2025 haziran ayı gebelik planlayanlar :)

thelovespring

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2025
108
70
13
27
Arkadaşlar
Hadi bu ay beraber takip yapalım 🥰

Son regli tarihim 21 mayıs
Reglim devam ediyor.
geçen ay ovulasyon tarihlerini değerlendirdik nasip değilmiş.
1 Haftadır eşim keçiboynuzu pekmezi takviyesi kullanıyor bende soğan kürü uyguluyorum küçük bi kistim var.
Regl bitimi ov testlerine başlayacağım
Geçen ay regl bitişinden 10 gün sonra pik gördüm.

Gelin takiplerimizi beraber yapalım :)

Benim reglim 3 gün önce bitti
Soğan kürüne devam ediyorum
Ovulasyon testine başladım, pik görmeme 1 hafta var gibi.. şehir dışına annemlere gideceğiz.. annemlerde çok kalabalık olur..nasıl değerlendiceğiz bilemiyorum 😶‍🌫️

Arkadaşlar

Reglim devam ediyor.
1 Haftadır eşim keçiboynuzu pekmezi takviyesi kullanıyor bende soğan kürü uyguluyorum küçük bi kistim var.

Merhaba
Benim adetim 7 gün gecikti kaset test yapmıştım silik çıktı aynı gün adet oldum üç gün sürdü adetim dün test yaptım ama akşam yapmıştım daha da silik çıktı bu sabah tekrar yaptım hiç çıkmadı ama hala iğne batar gibi oluyor kasıklarım ve adetimin ilk günüymüş gibi ağrım oluyor , belimde de ağrılar var sizce neden böyle olmuş olabilir bilginiz ya da bi tahmininiz var mı çok umutlanmıştım bu sefer 🥺
İlk yaptığım test bu paylaştığım

Eklentiler

• IMG_20250602_151134.webp
    IMG_20250602_151134.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 45
Herkese selam,
Son adet tarihi 28 mayıs
2 haziran itibari ile ovülasyon testine başladım.
Rabbim bu ay hepimiz için hayırlı haberler almayı nasip etsin 🙏🏻

Merhaba
Benim adetim 7 gün gecikti kaset test yapmıştım silik çıktı aynı gün adet oldum üç gün sürdü adetim dün test yaptım ama akşam yapmıştım daha da silik çıktı bu sabah tekrar yaptım hiç çıkmadı ama hala iğne batar gibi oluyor kasıklarım ve adetimin ilk günüymüş gibi ağrım oluyor , belimde de ağrılar var sizce neden böyle olmuş olabilir bilginiz ya da bi tahmininiz var mı çok umutlanmıştım bu sefer 🥺
İlk yaptığım test bu paylaştığım
Yerleşme kanaması olabilir canım kan testi yap en kısa zamanda belkide gebesindir :)

Arkadaşlar

Reglim devam ediyor.

Sat 21 mayis benimde ama ovulasyonlarda hala pik göremedim. Düşük sonrasi ilk reglimdi. Keçiboynuzu pekmezi ayrı özü ayrı yediriyorum🤣 Çok umutlu değilim bu ay bakalim

Arkadaşlar

Reglim devam ediyor.

Merhaba benim de sat: 22 mayıs. Ovulasyon testi yapmadım çünkü psikolojik olarak etkiliyor beni. Gün aşırı değerlendirdik. Adet düzensizliği mevcut. Bugün de fena halde bel ağrısı yaşıyorum. Pik günü mü diye soru işareti oluştu 🤔 böyle belirti yaşayan var mı?

1000101181.webp

Arkadaşlar adet bitimi 10.günü pik gördüm. 11. günü değerlendirebildik. Yarında değerlendireceğiz nasipse.. dualarınızı beklerim.. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlat versin 🌸🍃🐣

Merhaba benim de sat: 22 mayıs. Ovulasyon testi yapmadım çünkü psikolojik olarak etkiliyor beni. Gün aşırı değerlendirdik. Adet düzensizliği mevcut. Bugün de fena halde bel ağrısı yaşıyorum. Pik günü mü diye soru işareti oluştu 🤔 böyle belirti yaşayan var mı?
Canım yumurtlama dönemi akıntı fazlalaşır ve başağrısı, halsizlik olabilir..sende bunlar oldumu? bel ağrısı yaşandığını duymadım belki olabilir..

Selam kızlar,
Adet bitişi 30 mayıs
Sizce pik olmuş mu? Hala yapıyorum olmadı

Eklentiler

• IMG_5778.webp
    IMG_5778.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 35
Back
X