• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Bende şuan belim neden bu kadar ağrıyor sorun mu var diye düşünüyorum ☺️🥲 olsa bir türlü olmasa başka türlü. Sanırım biz tüp bebek ile anne olanlar anca kucağına alınca rahatlayacağız
Kızlar sanırım herkes çok üşüyor benim de ayaklarım zaten oldum olası üşür bu süreçte daha buz gibi sürekli elektrikli ısıtıcı dinimde ama acaba bu da zararlı mı olur sıcaklık iyi değil ya
Evet canım, üşüme oluyor ister istemez ama aşırı da sıcak tutma kendini sıcak duş bile almayın diyorlar.

Kızlar benim dayanılmaz ağrılarım var kramplar giriyor sag kasigima acaba kötü bişey mi ya konuşacak halim kalmio ağrı olunca korkuyorm ama kanamam filan yok

Ne zamandı transferiniz. İstanbul gebelik takibini de Bülent tıraşta devam ettirmeye karar verdim. İkizlerimde gitmediğime pişman oldum çünkü
29 kasımdı, hayırlısı olsun inşallah. Ben kese ve kalpten sonra gitmeyi düşünmüyorum. Yakın bir hastanede doğum paketi düşünüyorum.

Dayanamayıp test yaptım ama negatif 8. Günde

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 33
Tamam tekararlarsa öyle yapayım.suan daha iyiyim baya azaldı bgn çok ayakta kalıp üşüdüm belki ondan olmuştur. Degisik bir agriydi .. teşekkür ederim 🌺

Back
X