• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 aralık transfer olacaklar

eatn1

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2025
169
32
13
27
aralık başı gibi transfer olacağım bir aksilik olmazsa bu hafta regl olmayı bekliyorum var mı bana eşlik edecek

Temmuzdan beri bekliyorum transfer için inşeallah aralıkta olurum bende bu ay ilaçları aldım transfer hazırlığı için progestoronum yüksek çıktığı için yine regl 20 günü gidicem geçen ay Zalodex iğne vuruldum bu ayda kesin onu vericek kızlar çook yorucu bi yol Rabbim hepimizin kucagına sağlıklı evlatlar nasip etsin

Temmuzdan beri bekliyorum transfer için inşeallah aralıkta olurum bende bu ay ilaçları aldım transfer hazırlığı için progestoronum yüksek çıktığı için yine regl 20 günü gidicem geçen ay Zalodex iğne vuruldum bu ayda kesin onu vericek kızlar çook yorucu bi yol Rabbim hepimizin kucagına sağlıklı evlatlar nasip etsin
Progesteron neden yüksek çıkar ki çok gün mü kullandınız

Merhaba kızlar. 29 Eylülde opu oldum. Transfer için ikinci adeti bekledik. İkinci adet geldi ama bu sefer doktor zoladex iğne olmamı söyledi. İğneyi oldum yine bekleme sürecindeyim

Progesteron neden yüksek çıkar ki çok gün mü kullandınız
Bende pcos var hormon degerlerım yüksek çıkıyor iki aydır bilmiyorum napıcam Zalodex iğne veriyor oda çok kalın bi iğne hastanede vurdurdum geçen ay bu ay napıcak bilmiyorum

Yaa hiç tedaviye başlayamıyorsun yani çok can sıkıcı
Her ay bi umut gidiyorum yine transfer diğer aya kalıyor evde oturmaktan sıkıldım işede başlayamıyorum hastane işleri yüzünden izin sıkıntı olur diye

Bende aralık başı gibi transfer olacağım. Tek mi çift mi embriyo karar veremiyorum ilk denemem olacak. Çift olursa tutunma olasılığı daha yüksekmiş tabi sizin bu durum ile ilgili fikirleriniz nedir ?

Back
X