• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
İnşanlah canım çok sağol 🙏🏻

Hmm seninki farklı işlemiş ama sen çok güçlü bir annesin Maşşallah seni örnek alıyorum kendime

Hayırlısı olsun nedense daha bunları konuşuyorduk ama sancın tuttu bu akşam ilk defa ısrarlı takipe aldım şimdi

Evet canım öyle diyorlar ama niye olmadı bilmiyorum bence olursada hızlı ilerler diye düşünüyorum
çok sağol canım böyle hissetirdiysem🥰

nasılsın peki şimdi?

Ezmu0810 Ezmu0810 kuzu bebişinden haber var mı şekeri nasıl çıktı?
iyi cikti cok sukur canim toparlanmaya basladi
yuzundeki sarılk gitti biraz az gozlrinde var
kafa vucut cihazla ayni cikti deger
kanda az dusmus orta seviyede dediler yatisa gerek yok pazartesi tekrar kan verilcek
cocugumn elleri kollari parmaklari hep delik surekli kan aldilar😔
sordugun icin cok sagol canim🥰
sen nasilsin canim

iyi cikti cok sukur canim toparlanmaya basladi
yuzundeki sarılk gitti biraz az gozlrinde var
kafa vucut cihazla ayni cikti deger
kanda az dusmus orta seviyede dediler yatisa gerek yok pazartesi tekrar kan verilcek
cocugumn elleri kollari parmaklari hep delik surekli kan aldilar😔
sordugun icin cok sagol canim🥰
sen nasilsin canim
İyi kuzu çok sevindim yatış verilmemesine 🙏 ay bebişlerden kan alınmasına hiç kıyamıyoruz yaaa çok minikler bu işlemler için, en kısa sürede sarılığı da geçsin toparlansın inşallah ♥️😍 çok şükür iyiym ben de kontrole geldim şimdi açıklığa bakılacak bekliyorum öyle

İyi kuzu çok sevindim yatış verilmemesine 🙏 ay bebişlerden kan alınmasına hiç kıyamıyoruz yaaa çok minikler bu işlemler için, en kısa sürede sarılığı da geçsin toparlansın inşallah ♥️😍 çok şükür iyiym ben de kontrole geldim şimdi açıklığa bakılacak bekliyorum öyle
hayirli haberlerle gel insallah canim
bebegin hayirlisiyla zamanında gelsin😍🙏🏻

Selamlar. Perşembe günü kasık ve bacak ağrısı ile hastaneye gittim. 2-3 cm açılma var dediler. Fakat sancım yoktu benim hissettiğim. Nst’de 40-50 falan çıktı ama hala yarım saatte bir 5 dkda bir falan gelen sancım yok. 36. Haftaya yeni girdim. Benzer durumda olan var mı? Doğum başlamış ama sancın olana kadar eve git dediler

Kızlar doğum yaptığınızda bacaklarınızdaki ödemler hemen geçti mi yani ne kadar bir sürede geçiyor 😬
Kuzu benim doğum öncesi hic ödemim falan yoktu sadece az bisey aksamlari el ve ayak parmaklarim şişer gibi olurdu. Ama dogumdam sonra bir ödem oldu bende hepimiz şok. Kocaman tombik eller ayaklara sahip oldum bi anda. Yaklaşık 7 hafta kadar sürdü sonra gecti kendiliginden.
Anesteziden dolayi oluyormus.
Ne zaman dogurcan artik dogur be 😅

Aynen bence de haklısın ya herkesin yapısı genetiği vs farklı ne yani hepimiz fabrikadan çıkmış gibi tek tip boy kilo mu doğduk sanki ben de çok zayıf ama baya uzun doğmuşum 😀 çok takılmamak lazım doktorların her dediğine de
Kesinlikle canim ayyynen. Hepimiz baska kilolarda boylarda dogmusuz. Bebislerimiz saglikli olsunlar da boy kiloya takilmayacagiz artik.

Kızlar doğum yaptığınızda bacaklarınızdaki ödemler hemen geçti mi yani ne kadar bir sürede geçiyor 😬
Benim de doğumdan 3 gün önce bir şişti ayaklarım dedim ki bunlar bana ait değil. Hatta hastaneye yattığımda hatıra kalsın diye fotoğraf çekmişim sadece ayaklarım 20 kilo var 😅memory foam süngerler gibi bastırınca öyle kalıyordu🤣 doğumdan 1 hafta sonra kayboldu

Kızlar hepinize selam, buralarA pek bakamadım kusura bakmayın merakta bıraktım
Pazar günü acil sezeryanla doğum yaptım, yeni yeni kendime gelebildim.
Biliyorsunuz aktiftim, cumartesi günü akşam kasıklarımda ufak ufak sancılar vardı pek dikkate alınmayacak, pazar günüde aynı şekilde devam etti, pazar günü gündüz hastaneye gittim ne olur ne olmaz nst bağladılar sancım yoktu eve yolladılar, akşam saat 20:44 gibi karnıma bıçak saplanmış gibi ağrı girdi, gaz sandım bekledim geçmedi, ılık duş aldım ve bekledikçe şiddetti arttı doğrulamadım, hemen tekrar hastaneye gittik nst bağlandım sancı 5 çıkıyor ama ben en son sedyede titreme krizi geçiriyordum. Hemen usg baktılar plasenta dekolmani olmuş yanı duvardan ayrılmış iç kanamam başlamış. Kendi dr 10 dk içinde geldi hemen organize olup sezeryana aldılar, kızım sağlıkla dünyaya geldi çok şükür, ben kan kaybım çok olduğu için, 4 güne yakın kaldım hastanede o yüzden buralara pek bakamadım. Çok şükür ki Allah bebeğimizi sağlıklı bize bağışladı, şimdi yavaş yavaş toparlanmaya başlıyoruz

Kızlar hepinize selam, buralarA pek bakamadım kusura bakmayın merakta bıraktım
Pazar günü acil sezeryanla doğum yaptım, yeni yeni kendime gelebildim.
Biliyorsunuz aktiftim, cumartesi günü akşam kasıklarımda ufak ufak sancılar vardı pek dikkate alınmayacak, pazar günüde aynı şekilde devam etti, pazar günü gündüz hastaneye gittim ne olur ne olmaz nst bağladılar sancım yoktu eve yolladılar, akşam saat 20:44 gibi karnıma bıçak saplanmış gibi ağrı girdi, gaz sandım bekledim geçmedi, ılık duş aldım ve bekledikçe şiddetti arttı doğrulamadım, hemen tekrar hastaneye gittik nst bağlandım sancı 5 çıkıyor ama ben en son sedyede titreme krizi geçiriyordum. Hemen usg baktılar plasenta dekolmani olmuş yanı duvardan ayrılmış iç kanamam başlamış. Kendi dr 10 dk içinde geldi hemen organize olup sezeryana aldılar, kızım sağlıkla dünyaya geldi çok şükür, ben kan kaybım çok olduğu için, 4 güne yakın kaldım hastanede o yüzden buralara pek bakamadım. Çok şükür ki Allah bebeğimizi sağlıklı bize bağışladı, şimdi yavaş yavaş toparlanmaya başlıyoruz
Canımmm çok geçmiş olsun şimdi ikiniz de iyisiniz ama değil mi? Allah korumuş ikinizi de. 🙏🏻🙏🏻

Back
X