- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #2.441
Tabiki sıkma canını şüküt her şey yolunda gidiyor. Doktorlar tedbir amaçlı isteyebilir takip içinSıkmayayım mı canımı ? Ama güzel artış benimki hani yavaşta artmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki sıkma canını şüküt her şey yolunda gidiyor. Doktorlar tedbir amaçlı isteyebilir takip içinSıkmayayım mı canımı ? Ama güzel artış benimki hani yavaşta artmadı
Bende şuan belim neden bu kadar ağrıyor sorun mu var diye düşünüyorumolsa bir türlü olmasa başka türlü. Sanırım biz tüp bebek ile anne olanlar anca kucağına alınca rahatlayacağız
Evet canım, üşüme oluyor ister istemez ama aşırı da sıcak tutma kendini sıcak duş bile almayın diyorlar.Kızlar sanırım herkes çok üşüyor benim de ayaklarım zaten oldum olası üşür bu süreçte daha buz gibi sürekli elektrikli ısıtıcı dinimde ama acaba bu da zararlı mı olur sıcaklık iyi değil ya
İnşallah yarında güzel bir artış görürüz keseyi ne zaman göreceğiz. Benim dr yurt dışında olacağı için 5 ocaka verdiTabiki sıkma canını şüküt her şey yolunda gidiyor. Doktorlar tedbir amaçlı isteyebilir takip için
İnşallah, bana kese için bu hafta seni arayacağım dedi ama minnoş daha aramadı.İnşallah yarında güzel bir artış görürüz keseyi ne zaman göreceğiz. Benim dr yurt dışında olacağı için 5 ocaka verdi
Nerede yaşıyorsun?İnşallah yarında güzel bir artış görürüz keseyi ne zaman göreceğiz. Benim dr yurt dışında olacağı için 5 ocaka verdi
Ne zamandı transferiniz. İstanbul gebelik takibini de Bülent tıraşta devam ettirmeye karar verdim. İkizlerimde gitmediğime pişman oldum çünküNerede yaşıyorsun?
29 kasımdı, hayırlısı olsun inşallah. Ben kese ve kalpten sonra gitmeyi düşünmüyorum. Yakın bir hastanede doğum paketi düşünüyorum.Ne zamandı transferiniz. İstanbul gebelik takibini de Bülent tıraşta devam ettirmeye karar verdim. İkizlerimde gitmediğime pişman oldum çünkü
Doktoruna danıştım mı? Transferi ne zaman yaptın?Kızlar benim dayanılmaz ağrılarım var kramplar giriyor sag kasigima acaba kötü bişey mi ya konuşacak halim kalmio ağrı olunca korkuyorm ama kanamam filan yok
Kanı bekleyeceğiz mecbur canım benimDayanamayıp test yaptım ama negatif 8. Günde
İnşallah kanda pozitif alırsınDayanamayıp test yaptım ama negatif 8. Günde
Belli belirsiz bi şey var gibi ama bilemedim en kesini kan bir de gününüzde yaklaşmış zatenDayanamayıp test yaptım ama negatif 8. Günde
Transfee5.gunu yok dr.a danisamadimDoktoruna danıştım mı? Transferi ne zaman yaptın?
Bizde de ağrıyor oluyordu ama dayanılmayacak gibi değildi. Çok şiddetli ise doktoruna muhakak danışmalısın.Transfee5.gunu yok dr.a danisamadim
Tamam tekararlarsa öyle yapayım.suan daha iyiyim baya azaldı bgn çok ayakta kalıp üşüdüm belki ondan olmuştur. Degisik bir agriydi .. teşekkür ederimBizde de ağrıyor oluyordu ama dayanılmayacak gibi değildi. Çok şiddetli ise doktoruna muhakak danışmalısın