Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bugun regl olmalıydım opu sonrası 2.regl ama gecikecek sanırım muhtemelen aralık ayında transfer olurumaralık başı gibi transfer olacağım bir aksilik olmazsa bu hafta regl olmayı bekliyorum var mı bana eşlik edecek
BeklemedeyizBen de bugun regl olmalıydım opu sonrası 2.regl ama gecikecek sanırım muhtemelen aralık ayında transfer olurum
Progesteron neden yüksek çıkar ki çok gün mü kullandınızTemmuzdan beri bekliyorum transfer için inşeallah aralıkta olurum bende bu ay ilaçları aldım transfer hazırlığı için progestoronum yüksek çıktığı için yine regl 20 günü gidicem geçen ay Zalodex iğne vuruldum bu ayda kesin onu vericek kızlar çook yorucu bi yol Rabbim hepimizin kucagına sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bugün benim gecikmemin 2.günüBeklemedeyiz
İkinci adet bende yaklaşık 1 hafta kadar gecikmiştiBugün benim gecikmemin 2.günü
Sanırım bende de aynı şekilde olacakİkinci adet bende yaklaşık 1 hafta kadar gecikmişti
Bende pcos var hormon degerlerım yüksek çıkıyor iki aydır bilmiyorum napıcam Zalodex iğne veriyor oda çok kalın bi iğne hastanede vurdurdum geçen ay bu ay napıcak bilmiyorumProgesteron neden yüksek çıkar ki çok gün mü kullandınız
İlaç kullanmadım daha regl olduğumda kan verdim o zaman yüksek çıkıyorProgesteron neden yüksek çıkar ki çok gün mü kullandınız
Olursun yakında o zamanBugün benim gecikmemin 2.günü
Benim de normalde 22 gün ile 28 gün aralığında oluyor ikinc 28 günde geldiİkinci adet bende yaklaşık 1 hafta kadar gecikmişti
Yaa hiç tedaviye başlayamıyorsun yani çok can sıkıcıİlaç kullanmadım daha regl olduğumda kan verdim o zaman yüksek çıkıyor
Her ay bi umut gidiyorum yine transfer diğer aya kalıyor evde oturmaktan sıkıldım işede başlayamıyorum hastane işleri yüzünden izin sıkıntı olur diyeYaa hiç tedaviye başlayamıyorsun yani çok can sıkıcı
Uzucu canim insallah olur artik bi sonrakindeHer ay bi umut gidiyorum yine transfer diğer aya kalıyor evde oturmaktan sıkıldım işede başlayamıyorum hastane işleri yüzünden izin sıkıntı olur diye
Amin inşallah canımUzucu canim insallah olur artik bi sonrakinde