Daha mi çabuk iyileşiyor yoksa daha mi hafif acaba? Çocuğun altını bi kez değiştirdim sadece daha, kıyafetini de bir kez değiştirdim.hemsireler yapıyor 2 gündür

Yok canım değil ama 48 saat sonra kontrol oluyormuş,çocuk doktoru o zaman muayene edicek.o da bu akşam doluyor diye yarın sabah olur muayene.
Buarada bebek emdikçe doğum sancısı gibi sancılarım oluyor.(O kadar agirndegil tabi adet sancısı diyelim)sut uretiminden dolayiymis sanırım.
Dikişlerden dolayı oturamiyorum doğru düzgün, şişme var. Sezaryendan ne farkı var ki anlamadım 😀
Ben seni sezeryan sanıyordum ya evet o dikişler çok acı veriyor yaşandı

Back
X