- 13 Haziran 2024
- 1.101
- 789
- 43
- Konu Sahibi prensesveprens
-
Cok tsk ederim , evet yarın ben de gidecegim kontrolum var , doktoruma soyleyeyim bi baksın , saglıkla gelselerdi zamanında , her asaması stresPerinatoloji hocası fark etmişti 21. Hafta idi sanırım tam hatırlayamıyorum şuan sonra da bir hafta bekledik tam emin olmak için baktık olmuyor rahime dikiş atıldı hemen tedbir amaclı. 28in içine girince de ben fark ettim ikiz lerden biri çok fazla asagıdan vuruyordu bir de progestan fitil kullanıyorum onu çok ittiremedimi fark ettim ertesi gün de doktoruma anlattım cagırdı alttan baktı sonra da hapa basladık işte. Ama bu kullandıgım hap bir çok arkadasımızın dogumunu ertelemiş benim korkumu azalttılar sağolsunlar. Siz de endişeleniyorsanız kontrole gidince rahim agzı uzunlugunu ogrenmek istediğinizi soyleyebılırsınız. Önce karından bakılıyor sıkıntı varsa alttan bakıyolar sanırım bende öyle yaptılar.
Evet saglıkla gelsinler inşallahCok tsk ederim , evet yarın ben de gidecegim kontrolum var , doktoruma soyleyeyim bi baksın , saglıkla gelselerdi zamanında , her asaması stres
Merhaba canım evet o haftalarda baslıyor şişmek ve hızla büyüyorlar . Saglıkla gelsinler miniklerimizMerhaba bende kısmetse ikiz annesi olucam 17. Haftadayız ve daha çok uzun yolumuz var hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahbenim karnım yeni yeni şişmeye başladı sizlerin ne zaman başladı korkuyorum hareket edemeyecek kadar şişerse diye özellikle akşamları iki katına çıkıyor resmen karnım
Bir hafta var aramızdaMerhaba bende varım 27+6 çift yumurta ikizlerine gebeyim
Benim 4. Gebeliğim tekil gebeliklerime göre çok daha büyük evetBir hafta var aramızdabenim göbegim çok şişti , sizde durumlar nasıl
Kilo alımına dikkat etmeye çalışıyorum 6 kilo aldım kasık ve vajina kemiği ağrıları da tekil gebeliklere göre daha yoğun yaşıyorumBenim 4. Gebeliğim tekil gebeliklerime göre çok daha büyük evet
Benim göbek bi günde şişti gibi galiba ya yürüyen basketbol topu gibiyim benBir hafta var aramızdabenim göbegim çok şişti , sizde durumlar nasıl
Ay ben de canım , saglıkla dursunlar zamanında gelsinler en büyük istegim oBenim göbek bi günde şişti gibi galiba ya yürüyen basketbol topu gibiyim ben
Valla benim de inşallah yaaaAy ben de canım , saglıkla dursunlar zamanında gelsinler en büyük istegim o
Ayy az kalmısValla benim de inşallah yaaabugün hoca 1-5 ocak arasında alcaz bebekleri dedi inşallah artık bakalım
30 a giriyozAyy az kalmıskac haftalıktı canım senin
Masallah 35 gibi alacak demek ki , bizim hoca daha bisey demedi .30 a giriyoz
İnşallah valla olamasalar bıle gayet iyimiş ikisi de tehlikeli süreci atlattık buradan sonrası gelir kendini sıkma dedi hoca. Buraya geldik ya şükürMasallah 35 gibi alacak demek ki , bizim hoca daha bisey demedi .
Yaaa alemsinİnşallah valla olamasalar bıle gayet iyimiş ikisi de tehlikeli süreci atlattık buradan sonrası gelir kendini sıkma dedi hoca. Buraya geldik ya şükürsen de gidince sor doktoruna detaylıca bıkmadan usanmadan anlatıyolar hem kendi doktorum hem perinatoloji doktorum sağolsun . İlk rahim agzı kısalıgında ikisi de durum degerlendirmesi yaparken karsılarına geçip hocam hissettiğim bebeklere iki elimle mezar kazdırmayın bana napılcaksa önden yapalım beklemeyelim dedim muhtemelen kafamın üşütük olduğunu orda fark ettiler biraz da ondan daha sakinleştirmek için uğraşıyo adamcagızlar
Evet tüp bebek merkezimde devam ediyorum zaten . Orda hem kendi doktorum var hem perinatoloji ikisi de artık benım manyak olduğumu biliyor doğuma da beraber gircekler muhtemelenYaaa alemsiniki hekim birden mi takiplisin
Benim bebişler de tüp bebekEvet tüp bebek merkezimde devam ediyorum zaten . Orda hem kendi doktorum var hem perinatoloji ikisi de artık benım manyak olduğumu biliyor doğuma da beraber gircekler muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?