• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 aralık transfer olanlar burda mı

Bol bol dua et Rabbime güven vardır inşaAllah bebeğin sana tutunmuştur🎀valla yarın transfer olacağım kendimi unuttum sana odaklandım şu an😅😅
Ayy canım benim güzel yüreginden öpüyorum hepimizin derdi bir birimiz pozitif olsak hepimiz seviniyoruz seninde hayırlısı olsun inşallah çok güzel geçer transferin 🤲🏻🥹

Ayy canım benim güzel yüreginden öpüyorum hepimizin derdi bir birimiz pozitif olsak hepimiz seviniyoruz seninde hayırlısı olsun inşallah çok güzel geçer transferin 🤲🏻🥹
İnşaAllah canım benim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gönlümüze o minik sevinçleri nasip etsin 🐣🥹🎈

Medicana ekranlar kapalı elim ayagım titriyor eşimi zor ikna ettim hep negatif oldu diye gelmek istemedi testine daha var üzülürsün sonra diye zar zor çekişe çekişe geldim duramadım ne yapim elimde degil teste çift görünce
Aa bende ilk transferde Medicanada vermiştim direk onların sitesinden bakmıştım çünkü enabıza yansımıyor hemen. Ay kıyamam yaa ne güzel heyecan bunlar rabbim sevinç gözyaşların olsun inşallah vardır 🤲❤️

Back
X