Daha almadım bugün eczaneden alıcam erken gebelik testi hangi marka aliyim?Benim bat 27/28 ben bugün yaptım negatif çıktı sanırım bu ay olmadı benim
Elinizdeki test erken gebelik testi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha almadım bugün eczaneden alıcam erken gebelik testi hangi marka aliyim?Benim bat 27/28 ben bugün yaptım negatif çıktı sanırım bu ay olmadı benim
Sağlık olsun,sıkmayın canınızı bende de aşırı bi belirti yokBenim bat 27/28 ben bugün yaptım negatif çıktı sanırım bu ay olmadı benim
PredictorDaha almadım bugün eczaneden alıcam erken gebelik testi hangi marka aliyim?
Yumurtlama 12 çatlama 13 mayıstıMerhaba kızlar,
Yumurtlama 15-16 gösteriyordu.
Bugün sabah test aldım(24 mayıs) negatif çıktı çok mu erken yaptım sizce?Bat:30 mayıs
Yumurtlama 12 çatlama 13 mayıstı
Bat 27-28 benimde negatif çıkıyor ama bende bu ay yok sanırım yumurtalama üzerinden en az 10 gün geçmeden görünmüyor diyorlar
Yok bnceDün test yaptım böyle.Reglye dün 7 gün vardı var mı sizce
Pik görünüyor 1-3 gün arası böyle kalabilir çizgi siliklesmeye başladığında çatlama olmuş olacak değerlendirmek gerek bende de böyleydi o günü değerlendirebildik sadece şuan hafif mide bulantısı kasik batması göğüs damarlarında belirginleşme gibi belirtilerim var adetime 4 gün kaldı erken gebelik testi henüz negatif bir kaç güne tekrarlayacağım umarım tutarKızlar sizce pik mi,
Dün ilişki oldu,
Eşim geçen ayki gibi şehir dışına gidecek.
Yani artık olması mümkün değil.
Peki böyle tutar mı sizce ya
Hafif bir gölge var gibi adetinize kaç gün varIns Hepimiz alalim ya yaptim bana var gibi geldi fotograflayamadim görünüyor mu