- 12 Aralık 2025
- 30
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi ASLI KANAK
Bol bol dua et Rabbime güven vardır inşaAllah bebeğin sana tutunmuşturYemin ederim dizlerim titriyor gözlerim doluyor kalbim küt küt kedi kendimi sakinleştirmeye çalışıyoruml
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol bol dua et Rabbime güven vardır inşaAllah bebeğin sana tutunmuşturYemin ederim dizlerim titriyor gözlerim doluyor kalbim küt küt kedi kendimi sakinleştirmeye çalışıyoruml
Hayırlı olsunYemin ederim dizlerim titriyor gözlerim doluyor kalbim küt küt kedi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum![]()
Hadi inşallah rabbim hepimize pozitif görmeyi nasip etsin ve saglıkla kucagımıza alıp büyütebilmeyi nasip etsin hayellerimizi yaşayabilmeyi nasip etsin aminVar var![]()
Çıkmadı henüz bekliyorumHayırlı olsuninşallah sıkıca tutunsun devam etsin. Çıktı mı kan sonucunuz.
Amin canımHadi inşallah rabbim hepimize pozitif görmeyi nasip etsin ve saglıkla kucagımıza alıp büyütebilmeyi nasip etsin hayellerimizi yaşayabilmeyi nasip etsin amin![]()
Ayy canım benim güzel yüreginden öpüyorum hepimizin derdi bir birimiz pozitif olsak hepimiz seviniyoruz seninde hayırlısı olsun inşallah çok güzel geçer transferinBol bol dua et Rabbime güven vardır inşaAllah bebeğin sana tutunmuşturvalla yarın transfer olacağım kendimi unuttum sana odaklandım şu an
![]()
İnşallah inşallahAmin canım. Bekliyoruz kan sonucunu. İnşaallah olacak
İnşaAllah canım benim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gönlümüze o minik sevinçleri nasip etsinAyy canım benim güzel yüreginden öpüyorum hepimizin derdi bir birimiz pozitif olsak hepimiz seviniyoruz seninde hayırlısı olsun inşallah çok güzel geçer transferin![]()
AminİnşaAllah canım benim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gönlümüze o minik sevinçleri nasip etsin![]()
Aa bende ilk transferde Medicanada vermiştim direk onların sitesinden bakmıştım çünkü enabıza yansımıyor hemen. Ay kıyamam yaa ne güzel heyecan bunlar rabbim sevinç gözyaşların olsun inşallah vardırMedicana ekranlar kapalı elim ayagım titriyor eşimi zor ikna ettim hep negatif oldu diye gelmek istemedi testine daha var üzülürsün sonra diye zar zor çekişe çekişe geldim duramadım ne yapim elimde degil teste çift görünce
Kızlar hamileyim 103.91Aa bende ilk transferde Medicanada vermiştim direk onların sitesinden bakmıştım çünkü enabıza yansımıyor hemen. Ay kıyamam yaa ne güzel heyecan bunlar rabbim sevinç gözyaşların olsun inşallah vardır![]()
103.91 hamileyim çok şükür rabbime allah hepinize nasip etsin inşallah herkese dua edicem bol bolHayırlı olsuninşallah sıkıca tutunsun devam etsin. Çıktı mı kan sonucunuz.
Tebrik ederiiiim harika bi haber103.91 hamileyim çok şükür rabbime allah hepinize nasip etsin inşallah herkese dua edicem bol bol![]()
Çok teşekkür ederimİnanamıyorum![]()
Hayırlı olsun sağlıkla al kucagına :)103.91 hamileyim çok şükür rabbime allah hepinize nasip etsin inşallah herkese dua edicem bol bol![]()
Hayırlı olsun tebrik ederim103.91 hamileyim çok şükür rabbime allah hepinize nasip etsin inşallah herkese dua edicem bol bol![]()
Teşekkür ederim amin inşallahHayırlı olsun sağlıkla al kucagına :)
Teşekkür ederim rabbim sizlerede nasip etsin inşallahHayırlı olsun tebrik ederim![]()
Çoook sevindimKızlar hamileyim 103.91